Печати за нокти - 8

• 75 405
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • Ст Загора
Ради,  Heart Eyes

Ив, веднъж пробвах да направя преливка и ... нищо не стана. На твоята снимка за основа си сложила червено, а на върха си направила с черно преливката, защо пишеш, че си сложила на гъбичката от двата цвята - и от червеното и от черното ли слагаш. Аз си мисля, че в твоя случай слагаш само черно или греша  newsm78

Дами, виждали ли сте специалните лакове на Есенс за печати, аз лично не знаех, че има такива - http://colorfulbottle.blogspot.com/2010/11/blue-my-mind-konad.html , http://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/izkustvo-za-nokti/stampy-polish.html. Дали ги има вече по магазините, на каква ли цена са, вършат ли работа (изобщо много въпроси  Simple Smile ), после ако имам време ще проверя при нас.
тези на Есенс ги няма тук и сигурно няма и да дойдат както печатите им е моЖЕ да се появят знае ли се , но последно като питах казаха , че няма да идват питай пак

# 481
  • София
Така съм сега, лака е Габрини М106, печата е направен с белият лак на Бруклин а шаблона е ВМ 209. И между другото да се оплача от белият лак на Бруклин. Аз му възлагах такива надежди  Crossing Arms, редичък е доста и освен това не прави силни печати. Ето снимки да се убедите сами.....проблема само в моя телевизор ли е  newsm78. Имам и черният, но още не съм го пробвала. Ама като гледам на Светлето преди няколко поста са и се получили чуднички печати  Crossing Arms, голям съм карък.....

# 482
  • Пловдив
Ееее amor_, токова се зарадвах, че има обикновен такъв лак, че изобщо не видях, че си в Испания. Жалко, при нас надали ги има, но мерси за снимката, ще се оглеждам за нещо подобно.

Не си само ти mishchitzata . И на мен не ми излизат плътно бели печатите с този лак на Бруклин и аз му възлагах големи надежди като видях как хубаво става с черното, но уви. Но пък и така ми харесва, не е толкова ярък печата и се вижда хубавия основен лак. Аз затова напоследък се лакирам или слагам малка декорация за да се радвам на хубавите цветове на лаковете.

# 483

Това са моите последи работи. Ягодките ми станаха любими  Heart Eyes Зарибихте ме по черното на Бруклин и си го търся, но не мога да го намеря все още в София.  Това използвам най много и си свършва.

# 484
тези на Есенс ги няма тук и сигурно няма и да дойдат както печатите им е моЖЕ да се появят знае ли се , но последно като питах казаха , че няма да идват питай пак

То в България какво ли има  Crossing Arms
Аз вчера си купих m50 на Конад , по-специално си търсих m51, но не го открих и така го заместих набързо Wink
Решила съм тези дни да снимам всичките ми шаблони да видя дали ще стигна до осъществяването на тази идея.
Мишчица, прекрасен маникюр! Аз бялото на Бруклин го пробвах само върху червената основа, която показах по-напред. Получи се много добре  Thinking . Ще пробвам и върху друга основа да видим.
Грижовното мече, ягодките са се получили наистина супер!
amor_, много добре са се получили печатите с този лак.
Да покажа една красота с М50, снимката е от нета -

# 485

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 00:50 от svetla_81

# 486

Дне се опитах да изкопирам едно моделче, което видях в нета, ето го резултата:

# 487
  • София
  svetla_81 Много са хубави.Благородно ти завиждам за печатчето  Hug Аз тук до момента  така и не можах да си намеря и съжалявам,че не си взех повече,докато бях в България.

Blush

ioko интересно се е получило Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 21:11 от amor_

# 488
ioko, svetla_81, много са красиви!   bouquet Поздравления!

# 489

Дне се опитах да изкопирам едно моделче, което видях в нета, ето го резултата:

Кой номер е печатчето и на коя фирма. Страхотно е , направо като се имам предвид ,че не обичам жълто направо се влюбих в маникюра ти Simple Smile Hug

# 490
немога да намеря универсална марка лакове, които да стават(освен конадските де), някоя от вас да е открила нещо?

# 491
Печата е с шаблон от старата колекция на Bundle Monster, лака всъщност е по-скоро неоново оранжев отколкото жълт.

# 492
Ето първия ми опит с печатите,но снимката не е много сполучлива. Не знам точно как да качвам снимки, затова приемам критика и насоки.

Не се славя с хубав маникюр-това е оптималната дължина и после се чупят, като съм без гел.

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 23:55 от pipence

# 493
Какви стъргалка и печат ползвате Конад-ски или от обикновените??

# 494
Момичета, благодаря за комплиментите  Heart Eyes
Future_Mummy, аз лично използвам Конадския печат с двата накрайника - голям и по-малък, стъргалката ми е от тези евтините, пластмасови дето са в комплект с печат, или малката клубна карта Била. Конадската стъргалка е метална и надрасква шаблоните.

немога да намеря универсална марка лакове, които да стават(освен конадските де), някоя от вас да е открила нещо?
Обсъждахме по-напред лаковете на Бруклин - белия и черния по-специално.
pipence, много хубав първи опит! Браво!
ioko, много свежа идея, много ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт