Печати за нокти - 8

• 75 364
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
На 36стр чова е дала линк към нейния албум, в който го има този диск с пеперудите, каза, че е на Перфект/ съжалявам, допуснала съм правописна грешка в предния пост/. Но аз не мога да ги намеря в козметичните магазини, затова питам къде да ги търся

# 586
  • София
Изпуснала съм го това явно...
Нямам идея къде се намират такива шаблони, дано момичето се включи.

# 587
Моите са на Differo, комплекта заедно със самия печат и стъргалото ( ако става въпрос за онова с което се маха излишния лак ), го намерих в козметичен магазин за 2.60. Шаблонът ми е с различни фигурки, и стана перфектно от раз. Сега се чудя само от къде да закупя отделни шаблони...

# 588
  • София
на първа страница има информация от къде можеш да си закупиш шаблони  Peace
и от амазон click here

# 589
на първа страница има информация от къде можеш да си закупиш шаблони  Peace
и от амазон click here

Благодаря

# 590
Момичета, а къде мога да разгледам тези печати на Перфакт, показани по-напред в темата. Има ли ги по магазините , и по-точно в Пловдив?
Здравейте момичета видях ,че питате за печатите на перфект,купих си го от обикновен магазин за козметика в кутията има само печата със стъргалката и отделно се продават шаблоните,печата струва 4.20(макар ,че сега видях наскоро в друг магазин за 3.50) а 1 шаблон е 2.70.А са пуснали и на друга фирма за 2.50 печата и толкова и шаблоните ,но днес като ходя до магазина ще погледна коя фирма беше .Между другуто жената каза ,че не зарежда по много защото не всеки си го купува . Simple Smile

# 591
  • МАРС
Днес случайно открих сайт, където има интересни шаблони, писах им, отговориха че изпращат до всички страни от Европейския съюз, но таксата им е малко висока - 8.40 евро за шаблоните, за по-тежките неща, повече. Иначе цената на самия шаблон е приемлива:

http://www.pe-le.at/wbc.php?sid=186501a71f&tpl=produktliste.html&rid=22

# 592
Здр. момичетааа   bouquet ,страхотни стеее,от днес и аз съм горд собственик на Конад шаблони/ 2 бр./ Laughing засега,и стъргалка и щампа,ще показвам и аз изкуство, Peace,искам само да попитам как махате фолиото,не мога да се справя нещоо...хееллп Embarassed

# 593
На шаблоните на Конад няма фолио  Peace Чакаме снимков матриЯл Wink

# 594
Светла  Laughing мерси,и аз като съм го зачеткала ха ха ха хаа,ще гледам да съм чест публецест,само да му свикна на тууйй .. Joy

# 595
Малко вдъхновения ( неща, които са ми хванали окото ) :

Снимките се уголемяват чрез клик Simple Smile

# 596
Хей,и аз бих желелала да се включа! Simple SmileМного се запалих по печатите и може ли да ми кажете с какви лакове се правят?И chova,откъде на такава изгодна цена,от София ли са?Благодаря,предварително!

# 597
Хей,и аз бих желелала да се включа! Simple SmileМного се запалих по печатите и може ли да ми кажете с какви лакове се правят?И chova,откъде на такава изгодна цена,от София ли са?Благодаря,предварително!

Принципно има специални боички за печатите, но всеки един лак, покриващ на 1 слой, ти върши работа!
Тези, които бяха хвалени страници назад, са белият и черният лак на Brooklin. Simple Smile  bouquet

# 598
ами аз съм от Перник,но видях че дистрибуторната фирма на перфект се казва Виян (може да има и други незнам) но се допитах с продавачката тя каза че Виян ги снабдява с този продукт Simple Smile

# 599
  • София
аз използвам тези за рисуване с тънките четки или стар лак, който вече е много гъст за лакиране на цял нокът  Peace

Общи условия

Активация на акаунт