Печати за нокти - 8

• 75 427
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък до сега с нито един от печатите ми на Конад не съм имала проблеми, дори и с най-детайлните и плитки такива. Всичко е въпрос на практика и бързина. Ако си бавен с каквото и да го правиш няма да се получи. Иначе кофти Конад боички са златната и сребърната.
А ти с кое черно ги правиш детайлните и ти се получават?  Simple Smile

# 436
  • Пловдив
А ти с кое черно ги правиш детайлните и ти се получават?  Simple Smile
С черното на Бруклин, с черното и перленото черно на Конад.
Ето това са едни от най-плитките цветя, които имам от шаблон на Конад и съм използвала перленото черно тук, но съм го правила и обикновеното ми черно:

# 437
А ти с кое черно ги правиш детайлните и ти се получават?  Simple Smile
С черното на Бруклин, с черното и перленото черно на Конад.
Ето това са едни от най-плитките цветя, които имам от шаблон на Конад и съм използвала перленото черно тук, но съм го правила и обикновеното ми черно:

Никъде не съм виждала лакове на Бруклин, как изглеждат?
П.С - видях ги, но ги няма в моя град, с кои става по-добре, ще гледам да си поръчам от някъде онлайн, но май това на конад, ще е по-добре?

# 438
  • Пловдив
Ами за мен няма никаква разлика между Конад и лаковете на Бруклин. Естествено този на Бруклин (момер 2 между другото) е много по-евтин.

# 439
  • София
Освен бялото и черното на Бруклин, някой пробвал ли е и другите цветове, дали стават за печати?

# 440
Здравейте! Записвам се и аз в темичката Simple Smile Днеска се сдобих с шаблон m53 на Konad и лак номер 10, но не ми се получава newsm45 Бах толкова ентусиазирана. Може ли проблема да е в китайските печати? Или техниката ми куца?

# 441
Здравейте! Записвам се и аз в темичката Simple Smile Днеска се сдобих с шаблон m53 на Konad и лак номер 10, но не ми се получава newsm45 Бах толкова ентусиазирана. Може ли проблема да е в китайските печати? Или техниката ми куца?
Здрасти! И аз имах същия проблем с шаблон,които е горе-долу тънък и детайлен като твоя. Вчера си купих на голдън роуз от лаковете за рисуване и го оставих да се поизветри 2 часа и после нанасях върху печатите и много бързо след като съм нанесла минавах с шпатулката и веднагически с печата. Получи се добре. На теб какъв точно ти е проблема? като нанесеш лака върху фигурката не губи много време да го затваряш, просто пъхни четката в него и действай веднага със шпатулата.
Едит: Взех си току що на Бруклин черен лак, тези тънките ми печати,без инщо да съм паривла по-специално- става перфектно, вземи си такъв и пробвай.

Последна редакция: пт, 29 юли 2011, 12:46 от panic_queen

# 442
panic_queen , благодаря ти!  bouquet Не знам точно какъв е проблема- понякога не залепва лака за печатчето, друг път за нокъта, а ако случайно залепне- става размазан. Техниката ми куца явно. Аз имам черна бойчка на перфект и с нея само се получава. Ще следя темата, много обичам да се лакирам, въпреки, че никога не успявам да си пусна дълъг маникюр- чупи се!

# 443
  • София
panic_queen От София ли си? Къде намери черното на Бруклин?

pipence Пробвай първо няколко пъти, отпечатвай картинката върху хартия за да свикнеш и да си направиш техника. Размацвал ми се е печата, когато много натискам. Не е нужно. Пробвай няколко пъти и ще си нацелиш точният момент  Peace. Свиква се. За да не ти залепне картинката за нокътя, вероятно много време минава от взимането и от шаблона, до поставянето и на нокътя. Също когато изтъргваш със стъргалката недей да натискаш много, просто само обери излишният лак. Възможно е и ако натискаш да отнемаш и от лака в каналчетата на картинката. Успех  Peace

# 444
panic_queen , благодаря ти!  bouquet Не знам точно какъв е проблема- понякога не залепва лака за печатчето, друг път за нокъта, а ако случайно залепне- става размазан. Техниката ми куца явно. Аз имам черна бойчка на перфект и с нея само се получава. Ще следя темата, много обичам да се лакирам, въпреки, че никога не успявам да си пусна дълъг маникюр- чупи се!
И аз имах същия проблем, с този на Бруклин всичко е точно. Успех! Пиши дали се е получило.  Simple Smile

От Перник съм, до скоро и аз мислех,че няма тук, щото не се бях заглеждала особено. Иначе за София не мога да ти помогна.

# 445
Да побутна малко темичката...вече нямам много време за правене на печати, но това е от тези дни
, ,

# 446
  • София
икка, страхотно е! Кой е печатът?

Аз пък вчера си купих лепенки за нокти, че ми поомръзнаха печатите.  Rolling Eyes

# 447
Благодаря...печатът е от новите на ВМ - 205 Wink

# 448
  • Провинция
Момичета,искам да попитам от кой сайт си поръчвате печати и шаблони за тях.Аз имам от китайските 5-6 шаблона,но от тях само 2 стават за употреба и отпечатват хубаво картинката.

# 449
Момичета,искам да попитам от кой сайт си поръчвате печати и шаблони за тях.Аз имам от китайските 5-6 шаблона,но от тях само 2 стават за употреба и отпечатват хубаво картинката.

http://www.starnails.bg/bg/catalog/brand/16/109
 Ето тук има качествени и повече като избор, по-съкпи са доста от китайските,но си заслужава.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт