Печати за нокти - 8

• 75 374
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
prilepche, У-Н-И-К-А-Л-Н-О!  bouquet
Поздравления!
Благодаря на всички ви !  Hug  bouquet
Моите предложения са на първа страница да сложим блога на UNynaeve, клипчетата й в Youtube, някакви блогове, свързани само с печатите + информацията, присъстваща в момента.
Иии..една моя идея, която не е свързана само с тази тема, е, че би било супер да сложим на първата страница произведенията на съфорумките, качвани в предната тема, а не да украсяваме с "чуждо" ( нямам нищо против него, даже напротив! Вдъхновяващо е. Crazy ). Heart Eyes Simple Smile

# 571
prilepche, наистина е страхотна декорацията ти!!! Страхотни неща видях последните няколко страници.   bouquet
Юленце, предложенията ти наистина са "на място" и който пуска следващата тема ще е хубаво да ги има предвид. И на мен ми се въртят разни идеи за новата тема.
Аз нещо съм в криза- нито имам муза за печати, нито за лакове и лакиране ...

# 572
Много ви благодаря момичета  newsm51

# 573
Здравейте,
днес си получих лаковете от http://www.nded.eu/ --->
Търся си големи формички /шаблони/ за нокти, защото ноктите са ми дълги и не умея да ги напасвам по-малките форми.
П.П разменям шаблони на конад-м72, м74 и на bundlemonster Бм 211, търся м66 на конад или други големи формички Simple Smile

# 574
  • София
fire lady, колко ти излезна доставката за тези лакове?
И първото какво е? База?  bouquet

# 575
fire lady - може ли снимка на шаблоните които предлагаш аз съм с къси нокти и искам да заменя шаблони с картинки за френски за други такива.
Тези за френски просто на къси нокти не мога да измисля как да ги ползвам а ми се натрупаха доста, ако някой се интересува да пише.

Страхотни неща сте показала, аз напоследък нямам ищях да се правя, но не се отказвам ей!

# 576
fire lady, колко ти излезна доставката за тези лакове?
И първото какво е? База?  bouquet
Да първият е база, много е добър, за тези на конад е ясно, доставката е с DHL до 1кг /моите са в тази категория/ беше 11е и малко.  Simple Smile

# 577
  • Варна
Здравейте, ето малко 'творения' от мен, напоследък ноктите ми са ужасни, постоянно се цепят и затова са изрязани до дъно  Embarassed

# 578
  • Варна
от снощи съм така:

# 579
  • София
Страхотно!

# 580

OPI Lucky lucky lavender ( основа ) & Erre Due 268

# 581
  • София
Ulenceto това е много нежно. Кой е шаблона?

# 582
Ulenceto това е много нежно. Кой е шаблона?
BM 201 Peace

# 583
  • Пловдив
Момичета, а къде мога да разгледам тези печати на Перфакт, показани по-напред в темата. Има ли ги по магазините , и по-точно в Пловдив?

# 584
  • София
Кои са тези печати на "Перфакт"?

Общи условия

Активация на акаунт