АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 638
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Lussy аз съм на преглед от 13.30ч.За първи път правя такива изследвания.А искам да остана в болницата защото не съм от Пловдив  и се страхувам да тръгна на път в последния момент.Просто имам странното чувство че моите бебчета ще се родят по-рано.Сигурно е някаква паника преди раждането, но искам да се презастраховам.

Разбирам те миличка!Дано си стоят на топло до последно бебоците ти пожелавам и всичко да мине леко и безпроблемно.Пиши после какво сте се разбрали с Даскалов,дали е възможно да се отиде по-рано в клиниката или не Peace

# 61
Благодаря ви момичета!  Hug
Ще говоря с докторката и ще се разберем  Grinning Благодаря и за точният адрес  Mr. Green

# 62
  • Свиленград
Lussy доктора каза че няма проблем да отида по-рано, все пак аз си плащам.Младежът ми е вече 2200гр, а момиченцето не можахме да го измерим хубаво защото май вече се намира съвсем на изхода.Лошото е че шийката на матката е 1.5см и май ще родя доста по-рано.На 08.03 съм пак на преглед и тогава ще определим точната дата.Още веднъж останах възхитена от доктора и екипа му.Отговори на всичките ми въпроси ми направи обстоен преглед.

# 63
  • Пловдив
И аз водя каката при Молева, в частния и кабинет - много ми е близо и удобно. А тя е страхотна. Обаждам и се и по телефона за консултации, никога не ми е отказала. Сега и бебчо ще почна да водя при нея. Последно цената беше 25 лв първичен преглед, 15 вторичен и третичен 10 или 15 не помня.

# 64
И аз водя каката при Молева, в частния и кабинет - много ми е близо и удобно. А тя е страхотна. Обаждам и се и по телефона за консултации, никога не ми е отказала. Сега и бебчо ще почна да водя при нея. Последно цената беше 25 лв първичен преглед, 15 вторичен и третичен 10 или 15 не помня.
Благодаря!   bouquet

# 65
Lussy доктора каза че няма проблем да отида по-рано, все пак аз си плащам.Младежът ми е вече 2200гр, а момиченцето не можахме да го измерим хубаво защото май вече се намира съвсем на изхода.Лошото е че шийката на матката е 1.5см и май ще родя доста по-рано.На 08.03 съм пак на преглед и тогава ще определим точната дата.Още веднъж останах възхитена от доктора и екипа му.Отговори на всичките ми въпроси ми направи обстоен преглед.
Много се радвам за теб,че всичко се развива както трябва Hug
Аз след вчерашния преглед съм малко озадачена,защото на мен твърдо ми каза,че по-рано от 10 дена преди термин няма да направи секцио newsm78 При условие,че и аз знам,че някъде 10-15 дни е нормално да е по-рано.

# 66
  • Свиленград
Ами не знам защо ти е казал така, но при мен може би е различно защото са двечки и сигурно има разлика.Предполагам че всичко зависи от развитието на плода и това не е окончателно решение.

# 67
По принцип секцио се прави най-рано 7-10 дни! Колкото певече си постои плода в корема,толкова по-добре за него!

# 68
Да попитам, в Селена някой да е правил естествено раждане след първо раждане секцио?

# 69
  • Пловдив
Да попитам, в Селена някой да е правил естествено раждане след първо раждане секцио?

да

малко напред в темата една мацка сподели това
прочети назад

# 70
  • Червено знаме 11:)
И аз да се запиша тук.Ходя на консултации в Селена,при д-р Ставрев,термина ми е на 07.04,ще бъда секцио,и доктора каза,че 2 седмици преди термина ще бъде.Такива изследвания не ми е правил,никакви особени изследвания...само БХС в ранните седмици..Сега на 02.03 съм на преглед и при анестезиолог.Ще питам и как стоят нещата с избора на екип.предложете доктор,който е по вещ,имам впредвид,че аз имам и нещо като миома,но не точно,немогат да определят какво нещо е,и ще я махат по време на секциото,та искам освен Ставрев да има и още някой добър лекар...дали минев,дали Даскалов,дали Пехливанов?

# 71
 newsm78

# 72
Djulia, доколкото разбирам, ти вече си избрала д-р Ставрев да ти прави секциото. Мисля, че останалата част от екипа не се избира, а който се падне. Така или иначе, на секциото ти задължително ще има 2-ма гинеколози - освен избрания от теб, ще има още един, който ще му помага.

# 73
Djulia, доколкото разбирам, ти вече си избрала д-р Ставрев да ти прави секциото. Мисля, че останалата част от екипа не се избира, а който се падне. Така или иначе, на секциото ти задължително ще има 2-ма гинеколози - освен избрания от теб, ще има още един, който ще му помага.
Да,така е,но аз искам да си избера ако е възможно,защото има няколко които не ми допадат като лекари и неискам точно те да се паднат!

# 74
На моето секцио си бях избрала д-р Кръшков,а със него влезе и Пехливанов,от който нямам абсолютно никакви оплаквания!После пак той ми махаше аграфите,много беше внимателен!

Общи условия

Активация на акаунт