АГ клиника Селена гр. Пловдив- 9!

• 110 333
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
razel_dazel , благодаря  Hug на този номер се свързах с д-р Молева, бяхме на преглед в кабинета на Пере Тошев, другия номер също функционира просто е бил изключен

# 586
  • Пловдив
Момичета, да ви попитам нещо за Деня на отворените врати. Та искам аз да отида в Селената, има обявен час, но са оставени телефони за записване. Два дена звъня и никой не вдига. Проблем ли ще е да се изпльоскам без да съм записана  newsm78

# 587
Аз така и не отидох на ден на отворените врати. Когато си правих консултацията с анестезиолога разгледах и условията много ми харесаха. До ден днешен не съжалявам, че избрах Селена, за да родя втората си дъщеря.

# 588
  • Пловдив
Момичета, да ви попитам нещо за Деня на отворените врати. Та искам аз да отида в Селената, има обявен час, но са оставени телефони за записване. Два дена звъня и никой не вдига. Проблем ли ще е да се изпльоскам без да съм записана  newsm78

абсолютно никакъв проблем не е
аз така се изпльосках-нямаше други желаещи и ме разведоха сама из стаите,стаята за свиждане,родилна,предродилна и надникнах през вратата в бебешката стая

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 19:18 от ♥Elfita♥

# 589
  • Пловдив
Аз със сигурност съм се спраля на Селена, но искам да разгледам все пак и да задам някои въпроси. Щом няма проблем ще си отида на място - а и ще съм в пакет с още една бременна  Crazy Ще пробвам и в понеделник да се запиша сутринта, но ако не стане - здраве да е.
Благодаря за отговорите   bouquet

# 590
  • Пловдив
Имам въпроси до мамите раждали секцио в Селена-
1.Слага ли се нещо на корема след операцията.Има предвид торбичка с пясък,лед или нещо такова?
2.колко време след операцията дават да се пие вода?
3.след колко време и къде дават на таткото да види бебето?

# 591
  • Пловдив
1.Слага ли се нещо на корема след операцията.Има предвид торбичка с пясък,лед или нещо такова?

1.слагат,ако искаш.аз говорих с опериращия мен доктор и на мен ми сложиха в реанимацията.другите нямаха
2.като те настанят в стая имаш на шкафчето чаша със сламка.първо пиеш по-малко.после може повече вода.те ще ти кажат.останах с впечатление,че като цяло го приемат като остаряла практика
3.ако си с пълна упойка той ще го види първи,даже
иначе с епидурал-вадят,го показват ти го,свалят го долу,къпят,обличат и го показват на таткото.като него го викат от чакалнята.след това той се качва в реанимацията да види-гушка те,ще ти кажа колко прекрасно бебе си му родила и така.леко и безпроблемно и не се притеснявай за нищо

така се случиха нещата при мен

# 592
  • Sunshine state
1-нищо не са ми слагали,нито на мамите,с които бяхме в реанимация;
2-дадоха ми да пия вода от чаша със сламка веднага след операцията.Не го направиха на проблем и колкото ти се пие,пиеш.
3-веднага след като го изкъпят го показват на таткото.

Peace

# 593
  • Пловдив
1. Слагат лед по преценка на лекаря. На мен ми сложиха, защото леко беше прокървила раната.
2. Вода дават още в реанимацията по малко.
3. Два часа след като се е родило бебето го показват на таткото.

# 594
  • Sunshine state

Мога ли да попитам защо чак 2 часа след операцията са показали бебето на мъжа ти? newsm78

# 595
  • Пловдив

Мога ли да попитам защо чак 2 часа след операцията са показали бебето на мъжа ти? newsm78
Аз бях с епидурална и спинална и първо на мен го показаха. Честно да ти кажа незнам защо така процедират вече, но на всички мами, които бяха в реанимация, родили секцио, така направиха.
При първото ми раждане веднага му го показаха.

# 596
  • Пловдив
Момичета,благодаря ви за отговорите!  bouquet това с недаването на вода ме притесняваше много-на глад държа,но на жажда не! Скоро една приятелка каза,че в Окръжна например не дават вода 24 часа-това ми се видя като китайско мъчение ooooh! В Торакс също дават вода и сок с чаша и сламка 1 час след операцията.
По въпроса за виждането на бебето и татко-интересно таткото седи в чакалнята и чака да минат 2 часа,за да му покажат бебето ли? А кога тогава се вижда с майката-преди или след като види бебока?

# 597
  • Sunshine state
Ами на всички жени,които лежахме заедно,на мъжете им показаха бебетата малко след операцията-само ги измиха и са им ги показали,а след това се качиха при нас да ни видят.Моят мъж ми разказваше колко е малка и как изобщо изглежда.Дори я беше снимал,за да я покаже на роднините си.Не знам защо при nanq се е получило така.

# 598
  • Пловдив
Честно казано доста практики ми се виждат странни в Окръжна, но раждалите там си ги харесват. А твърдението, че пълната упойка е по-скъпа и затова в частните клиники ползват спинална+епидурална анестезия ми е фаворит.  #Crazy Но ще добавя и 24 часа без вода   Mr. Green Аз имам операция с пълна упойка и пак пих вода веднага още в докато бях в реанимация.  Peace

# 599
Честно казано доста практики ми се виждат странни в Окръжна, но раждалите там си ги харесват. А твърдението, че пълната упойка е по-скъпа и затова в частните клиники ползват спинална+епидурална анестезия ми е фаворит.  #Crazy Но ще добавя и 24 часа без вода   Mr. Green Аз имам операция с пълна упойка и пак пих вода веднага още в докато бях в реанимация.  Peace
ХАхаха, и на мен са ми любими тези аргументи. Както и за "техниката и специалистите".  Joy
Все пак да не забравяме, че в темата за окръжна почти се скараха на момичето, което се възмути от "правилата" и държанието в болницата. Едно, от които също много  ми "хареса" - бебето на момичето ще й го дадат да го гушка към 3-тия ден след секциото.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт