Отговори
# 555
babybu
при сестра ми беше така и изобщо не бяха подготвени  Laughing  тя после ми каза че едва ли не прозрение била получила и измислила женско име за 5 минути Grinning и слава богу  Hug че се оказа момиче че иначе искаха да се казва Спас  #Crazy
а за смяната си права, въпреки че едни познати си прекръстиха детето като стана на 6 месеца  #Crazy ако чак толкова се наложи има варианти  Simple Smile

# 556
Имам колежка, която се казва Снежка. Цял живот майка й й е казвала Ружа. Явно жената не си е кръстира по собствено желание детето. Та викам на мъжО: Като не ти харесва Ясмин, ще я кръстим, както ти решиш, пък аз ще си й викам Ясмин и никой не може да ме спре. Предложи Каролина - звучало мръснишки #Crazy. Скъсах се да се хиля и му казвам, абе нали за дъщеря ти говорим!?!??  И тогава предложи Моника. И единствено на това име за сега завъртяхме глави одобрително и двамата.

# 557
Голям проблем ми е името и на мен. Не беше докато не заговорихме веднъж с таткото и така ме ядоса... Първото го кръстихме на баща му. Ок. Не съм спорила за това изобщо. Сега за второто си мислех по принцип да не е на никой. После взех да се чудя дали да не е на нашите, а той като ми заяви тогава, че пак трябвало да е на техните и много много ме ядоса и обиди същевременно. Сега не говорим на тема имена, но аз му се заканих тогава да не знае много, защото в родилното ще съм аз и мен ще питат и ще си го кръстя както реша. 
Единствения ми фаворит е Александра, не е на никой и ми харесва. Ще видим какво ще измисля, но май не мога друго...

# 558
Ния е хубаво име, но племенницата ми се казва така, Лия - също го харесвам, но така се казва детето на АГ-то ми Simple Smile
Каролина пък се казва кучето ми  Mr. Green

# 559
Jana, аз каквото и да мисля винаги опирам до Александра. Но тези дни се разубедих след един филм, в който единият герой каза на едно момиченце Алекс, че майка му го е прецакала и му е дала мъжко име  #Crazy И аз изпаднах в паника! Ако се измисли друго галено ще е супер...

# 560
jana_  - Александрина? така се казва племеницата ми. Наистина е производно от мъжкото Александър. И какво от това. А иначе може да й викат Сашке Joy
Ая - първата и последната буква от азбуката.
Сезара е детето на една приятелка = Цезара първа измежду първите, а братчето й се казва Лука. Сега чакат трето и ще ми е интересно как ще се казва то.
mishelaa - добре, че отпадна при нас, че.. Каролина имам предвид :]]]

# 561
Здравейте,
ние сме за Филип, но още се чудим как ще му казваме на галено  newsm78
а за девойка сме за Йоана.
Това май е единственото нещо, за което не сме се чудили иначе чуденките за всичко останало продължават с пълна сила  Blush Grinning

# 562
С риск да стана досадна, че ги изтипосах и във ФБ , но това е за болницата.
моят багаж багажа за бебка
дрешките за изписването и всичко това в тези раници

# 563
Много са сладки. Дайте линк за фейсбук-групата Simple Smile

# 564
Sosmy, винаги като го видя този твой сладур и усмивката сама каца на лицето ми, страхотен е!!! Браво, че си готова, по-добре така, отколкото в последния момент  Hug

# 565
Хич не ми е ясна работата там как става. Мен ме добавиха, ама то беше преди сумати време още в началото.

# 566
Анда кажи как се казваш там и ще те добавя

# 567
  • Сопот, Пловдив
Леле, аз сега като видях снимките на sosmy и ме осени гениалната идея, че и аз трябва да приготвя дрешки за бебето и за в болницата, не само за изписването. Как щях да си отида ей така, с единия комплект...  Embarassed

# 568
Ето още един вариант, да ми кажете дали сте съгласни. Свекърва ми се казва Злата - не Златка. Та как мислите ще дойде една Добра?  Joy Joy Joy Синът ми е кръстен на свъкър ми Никола, със същото име, не е с производни.
Майка ми и татко ми починаха, а сестрата на мъжа ми иска тя да си поднови името на свекърва ми, та за мен отпадна ангажимента да се съобразявам с букви, имена, рода и т.н. Ето за това сега е голямото чудене. Ако имаше някакви ограничения, тогава щях да роптая, че ме ограничават. Е, нека ми е сега без ограниченията.
kuester  - и двете имена са хубави, а както си искаш така ще си им викаш :]
sosmy  - браво на теб. На мен въпреки че ми е за втори път, едни чорапи не съм купила. МъжОт има опит. За седемте нощувки след секциото има точно време да лети като линейка и да напазарува всичко. Негово си решение.

# 569
LadyDiDi А аз пък все си му се чудя на кого се е метнал я вие кажете.

Общи условия

Активация на акаунт