Отговори
# 390
delilah_qk Честит рожден ден. nbirthday
Студено пресования зехтин-Extra virgin ли да пише на етикета Rolling Eyes

# 391
delilah_qk Честит рожден ден, много здраве ,щастие и любов и едно хубаво здраво бебче когато му дойде времето. Моят 45-дневен ми го издаде АГ.

# 392
  delilah_qk, честит рожден ден!!!  nbirthday  Gift  Жива, здрава, щастлива и обичана жена и мама!
  Да, Extra virgin означава студено пресован зехтин  Peace

# 393
Честит рожден ден, delilah_qk! С пожелание за много здраве, щастие и десетки поводи за усмивки Simple Smile

# 394
delilah_qk - честит рожден ден и от мен, много здраве, поводи за усмивки и едно прекрасно бебе, когато си му дойде времето Simple Smile  newsm59

# 395
delilah_qk Честит Рожден Ден!!! Бъди,жива,здрава,много късмет и дълъг семеен живот,много обичана и щастлива мама.Това което си пожелаеш,нека ти се сбъдне.  newsm59   newsm67   party023

# 396
Delilah, честит рожден ден! Много здраве, щастие и усмивки ти желая.  newsm59
45-дневния болничен се издава от следящия бременността, т.е. при който се водиш по здравна каса. Това може и да е ЛЛ, но в повечето случаи е АГ.
Биг Мама, да не би случайно да си при д-р Барбова в Полимед???

# 397
Ей сега се сетих преди малко,викам си чакай да вляза да видим дали е така.Познах,то е било близко до акъла,ама нали си го нямам напоследък. Laughing
Цитат
Биг Мама, да не би случайно да си при д-р Барбова в Полимед??? 

chorlamata При Маркова съм,май за съжаление.Ти прави ли тези изследвания срещу таково заплащане?

# 398
m.mega, ти тъде смяташ да раждаш?

Аз ще раждам в АГ-болница при др.Георгиев.Предният път бях при него и останах много доволна.

# 399
delilah_qk Честит рожден ден!Бъди жива и здрава!И както всички си пожелаваме-през април да гушнеш най- хубавия, най- сладкия подарък на света- едно живо и здраво бебче!

# 400

chorlamata При Маркова съм,май за съжаление.Ти прави ли тези изследвания срещу таково заплащане?
Ами аз ги правих още в началото, но за сифилис и хепатит Б заедно с първата кръвна картина. За СПИН знам, че трябва да дадеш съгласие и няма да ти направят, ако не искаш. Платих само 2 лв лабораторна такса.

# 401
  • Plovdiv - Thessaloniki
Честит Рожден Ден delilah_qk - бъди здрава, обичана и сияеща жена, най-добрата мама на света!  smile3525 smile3525 smile3525

# 402
  • Свиленград
delilah_qk честит рожден ден  bouquet
За къпането, моята свекърва като разбрала че съм бременна  и накарала ММ да събере една билка, но забравих как се казваше.Утре ще я питам и ще ви кажа.Доста бременни жени са идвали да искат да им съберем.Ама пустия му мозък като нищо не помня.
За помощта ще разчитам изцяло на нея, живеем в една къща.Майка ще си вземе малко отпуска, но за домакинската работа ще разчитам на свекървата.Аз и сега нищо не правя, а тя милата ми готви и чисти.
Лека вечер на всички.

# 403
  • Сопот, Пловдив
delilah_qk , Честит Рожден Ден!     bouquet

# 404
  • Бургас/Пз
Макар че се включвам в края на деня все пак да не пропусна рожденичката!
delilah_qk, да си жива и здрава, винаги много усмихната и щастлива   bouquet

Едва ви изчетох, дано утре да успея да се включа по-адекватно, че вече заспивам! Лека нощ на всички!!

Общи условия

Активация на акаунт