И да е жив и здрав вече порасналия Борис!
Това е тортичката за детското парти, което трябваше да е днес, но отложихме за сряда, че Борис му текнаха едни бистри сополки. (предполагаме от зъби пак, но за всеки случай го отложихме) Ще правя още една торта за неделя, когато ще празнуваме с родата. Стискайте палци и тя да се получи, че ще сме доста народ, да не се изложа 
Да е жив и здрав, все така вдъхновение на мама и тати за чудни изобретения 
Весел празник !
А камък имаш ли ? Мъжо си живее с един 6мм.
Ей така без причина видима. Вечер не исак да заспи без човек до него , на обед страшни ревове и по 1 час се приспиваме , той става от кревата , дърпа се огъва се , не мога да го сложа да легне , накрая ляга при мен на леглото и заспива , а аз тихичко се измъквам и след 30 мин кански рев. Така е и вечер , снощи го приспивах 1 час и половина , накрая толко бях уморена , че щях с него да заспя . Иначе винаги до сега съм го оставяла в кревата и след 5 мин отивам да го завия и тоав е -всяко едно заспиване , сега кво ме бойкотира не знам...

бързо да митеш през кабинетите. Аз да чукна на дърво от години не съм имала бъбречна криза.
А тортата е...СУПЕР!
По мои наблюдения,принципно майките първо пускат платената отпуска,а след това и неплатените 6месеца. 
Дано си по-добре.
Цветка, честит празник!
Тортата е страхотна, браво!
Аз много обичам да ям такова покритие
, но като слушам колко е трудно, по-добре да не се захващам, че едва ли ще се справя... нямам нерви.

Не знам дали е така, аз все нещо съм недоволна, май проблемът е в мен
, чудя се да почвам ли да търся, като, ако въобще някой се навие да ме вземе с две малки деца, няма кой да гледа Алекс докато тръгне на ясла, ако го приемат... изобщо - само питанки около мен
и ми е едно никакво... Ама то май при повечето от вас е така. 
Алекс го мериха скоро, 94см е, но беше с обувки, та сигурно е към 92см
Изобщо без Вас, момичета нямаше да се справя
Сега стискайте палци и тортата във форма на калинка да стане за неделя

бяха много мили днес всички. Даже ми се зарадваха как така си нося мокри кърпи, лигавник, сапун и т.н
Препоръчани теми