Бебешката количка- цяла наука за второ висше 8

• 56 200
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Тая бебе конфорт е направо СТРАХОТНА!!!! Това е като джип версия на моето чиполино!!! Луда работа довечера я показвам намъжа ми и почваме да действаме само дано да не сме закъсняли  Grinning Grinning Grinning Hug

Мерси много!!!

# 361
  • София
а това бебе комфорт става ли за новородено? или трябва кош към него?

# 362
а това бебе комфорт става ли за новородено? или трябва кош към него?
Който и да е кош на бебе комфорт му пасва.
Има и пълно легнало.

# 363
  • София
да, сигурно кошовете за новородено са между 360 и 600 лв...
втора ръка колко да са 200-300 лв....
ако стават наистина новите...
поне адаптори има ли? или трябва и те да се докупуват...
мисля, че излиза над 300 лв така или иначе.

Ако има пълно легнало е ОК разбира се Simple Smile аз за това питах дали трябва с кош...
http://s189.photobucket.com/albums/z134/aidensmummy/bebe%20confo … rent=IMG_2534.jpg

от нета на снимки това е най-легналото, което съм виждала, обаче това със сигурност не е пълно легнало.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 13:18 от Angel_Dust

# 364
  • Пловдив
Някакви размери за тази количка, защото така като я гледам в нашия допотопен асансьор с решетка няма начин да влезе, а в багажника на малката ми кола е още по-абсурдно да се събере.  Thinking

# 365
  • София
копвам

в разложенном состоянии    118х63х108
в сложенном состоянии    50х53х90
13кг.

# 366
Ехеее ама тя не е лека нито компактна пък и не става за новородено. Може би трябва да разгледам тип чадърчетата с кош. Може би пукито на чиполино или нещо такова ама по-леко.

Пък и като погледнах един кош на бебе конфорт е към 600 лв

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 13:40 от sinapovaaya

# 367
  • София
хахаха е ти така като я гледа по кой критерии ти прилича на лека и компактна изобщо???
никоя, от количките показани от Стихийно бедствие не е лека и компактна.

# 368
  • Пловдив
Мда, това са колички-танкер, удобни с мека возия, но тежат три тона и са с големи размери. Точно това, което търся аз Simple Smile

# 369
Ехеее ама тя не е лека нито компактна пък и не става за новородено. Може би трябва да разгледам тип чадърчетата с кош.
Имай предвид, че не можеш да сравняваш сами килограми и размери.Това, че една количка е тежка не значи, че не е маневрена.10 кг Мони и 10 кг Бебе Конфорт са 2 напълно различни неща  Peace

# 370
Това ми звучи като да сравнаваш 10 кила желязо и 10 кила платина. Верно че с 10 кила платина ще се разхождаш по царствено. Ама ако често ще трябва да мъкнеш да пътуваш и тн 10 кила са си 10 кила.

# 371
  • София
то зависи дали опира до проблема маневреност или проблема носене на количка, малък багажник, малко място и т.н.
За маневреност, там килата не пречат, зависи само от изработката, може и да е 5 кг и едвам да се бута, може да е 15 и да се управлява с 2 пръста.
Но ако човек търси лека и компактна количка заради другите проблеми...тогава как се движи с многото си кила няма значение.

# 372
Angel_Dust има легнало положение,  може би съвсем малък градус да е приповдигнато гръбчето, сега ще потърся снимките на приятелката ми ако те интересува, но по принцип не разбрах дали към мен са отправени притенциите по повод коша за новородено и т.н, аз просто показах какво ми харесва.
Който иска ще пише на мамата тя ще отговори на всички въпроси.
Аз ако трябваше така щеше и да постъпя, даже и от цената винаги може да се свали.
Кош за новородено втора употреба може да се намери за 150 лева+количка ще стане 300.
Даже не положих труд и намерих ето например
http://www.top-obqvi.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0 … st-231673adv.html

# 373
  • София
Претенции нямам...просто питам става ли за новородено и ако не...давам като ориантир цените на кошовете...(и аз положих труд да прегледам в продавалника, не целият нет Simple Smile)

# 374
Ехееее ми то така си става. Една приятелка с  по-напреднала бременност много го хареса току що и пратих линковете. Количката е много хубава и стабилна и коша са супер оферта.

Общи условия

Активация на акаунт