Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 239
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • в очите на дъщеря си
tina86, страшно добре прозвуча
обосновката ти. Така се пише във форум.

с това показах , че ви следя и не съм се отказала от темата(както бе споделила в друга тема   bouquet) просто малко се вълнувам от друго филмче - то си и личи  love001

# 47
  • Пловдив
Прочетох поста, даже похвалих Тина. Така ми дойде от вътре и го написах. Нека и малко шеговито да погледнем на нещата, че вече е страшно напрежението тук. Преди време писах, че не обичам шоколад, ама никак даже, та затова мен не можеш да ме озаптиш с него.
 Hug Hug Hug
Ами кажи с какво.
Приемам шегата.

# 48
  • в очите на дъщеря си
това казва Бехлю за Бихтер - ама е мого точно

http://vbox7.com/play:fa8a7a3d

# 49

smile3532 smile3532 smile3532 Е, колко по-близо да дойде Бихтерката при него, Тинчеее?

# 50
Брей,не мога да Ви настигна-много нещо сте изписали от снощи.....
Поздравления за хубавата тема!И още по-хубавите постове,значи можело!!!
Много се чудех какво точно да напиша след снощните серии и накрая ще кажа това:
Спомних си сериите,когато Бихтер видя майка си с любовника и.Спомних си и как тя беше свидетел на смъртта на баща си и си помислих-всяко нещо се връща!Тя си мислеше,че никога няма да постъпи като майка си.Тя ненавиждаше майка си за това,което е направила и накрая и се случва същото-ето затова призовавам мили момичета да не казвате,че Вие никога няма да постъпите така!
Беше решила да прекрати връзката си с Бехлюл до момента,в който Аднан попита-дали е ЖИВ!Това е най-страшното,може да се караш,може да се сърдиш,но в момента,в който разбереш,че може да си загубил любимия си е най-страшното в живота на човек.
И затова тогава,когато разбереш,че страшното е отминало падат всякакви задръжки,мислите ти се променят сякаш си казваш-никога повече няма да се отделя от него,защото за част от секундата вече си го губил и знаеш колко е страшно.Между другото Бихтер промени и отношението към майка си,след нейния опит за самоубийство с колата,така,че това чувство не и е чуждо.
А за Бешир?Аз не съм съгласна,независимо дали и е брат,сват,братовчед,или само един шофьор да има правото да се меси и да критикув отношенията на Бехлюл с Нихал,още повече,че знае,че и Нихал има чувства към него.И какво,нахвърли се да бие първото момче,което харесваше Нихал,сега Бехлюл-така ли ще накара Нихал да го хареса?Да не говорим за тона,с който го каза.Ами ако Бехлюл реши-дали ще се задържи и като какъв в къщата,че и сметка да държи на Нихал и Бехлюл?

# 51
  • в очите на дъщеря си

smile3532 smile3532 smile3532 Е, колко по-близо да дойде Бихтерката при него, Тинчеее?

ами още не му се е качила отгоре ама скоро и това ще стане hahaha

# 52
В последните епизоди Бехлюл се държи отвратително с Бихтер...
Междудругото за анкетата гласувах никоя от посочените.

# 53
  Замислих се за всички,които са отговорили,че искат тяхната любов-а в нея дали няма да присъстват някои от нещата/хубавите/,характерни за посочените мъже? Аз поне се опитвам да видя доброто в тях,защото всеки един обогатява представата ми за любовта по различен начин/Хилми-малко трудно/. Всеки човек,който срещаме в  живота си е различен и това,което преживяваме с него- също. Така че вашата любов сбор от всичко преживяно ли е или е само един човек,който дава всичко/според вашите разбирания/?

# 54
БЛАГОДАРЯ ЗА НОВАТА ТЕМА

# 55

Много са сладки и двете тук.

# 56
# 57
# 58
  • Пловдив
dterziiska, много го обичат Къванч. Чак пресконференция.

# 59
На Нихат.
За мен те с Пейкер са пример за това как трябва да изглежда едно младо семейство.
Амбициозно, с цели и ценности, деца и много любов.
Единствената спънка за щастието на тази двойка са Фирдевс и Хилми, които с нелепото си за възрастни хора поведение нараняват децата си.

Общи условия

Активация на акаунт