Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 172
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Бехлюл се държи много лошо с Бешир,унижава го излишно.Освен Нихат,Бешир е другият образ,който е в пълен контраст с Бех.Ако някой обича Нихал,това е той.Поведението му е продиктувано от ревност,преди всичко и защото й мисли доброто,а с него знае че няма как да стане. Бех не пропуска случай да го стъпче,това не ми харесва.Те двамата не се обичат.Бех смята Бешир,за по-долу от него,обаче ако не е Аднан и на неговото място нямаше да е.Усеща инстинктивно,че Бешир е всичко,което той не е,а би трябвало да бъде.Думите му към  бяха много точни-че лъже и разочарова всички.Естествено нашият хубавец в отговор си грабна чантичката и дим да го няма,Елиф я има само за параван Sick
Точно обратното. Бешир постъпи много лошо и ... грозно този път. Не знам на вас, но на мен ми идваше да го #2gunfire
Видял недовидял, разбрал недоразбрал, тръгнал да търси сметка на Бехлюл, че си играел с чувствата на ... Нихал! ooooh!
Ама чакай малко, Нихал му е братовчедка, като по-малка сестра му е, не просто приятелка!
Всеки на мястото на Бехлюл би се ядосал. Сякаш малко му бяха атаките и преследванията от страна на Бихтер, а сега към проблемите му се прибави и Бешир.
Горкият, няма миг спокойствие от някои хора в къщата!

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 14:02 от krem-karamel

# 32
  Завалията той,как го тормозят само,а кой се вкарва в проблеми?  Бешир постъпи прибързано,да но от загриженост към Нихал.Понеже вече има подозрения ще започне да държи Бех изкъсо и така ще ги хване с Бихтер.Всички живеят заедно от близо 20 години като едно голямо семейство,така че е нормално да се размива границата кой е господар и кой слуга. Ето защо общо взето всеки държи сметка на всеки/не че е много правилно/,ако на някой не му изнася,трябва да се махне.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 14:04 от charovnica

# 33
  • в очите на дъщеря си
Погледнах след като гласувах, че най-много са направили
избор за "нито една от посочените" любови. Ами как тогава
даваме мнения или защо не ни харесва по конкретна любов.
Къде и кога сме изживели някаква любов, че си позволяваме да упрекваме.
Интересно ми е някой гласувал с тази опция - да се мотивира защо?.
С най-добри чувства питам - да стане дискусия, но и да разберем
различните си виждания. Може пък да сме изпуснали в анкетата
някакъв вид любов. Ама време е да поизядем малко мъжете.
Сетих се - нарцисизма - любов в която в пряк текс е аз и аз.
Това е пропуска.

Аз ще се обоснова Grinning
искам да изживея любовта такава каквато си я представям аз, не искам да изживявам любовта на някой друг. Искам моята любов да бъде уникална и единствена (ЗА МЕН)и да си е само мое преживяване.
Като изключим любовта м/у Пейкер и Нихат която така ми е най близка до сърцето , то за никоя друга не ща и да чувам.

Аднан толкова сляпа ли трябва да е любовта , та чак от сляпота се оглупява

Бехлю  любов изградена само от страст и саморазрушение, предателство- това не е за мен!

Бешир
няма нищо по страшно от несподелената любов

Хилми
  там аз любов не виждам tooth

ето защо искам да изживея любов , която съм заслужила - МОЯТА ЛЮБОВ

# 34
Сякаш малко му бяха атаките и преследванията от страна на Бихтер, а сега към проблемите му се прибави и Бешир.
Joy Joy Joy О, не! Съжалявам, но не мога да се стърпя. В миналата серия Бихтер се опита да разкара Бехлюл и ако не беше случката с изчезването му, вероятно тяхната история щеше да приключи до тук. Какви преследвания? Тя беше искрена- искам те, но не мога да продължавам да лъжа Аднан, затова хайде да се махнем! Какво повече от това? Бехлюл като не намери смелост да го направи, трябваше да спре до тук и да отстоява решението си. Не като малко дете да се инати и да разиграва театри. А Бихтер е влюбена. Нормално е , след като видя, че е жив ,да му се метне на врата. Вие на нейно място намаше ли да постъпите така, ако мислехте че сте загубили завинаги любимия си?
Престанете непрекъснато да оправдавате Бехлюл.

# 35
Сякаш малко му бяха атаките и преследванията от страна на Бихтер, а сега към проблемите му се прибави и Бешир.
Joy Joy Joy О, не! Съжалявам, но не мога да се стърпя. В миналата серия Бихтер се опита да разкара Бехлюл и ако не беше случката с изчезването му, вероятно тяхната история щеше да приключи до тук. Какви преследвания? Тя беше искрена- искам те, но не мога да продължавам да лъжа Аднан, затова хайде да се махнем! Какво повече от това? Бехлюл като не намери смелост да го направи, трябваше да спре до тук и да отстоява решението си. Не като малко дете да се инати и да разиграва театри. А Бихтер е влюбена. Нормално е , след като видя, че е жив ,да му се метне на врата. Вие на нейно място намаше ли да постъпите така, ако мислехте че сте загубили завинаги любимия си?
Престанете непрекъснато да оправдавате Бехлюл.
  Кратък синтез на нещата,към който се присъединявам.  Peace

# 36
  • БГ
Сега ще си кажа - много ми допада поведението на мамзел Денис. Naughty
Бих била щастлива,ако повечето хора около мен приличаха на нея. Hug
Харесвам хората-мъже или жени – с финес,с възпитание, деликатни към околните,без разлика какъв е социалния им статус.  Peace
За съжаление  Twisted Evilоколо мен простотията изобилства – просто такава ми е работата.Това много ме угнетява понякога – едва се сдържам да не избухна, #Cussing outно не ми е позволено.............!

Денис прояви деликатност, както към Фифи,така и към Джамиле (за нощницата става дума).Тя никога не създаде интрига,не произведе клюка,не позволи да стане скандал в домът.Какво повече – да имаш такъв човек в домът си е истинска благословия за мен.
Въпреки,че усеща накъде се е запътила Бих,тя дори не намекна за това,за разлика от злобното подмятане на Бихтер,след като прочете писмото й.А това писмо бе прочетено след ровене с мръсни ръце в личните вещи на мамзел.Тя никога не би направила такова нещо.
И за още нещо я харесвам – за саможертвата й към семейството на Аднан.
Айде стига – има още, ама ще ме критикувате, ooooh!пък мойта кожица е тъ-ъ-ъ-нка,току виж сте ме наранили! Praynig

# 37
  • София
 .....Всички живеят заедно от близо 20 години като едно голямо семейство,така че е нормално да се размива границата кой е господар и кой слуга. .....
Аааа, в никакъв случай!  Naughty
Що не вземе да забрави да си вземе заплатата? Joy
Слугинажът взе да прекалява....

# 38
Здравейте! di_ni поздравления за хубавия пост (първият).
В анкетата гласувах за „нито една от посочените” и тук подкрепям tina86, защото някога една моя учителка казваше: „Няма еднаква любов момичета, колкото и близки да ви се виждат вашите истории, те са различни. Индивидуални сами по себе си.”

# 39
  Дениз е направила саможертва заради Аднан,чакайки своя момент,а не само заради семейството му. Вярно е ,че не прави интргиги и клюки,аз също я харесвам и уважавам за това,но ако Бихтер й го каза в пряк текст,то Дениз казва какво мисли само с поглед.Тя е един от положителните образи в този филм,но не е чак идеална,такива хора просто не съществуват.  
   Да не забравя Фирдевс пак как спретна интрига набързо с Елиф.Осуети работата й,защото не й изнася да не се омъжи веднага за Бех.Тази жена смята хората за играчки и че може да прави каквото поиска с тях. Whistling

# 40
  • Пловдив
tina86, страшно добре прозвуча
обосновката ти. Така се пише във форум.

# 41
Който няма похвала и незнае как се пише във форум да си ходи!  smile3521 smile3521 smile3521

# 42
В анкетата гласувах,че не мога да преценя.Във всяка от изброените като отговори има и хубави моменти и недотам затрогващи с изключение на Хилми,там нещо ми убягва.Айнур бе казала в един от еизодите „...Първо ми бе любим,после стана баща на сина ми...”
Tina ,е права искам си моята любов-преди,сега и завинаги Rolling Eyes

А в Плодовата къща,ако не те наблюдава или дебне някой иззад прозорец или врата,то ще ти слухтят зад врата /вратата/,ще ти ровят нещата, или влизат в стаята без покана.С една дума ввсеки контролира някого,без да погледне себе си...А и прослугата част от семейството,но все пак работят там...Представям си шефа ми да е на двора и всички да надничаме през прозорците,направо си тръгваме без покана.. Sick

# 43
  • Пловдив
Който няма похвала и незнае как се пише във форум да си ходи!  smile3521 smile3521 smile3521
С какъвто и замисъл да си го написала - струва си да се помисли.
Ако е подигравателно - жалко.
Ако е поучително - значе си прочела въпросния пост.
Да не е дошло време за шоколад Lady Vi?

# 44
Прочетох поста, даже похвалих Тина. Така ми дойде от вътре и го написах. Нека и малко шеговито да погледнем на нещата, че вече е страшно напрежението тук. Преди време писах, че не обичам шоколад, ама никак даже, та затова мен не можеш да ме озаптиш с него.
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт