Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 184
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
http://www.youtube.com/watch?v=duZp3byVYhU

Не си отивай-Дамян Дамянов

Тези стихове ми напомнят за Бехлюл,ако наистина е обичал Бихтер

http://www.youtube.com/watch?v=Ln5CaIq5XKo&feature=related

Приказка-Дамян Дамянов

А тези на Бихтер в моментите когато мисли за Бехлюл

И това е поздрав от мен, към всички останали!  bouquet

# 16
Привет в новата темичка. Благодаря ви за нея.  bouquet
Анкетата - любовта на Нихат - силна, споделена и уравновесена и не по-малко вълнуваща.
di_ninewsm10

Бехлюл се държи много лошо с Бешир,унижава го излишно.Освен Нихат,Бешир е другият образ,който е в пълен контраст с Бех.Ако някой обича Нихал,това е той.Поведението му е продиктувано от ревност,преди всичко и защото й мисли доброто...
Специално за вчерашната случка - Бешир не му беше работата да държи сметка на Бехлюл с кого се целува на терасата си.

# 17
Съгласна съм със Снежка, в крайна сметка Бешир нито е имал връзка с Нихал, нито е изоставен от нея да речем, че да иска сметка от Бехлюл.

# 18
  • Варна
Анкетата - любовта на Нихат - силна, споделена и уравновесена и не по-малко вълнуваща.
И аз като теб гласувах  Hug Hug Hug

# 19
 di_ni  съденето не се изразява само с конкретната дума,а с отношение.Няма нужда да използваш главни букви,за да натъртиш нещо,всички виждаме,че говориш от свое и ничие друго име. Тук сме се събрали да споделяме мНение,а не да се убеждаваме взаимно кой прав,кой крив.Никой няма да промени гледната си точка,а целта за мен поне е да я обогати,споделяйки с другите.В началото и аз отнесох доста критики,че не виждам Бихтер само като отрицателен и черен герой,но не се отказах.Както не трябва да го прави и Силви и всеки един,има място за мненията ни.Полемиката беше предизвикана от крайността на постовете,в което няма нищо лошо,стига всеки да проявява уважение.  Peace
  Когато пиша ,аз се аргументирам и очаквам това и от останалите,особено когато са толкова категорични,трябва да има някаква база,така мисля аз.Иначе всички знаем кое е редно и кое не,кое добро и кое лошо.Тъй като подозирам,че никой от тук присъстващите не е безгрешен-не говоря по ситуацията от филма,а по принцип ,ми се струва,че  е прекалено да се изживяваме като съдници.Само това,иначе всеки има право да си пише,каквото си иска.
  Бешир няма право да държи сметка на Бех,но и той се държи лошо с него.Разбирам в тази ситуация повече Бешир отколкото Бех.Казаха му се истини,които имаше нужда да чуе.

# 20
  • БГ

Аз също искам такава любов!

charovnica - "Не натъртвам" -а отбелязвам нещо,което е от значение ЗА МЕН !

# 21
  • Варна
 този път  съм първа ,както никога,благодаря отново за темата,Мангосива   Hug
  Хазал с това момче  от новият й филм много си подхожда,сладка двойка са.

много са сладки  newsm76 нали smile3502
да  Two Hearts Two Hearts

# 22
  • Пловдив
Не искам да спорим ,  svetla! Peace Това е твоето виждане и макар да не съм съглсна , го уважавам !
За съжаление , работата ми ме е срещала с хора , претърпели насилие и това завинаги е формирало у мен непримиримост към всяка форма на насилие или посегателство върху личността на човек !  Peace
Абсолютно си права. Насилието и думата забранено са несъвместими с моето
аз. Благодаря за новата тема.
А някои които го приемат за мен са нихилисти.
Според уикипедия:Нихилизъм е философската позиция, според която всичко в света, особено човешкото съществуване, човешкото минало и настояще, е лишено от обективно значение

# 23
 този път  съм първа ,както никога,благодаря отново за темата,Мангосива   Hug
  Хазал с това момче  от новият й филм много си подхожда,сладка двойка са.

много са сладки  newsm76 нали smile3502
да  Two Hearts Two Hearts

И аз казвам ДААААА 

# 24
  • Стара Загора
запис и гласувах за любовта на Бехлюл Heart Eyes

# 25
Бешир ще разбере ли за грешката си

# 26
Бешир няма право да държи сметка на Бех,но и той се държи лошо с него.Разбирам в тази ситуация повече Бешир отколкото Бех.Казаха му се истини,които имаше нужда да чуе.
Добре, де, кога се е държал лошо с него, освен вчера, когато си го заслужи?

# 27
  • Пловдив
Погледнах след като гласувах, че най-много са направили
избор за "нито една от посочените" любови. Ами как тогава
даваме мнения или защо не ни харесва по конкретна любов.
Къде и кога сме изживели някаква любов, че си позволяваме да упрекваме.
Интересно ми е някой гласувал с тази опция - да се мотивира защо?.
С най-добри чувства питам - да стане дискусия, но и да разберем
различните си виждания. Може пък да сме изпуснали в анкетата
някакъв вид любов. Ама време е да поизядем малко мъжете.
Сетих се - нарцисизма - любов в която в пряк текс е аз и аз.
Това е пропуска.

# 28

Добре, де, кога се е държал лошо с него, освен вчера, когато си го заслужи?
По принцип демонстрира пренебрежително отношение към него,на чифлика,след това отново,надува му се и му прави пози,не показва никакво уважение,а за мен това си е лошо държание.
 di_ni-както кажеш.
  Славена,прекрасни стихове,благодаря  newsm51 Всеки във своята самота се опитва да достигне до другия,дали ще успее,ще видим.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 13:36 от charovnica

# 29
Гласувах за любовта на Нихат, макар че и страстта , която изпитва Бехлюл към Бихтер искам да познавам...

Общи условия

Активация на акаунт