Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 236
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Страхотни сте ! Благодаря  Hug

# 601
# 602
Добро утро. Hug  bouquet

# 603
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро.Може да помислите за глупаво и лекомислено това което ще кажа,но от разразилите се спорове снощи ми дойде на ум.Ако Бехлюл беше наистина като брат на Нихал и Бюлент,то тогава и и Бихтер би трябва да го смята за дете,което е не възможно по простата причина,че са горе долу на едни години,пък Бехлюл се обръща само към Аднан с чичо,(което се използва не само когато се обръщаш към роднина)когато бяха в градината с Бихтер и си спомняха за детството той не нарече жената на Аднан леля,а снаха ми.За това аз си мисля,че той ги има като семейство,което му е помогнало и обича,но не и като роднинска връзка,за да е нещо  неморални да има връзка с Нихал дори и да отраснали в една къща.Това е лично мой извод и  се надявам да не бъра разбрана погрешно.Приятен почивен ден

# 604
Хубава серия беше снощи! Нихал се преобрази направо, даже мъжа ми каза - сменили са артистката! Joy Joy Joy Наистина голяма промяна, изглеждаше чудесно! За "кецките" Mr. Green - и аз смятам, че не бяха случайни, а са свързани с характера на Бехлюл!
За Бихтер - честно казано адски много ми дожаля за нея и просто се чудя, че има толкова "железни лейдита", които не могат да я разберат. Да, тя се напи, но от мъка точно за провалената си младост, за невъзможната си любов и за прибързаното си и грешно решение да се омъжи за Аднан. Изобщо не е безчувствена, пресметлива и разгонена...и много добре осъзнава, че любовта и е неприемлива от морална гледна точка, а това я съсипва допълнително, но чувствата и са по-силни! Много тъжно ми стана, пази боже човек да попадне в такава ситуация!

# 605
Хубава серия беше снощи! Нихал се преобрази направо, даже мъжа ми каза - сменили са артистката! Joy Joy Joy Наистина голяма промяна, изглеждаше чудесно! За "кецките" Mr. Green - и аз смятам, че не бяха случайни, а са свързани с характера на Бехлюл!
За Бихтер - честно казано адски много ми дожаля за нея и просто се чудя, че има толкова "железни лейдита", които не могат да я разберат. Да, тя се напи, но от мъка точно за провалената си младост, за невъзможната си любов и за прибързаното си и грешно решение да се омъжи за Аднан. Изобщо не е безчувствена, пресметлива и разгонена...и много добре осъзнава, че любовта и е неприемлива от морална гледна точка, а това я съсипва допълнително, но чувствата и са по-силни! Много тъжно ми стана, пази боже човек да попадне в такава ситуация!
Ето,заради такива постове си заслужава човек да продължава да разсъждава върху сложния образ на Бихтер!!! smile3501

# 606
  • София
Дами, (хммм, не зная дали в тази тема се включват и господа, но ако да и те да са съпричастни, моля) в един от епизодите, може би преди около 7-8, може и малко по-назад ми се мярна, че Бехлюл изпълнява някакво произведение на пиано, но детето ме завлече към детската и не можах да дочуя. Та...на кой композитор е, ми е въпроса, тъй като ми е много познато, но не можах да си го изровя от архивите, по-скоро не знаех какво да търся?  Не може да не ви е направило впечатление.
Шопен  Grinning

# 607
наистина и аз забелязах, че Бехлюл е с кецове и ми се стори много странно. Много се радвам, че Бихтер най-найкрая каза на Бехлюл, че го обича. Време беше.

# 608
  Добро утро на всички  Hug
  Разбирам,че някои са прекалено крайни и неотстъпчиви като Силвия например.Ако беше прочела по-внимателно щеше да видиш,че почти всички тук разбират,че връзката Б-Б е неправилна и нередна,но поне се опитваме да проявим някакво разбиране.Ситуацията,в която изпадат и двамата е сложна и тежка.Тъй като Бехлюл е син за Аднан,нито връзката му с Бихтер ,нито тази с Нихал е в реда на нещата.А Б и Н не са съседи,а са живели заедно и е точно все едно да се влюби в брат си,а Бихтер-в сина на мъжа си. Не знам защо обаче с Нихал не е нищо особено,даже в реда на нещата,а с Бихтер -не и аз мога да попитам същото.За мен нито една от двете връзки не е нормална,но тази между Б и Б е неизбежната,а не тази със сестра му.
  mimata67-съгласна съм напълно с казаното от теб.

# 609
Какво ще кажете за Джемиле и Бешир? Те също са израснали заедно, ама тя го обича и гледа на него като на мъж. Както е почнало - една "редна" любов няма да има в този филм. hahaha hahaha hahaha

# 610
Какво ще кажете за Джемиле и Бешир? Те също са израснали заедно, ама тя го обича и гледа на него като на мъж. Както е почнало - една "редна" любов няма да има в този филм. hahaha hahaha hahaha
 Аз там не можах да схвана къде са родителите му,какво е станало и т.н.При Бешир обаче -не е отгледан от баща й,не е част от тяхното семейство,така че не мога да кажа,че е същото,те наистина само са израснали заедно,а не са отгледани като брат и сестра.Ето Нихал казва за него-братчето ми,макар че не е бил част от семейството така както Бех. Бешир общо взето е напълно сам,няма на кой да се оплаче или опре,някой,когото да обича и възприема като баща и т.н.Просто той е попаднал на добри хора,които са се погрижили за него,но семейна връзка при него не виждам.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 12:45 от charovnica

# 611
Аз пък се чудя следното - как ли би реагирала Мадмоазел, ако Аднан по някаква причина започне да и обръща специално внимание....дали "светицата" също няма да се подхлъзне по наклонената плоскост на "забранената любов"?! Защото се сещам като бяха на вечеря заедно с Аднан( когато пътуваха май за мача на Бюлент), а Мадмоазел се беше издокарала с пусната коса и Аднан и направи комплимент, тогава тя се разтопи и не пропусна да кокетничи...дали се сети тогава, че е нередно, защото той е женен?! Mr. Green

# 612
Аз пък се чудя следното - как ли би реагирала Мадмоазел, ако Аднан по някаква причина започне да и обръща специално внимание....дали "светицата" също няма да се подхлъзне по наклонената плоскост на "забранената любов"?! Защото се сещам като бяха на вечеря заедно с Аднан( когато пътуваха май за мача на Бюлент), а Мадмоазел се беше издокарала с пусната коса и Аднан и направи комплимент, тогава тя се разтопи и не пропусна да кокетничи...дали се сети тогава, че е нередно, защото той е женен?! Mr. Green
  Сигурно и тя щеше да се подхлъзне сто процента,но може би щеше да спре донякъде oще в началото,може би...

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 12:49 от charovnica

# 613
Ами, съдейки за Мадмоазел по това, което са показали за образа й, мисля, че не. Ама това е толкова в сферата на предположенията, че нищо конкретно не може да се каже.

# 614
charovnica, знам, че не са съседи, но както каза ganu6ka, Бехлюл е там, защото са го приели в семейството. За да го вземат, сигурно е бил сирак (не знам, така предполагам), а и каквото и да е било, те са му като "приемно семейство"... То е същото, съседчето си играе у вас, храни се у вас, понякога спи у вас, но не е от семейството... Бехлюл е в същото положение, затова дадох сравнението със съседи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт