Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 242
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Наистина, някои от вас ми стават много интересни. Защо не може Нихал и Бехлюл да са заедно? Нима това е неморално? В предната тема ме обвинихте, че много морал съм изповядала... нима сега вие не правите същото?!? Май се обърнаха ролите, а? И не смятам, че връзката им е неморална... Те не са кръвни роднини, няма нищо нередно. Това е все едно да сте се влюбили в съседа - били сте заедно от малки, били сте врата до врата и може да се каже, че сте живяли заедно, без да имате родствена връзка (като Бехлюл и Нихал).

# 586
И за толкова обсъжданата дума КУЧКА-според майка ми , лелями и близките  на  техните набори с който обсъждам филма набор от-48 до 55 тя наистина е такава "Как може да причини това на Арнан,човека какво ли не прави за нея" това имах предвид ............
Без да обиждам жените на тази възраст............моето мнение е различно

Моля, моля, след по-малко от четири месеца навършвам 50 години , но никога не използвам думата "кучка", дори да я изрека ,  още по-малко да я напиша...!?   
         Аз също много пъти Ви призовавам да внимавате с изказа си , защото сме достатъчно интелигентни да разберем какво искате да ни внушите и без да използвате подобни думи...!!!

# 587
  • Пловдив

Добро утро.

# 588
  • Пловдив

Да започнем деня с една хубава снимка.

# 589
  • Варна
_Sylvia_ на твойто мнение съм  Hug Hug Hug
Между другото не ви чета постовете да не се ядосвам а и да ги чета няма смисъл защото те не променят мнението ми  Sunglasses

# 590
   Не съм видяла къде е писано кучка, но се сетих за една приказка на дядо ми: Една кучка не си ли вдигне опашката, мъжкия нищо не може да направи! Това ми се е запечатило в главата, толкова години вече...
Ужас! Влизам рано сутрин във форума, за да си изпия кафето и пак чета спорове и глупости. Това за "кучката", дето ти е го казал дядо ти важи в пълна сила само в нашето и някой други ориенталски общества. Вечното оправдание за мъжа!
Не мога да ви разбера повечето. Честно! Бихтер била лоша, казала на Бехлюл, че го обича от ревност и злоба...Никога ли не сте обичали някого, когото не трябва? Драмата, в ситуацията, още повече разпалва чувствата и на двамата. За Нихал и Бехлюл- Бехлюл обича Нихал, спор няма, но като сестра и беше изумен, че малката му сестричка може да изглежда по този начин. Опита се  да направи максимално приятна вечерта и. А за тези, които не са гледали сериала напред и мислят, че бехлюл истински ще се влюби в Нихал. Не! Той ще започне връзката си с нея по принуда. Оттам нататък, понеже е мухльо, ще реши, че така му е по-лесно.
Хубав ден!

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 09:09 от pipilota27

# 591
Добро утро, дами!

# 592
    Не съм видяла къде е писано кучка, но се сетих за една приказка на дядо ми: Една кучка не си ли вдигне опашката, мъжкия нищо не може да направи! Това ми се е запечатило в главата, толкова години вече...
Ужас! Влизам рано сутрин във форума, за да си изпия кафето и пак чета спорове и глупости. Това за "кучката", дето ти е го казал дядо ти важи в пълна сила само в нашето и някой други ориенталски общества. Вечното оправдание за мъжа!

Добро утро  bouquet
Това за кучката важи по целия свят.
Какво да правиш-природа.

Голям рев му дръпнах вчера.
Какво толкова имаше в тая серия,ама ме разтърси.

# 593
Добро утро, момичета.
Преди малко отваряйки пресата, попаднах на публикация -,, Хората станаха кълбо от нерви след най-мощното изригване от 4 години насам,, във вестник ,,Стандарт,,. Затова ми стана ясно защо всички вчера бяхме така припряни и неотстъпчиви в дискусиите тук. И в някои други теми цареше същото напрежение, а то - слънцето ни било виновно hahaha
Хайде, днес ви пожелавам хубав ден от мен , малко снежен, но да е спокоен.

# 594
  • София-в сърцата на моите деца
Вчера Слънцето, а днес сигурно Луната ,щото ще е Пълнолудие Joy
Всеки си търси оправдания,май newsm78 Всичко е въпрос на компромиси и толерантност.. Peace

# 595
Здравейте

Къде бих могла да гледам снощния епизод?( не на турски:) Предполагам , че все още не е качен , но ако случайно можете да помогнете..благодаря:)

# 596
На предната или по-предната страница го има Peace още снощи го качиха.

# 597
И аз искам да попитам къде мога да гледам епизода от снощи,
защото никъде не го намирам  Crossing Arms

# 598
ДОБРО УТРО

На 37 страница са линковете от снощния епизод

Още веднъж искам да благодаря на момичето което ги качва   bouquet  bouquet

# 599

Общи условия

Активация на акаунт