Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 359
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Впрочем нали Бихтер искаше да избяга с Бехлюл, а той можеше да издържа и двамата? Тогава защо им бяха 200 хил. долара?
Ех, че издребнявате  Thinking Това ли е най-важното във филма? Защо пък да не ги вземе парите? Тя му е законна съпруга и сметката е обща. Ако се беше развела, щеше да вземе много повече. Не забравяйте, че Аднан е милиардер и дава много по-големи суми само за бижутата, които подарява. Бълха го ухапала с тия 200000.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 17:35 от pipilota27

# 256
  • sofia
Защото не са малоумни - как така ще тръгнат без никакви пари. И изобщо престанете с въпросните "пари" - Бихтер по закон е съпруга на Аднан.

# 257
Аз не смятам,че щом си се омъжила за някой, ти се полага всичко негово, дори и "племенника"!И да, Бихтер направи всичко възможно да го съблазни, буташе му се в ръцете направо и продължава да го предизвиква!
hahaha hahaha hahaha

Аз лично-по реакцията й,когато разбра,че може да не го види никога повече,по спомените,които я споходиха,по желанието да  е близо до него в стаята му,прегръщайки възглавницата му,която е запазила неговия аромат,по вълнението,когато научи,че е жив и че е казал първо на нея,по това,че беше готова да рискува ,за да остане насаме с него  след завръщането му,по това,че толкова бързо прости и забрави постъпката му от летището,по яростното отричане,когато някой я заподозре.
Да, и аз по това и бих добавила по вълнението, което изпитва, когато той е до нея.

Но не одобрявам ситуацията, защото не виждам нищо красиво в постъпката им. Любовта е красива, но измамата не. Не мога да отделя едното от другото, затова не ми е приятно това, което предстои.

На мен пък сцената с хеликоптера ми напомни на латиносапунките. Излишна беше. Можеше и по друг начин да покажат зараждащите се чувства и желания, но така са решили.

# 258
Впрочем нали Бихтер искаше да избяга с Бехлюл, а той можеше да издържа и двамата? Тогава защо им бяха 200 хил. долара?

Да купи нова кола на Бехлюл, пък и за фитнес ще са му нужни  Joy.

# 259
  • ... да усещаш мириса на море ...
Аднан може и да  не е забравил,но не предприема нищо,държи се незаинтересовано,явява се само страничен наблюдател.

Ама какво може да направи Аднан, за това че Нихал е влюбена в Бехлюл, да го изгони от къщи ли? Нали Бих и Дениз му казаха, че са говорили с него... Как би оправдал една такава постъпка? Спомнете си, как малко след като научи, се скара на двамата, докато пак се зкачаха и те бяха доста стреснати и изненадани... Може би вярва на Бех, че няма да посегне на Нихал....

За Берен: и аз не харесвам този тежък арабски грим (така наричам подчертаването на очите в черно). По този начин не личи прекрасният цвят на зелените и очи. Там където има снимки с малко грим и подчертани в зелено е много по-красива.... Мисля, че и във "Фатмагюл" е така...

Много ми странно също, как Фирдевс, която иначе не прощава на никого, има такива добри чуства към Бехлюл, който е бивш на Пейкер... Дали защото, както се разбра, тя го е изоставила (но след като той е спал с най-добрата и приятелка) или просто г-жа Ф. също е подвластна на чара му? .... Grinning Както тя възкликна " Бехлюл - радостта на къщата!"

А-а нета ми се скапа... #Crazy

# 260
tara_lezhka, ти на Фирдевс и демонстрираните от нея чувства, вярваш ли? Щото аз -не Naughty

# 261
Ама не да и вярвам, но не търси отмъщение, както с Хелми например... Или много рано се изказвам, и то предстои... newsm78

# 262
  Аднан може да поговори с детето си за това,което чувства,както и с Бех.Какво са му казали другите няма значение,той сам трябва да прояви заинтересованост и загриженост,а той оставя нещата така,белким се разминат. Ако не одобрява и не приема тази връзка,счита я за нередна,да го покаже навреме, а не да чака нещата да предприемат драматичен обрат.Снощи дъщеря му си умря от радост,че Бех няма да се жени,а той пак стои като пън- е какво трябва да стане,да ги хване в интимна поза ли,че да разбере,че положението е сериозно?
  Мадмоазел я насърчи да му каже,че го обича като близък човек,а не да му  се обясни в любов,има голяма разлика   Peace

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 18:03 от charovnica

# 263

Но си мисля, че в конкретния случай тя предполагаше, че е свързано с Нихал (знае за чуствата и към Бех, може да предполага за Бешир) и тъй като това не и е безразлично, тя държеше да знае, за да я предпази.

Аз пък не разбирам защо мислите, че Мадмоадзел иска да предпази Нихал от Бехлюл. Та самата тя я насърчи да му каже, че го обича. Нима забравихте?
По скоро Пейкер се опитва да предпази сестра си от неподходящия човек, но Бихтер дори не пожела да проумее какво й се казва.

# 264
Впечатлена съм от актьорската игра,особено на младата Саат.С какво чувство и въплъщение изиграва всяка сцена,а във финалната серия беше невероятно добра.
Тъй като не знам кой, какви серии е гледал до момента,ще се въздържа от детайлен разказ.
Не се съмнявайте в любовта и на двамата.За Бихтер няма какво да коментираме,при факт как завършва филма е ясно,че тази любов я побърка и погуби.Пред нея нямаше друга опция,направи това,което трябваше да направи,за да се освободи.
Но и беше мн припряна,капризна и на моменти неприятна компания. Бихлюл си я обичаше до последно и след това,но неговия проблем беше страха.Един страхливец,това беше той.
От всички персонажи,изключително дразнеща за мен е Нихал.Тази сополанка не спря да се вре,където не й е работа/мн ме издразни момента с къщата на брега на морето/,не спря с нейните физиономии и излишни коментарчета. Дори Катя е цвете пред нея.

78 епизода изгледах,непрекъснати криеници,лъжи,бягства,откраднати целувки и ласки,интриги,меркантилност,алчност,ревност...в този ред на мисли,единственопоследните 15на минути от филма заслужаваха да бъдат щастливи,така както трябва и в живота да се развива една любов - взаимна,истинска и дългоочаквана.

# 265
  • Пловдив
http://www.vbox7.com/play:641127eb
http://www.vbox7.com/play:55b9985a
Пускам Ви тези две клипчета - да видите Берен и в друга роля.
Абсолютно обратна на тази тук.
Страхотна актрида.

# 266
Тъй като някои се готвят за бал Wink, да си припомним че Нихал учи във Френския Лицей Свети Беноа (преподаването е на френски)

# 267

Току- що изгледах снощният епизод ! Мадмоазел не ме разочарова , знаех си аз ,че не е чак толкова "бяла и добра " Wink Разликата между нея и Фирдевс , е в начина покойто правят нещата - на Ферди и стиска да застане "срещу вятъра " и да каже - да , така е , лоша съм , манипулаторка съм , бъркам се в живота на хората и им скъсвам нервите понякога ! Дениз прави всичко това , но се крие зад маската на добродетелта ! Предпочитам срещу мен да имам човек като Фирдевс , знам какво мога да очаквам от нея ! Сещам се за поговорката - "Господи , пази ме от приятели , от враговете аз сам ще се пазя !"
А Бехлюл и Бихтер продължват да се борят с чувствата си , но битката е неравностойна - няма как да се противопоставят на нещо , което е по- силно и от двамата ! Peace
Искам да попитам дали скоро ще се разбере за болестта на Бешир ? Сигурно като се яви на военната комисия или ?

Браво!!!!! smile3501  Я  с  вами  полностью  согласна!  Мадемуазель  действительно  скрывается  под  маской  добродетели.  Прикидывается  добренькой  и  славной,  а  сама    следит  за  Бихтер,    и  желает  ,  чтобы  она  оступилась  и  сделала  ошибку.  

ББ:   В  финальной  серии   она   увидит  как  Бихтер   и  Бехлюль   в  саду  будут   разговаривать .  Бехлюль  откажется  с  ней  бежать  и  Бихтер  билеты  порвёт,  а  Мадемуазель  даже  и  слышать  не будет  о  чём  они  говорили,  истолкует  всё  по  своему.     Потом  побежит  к   Беширу  и  будет  заставлять  его,  чтобы он  Аднану  правду  сказал .Бехлюль  ведь  отказал  Бихтер,  зачем   Мадемуазель   нужно  было  всё  это   выставлять  напоказ?  Сама   молчала   до  самой  свадьбы  Бехлюля  и  Нихаль,  а  потом  пошла    к  Аднану  и    объявила,   что  у  Бехлюля  любовница  есть,  а   имя  не  назвала.    Сказала  ,  что  Бешир  знает.   Она  прикрылась  Беширом,  чтобы  самой  чистенькой  остаться.    Конечно,  она  ведь  знала,  что  Аднан  ему  поверит,  потому  что   перед  смертью  не  лгут.
 Мадемуазель  чужими  руками  подстроила  так,  чтобы  Аднан  всё  узнал,  а  сама  осталась  в  шоколаде.  Я  не  люблю  таких  людей.   Фирдевс  хоть  и  стерва,  но  не  прикидывается  добренькой,   как  Мадемуазель!

gospojata,   это  для  вас  клип:

http://www.youtube.com/watch?v=wYngh99u8L8&feature=player_embedded

# 268
izvinete za latineca, znaeli se kolko serii e filma

# 269
  • Пловдив
79 оригинални

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 18:24 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт