Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 225
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Оххх,голяма съм кукувица.Гледам сега отново епизодите и по едно време айфона звъни -скачам и бягам да отговарям.Оказа се,че е от  телефона на Бехлюл във филма.
Да поясня,че имам същия мобилен като Бихлюл и същата мелодия.

Извинявай,били ми казала как се казва тая мелодия от айфона,че мн я искам?!

# 451
  • Пловдив
В 79 серия всички ще ревем за Бихтер.

# 452
         sara bri ,  Hug Hug Hug  Благодаря ти за труда , заради такива постове като твоя влизам в тези форуми !!!    Влиза ми в колекцията  твоя превод на тази великолепна песен ...

Всичките ми мечти са за теб

Всяка сутрин се събуждаш до мен
За теб съм просто онзи, който пише песни

След много години отново.

Но нека така си остане.
За влюбените сърца няма затворени пътища
Обичахме любовта неистово
Обходих безкрайни брегове
Мълчаливо и незабелязано
Но не открих подслон в никое пристанище,
Любима, освен в твоето.

Всичките ми молитви са за теб
Измамна дума е забравата
Но нека така си остане
За влюбените сърца няма затворени пътища
Обичахме любовта неистово
Какви ли не брегове прегръщах
Морета и бури
Но се приютих на бряг
Където съществуваш единствено Ти.

За теб съм просто онзи, който свири на китара

# 453
Оххх,голяма съм кукувица.Гледам сега отново епизодите и по едно време айфона звъни -скачам и бягам да отговарям.Оказа се,че е от  телефона на Бехлюл във филма.
Да поясня,че имам същия мобилен като Бихлюл и същата мелодия.

Извинявай,били ми казала как се казва тая мелодия от айфона,че мн я искам?!
[/quo

ОРИГИНАЛНАТА МЕЛОДИЯ НА НОКИА

# 454
mariana 51  за жалост е така  bouquet

# 455
  Песента,на която танцуваха Бех и Нихал не е подбрана случайно,но все още не разбирам какво идва да ни каже за тях.Може би,че ще търси при нея спасение,предизвестие за всичко,което предстои?

# 456
Аз лично няма да рева за Бихтер, но ще ми е кофти, че младо момиче, вместо да се радва на любовта си, да я изживява и да я споделя със света, ще се раздели с живота си. Но....Имаха избор, имаха и възможности с Бехлюл да се махнат и да са само двамата. Не го направиха.
Отделно, че аз с такъв страхливец въобще не бих могла и да имам връзка.

# 457
# 458
# 459
# 460
ох бала беше страхотен Много ми хареса как всички ги гледаха аз ако бях нямаше да мога да вървя така щях да се спъна и да падна  Laughing

# 461
Въпроса е не  да ревем за Бихтер ,а да осъдим външната красота на един мъж който много добре осъзнава това което претежава и това което използва като сретство,а това на което не е способен в живота си .....на цената която трябва да заплати за своя страх и за това че някой друг плаща тази цена

# 462
  Само да вметна Бехлюл как го бяха барнали с тия кецки с бели подметки ,направо ме застреляха  hahaha Момичето  с вечерна рокля,той с маратонки,недогледали са  малко нещата,и той трябваше да тежкарее подобаващо. Ама сигурно и това не е случайно,показват го като хлапак,а не като мъж с тежест.

# 463
Аз лично няма да рева за Бихтер, но ще ми е кофти, че младо момиче, вместо да се радва на любовта си, да я изживява и да я споделя със света, ще се раздели с живота си. Но....Имаха избор, имаха и възможности с Бехлюл да се махнат и да са само двамата. Не го направиха.
Отделно, че аз с такъв страхливец въобще не бих могла и да имам връзка.

# 464
Аз се питам-ние ли не разбираме любовта тогава,когато я видим в очите на другите,или просто сме толкова озлобени,че не искаме да видим страданието в очите на другите!
Да отидеш на бала с любимия човек е най-съкровеното желание,за което всяко момиче си мечтае!Нихал го има,Нихал има баща си,има цялото семейство,барабар със слугите!Дори сравнението с Пелин беше толкова многозначно!
Бихтер страда!Страда,че няма повече да е малкото момиче на татко!Страда,че може би нейният бал е бил пълен провал!Страда от думите на майка си,че на Нихал тепърва и предстои интересен живот,да посети различни места и да се запознае с различни хора!И ,че Бехлюл и Нихал си подхождат!
Пролетна вечер,млади хора,които се харесват,бални вълнения!Задявки,ухажвания!Усмивки!Фоерверки!
Това наистина е страдание!Аз останах няма пред това,което прочетох в очите и.Тя не само иска Бехлюл,тя иска младостта и свободата си обратно!Да ги изживее пълноценно,със страст!Па макар и за един ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт