Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 29

• 46 200
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Оххх,голяма съм кукувица.Гледам сега отново епизодите и по едно време айфона звъни -скачам и бягам да отговарям.Оказа се,че е от  телефона на Бехлюл във филма.
Да поясня,че имам същия мобилен като Бихлюл и същата мелодия.

Извинявай,били ми казала как се казва тая мелодия от айфона,че мн я искам?!
[/quo

ОРИГИНАЛНАТА МЕЛОДИЯ НА НОКИА

По-точно,дай ми линк на песента или просто ми напиши име и заглавие,че такак не я намирам.Извинявай,че те занимавам с глупости.
тя е заложена в всеки модел на нокиа-има е във всеки модел на нокиа като мелодия

# 496
  • Пловдив
Оххх,голяма съм кукувица.Гледам сега отново епизодите и по едно време айфона звъни -скачам и бягам да отговарям.Оказа се,че е от  телефона на Бехлюл във филма.

[/quo

По-точно,дай ми линк на песента или просто ми напиши име и заглавие,че такак не я намирам.Извинявай,че те занимавам с глупости.
тя е заложена в всеки модел на нокиа-има е във всеки модел на нокиа като мелодия

В мойта нокиа я няма,оф изнервям се вече. #Cussing out

# 497
 Само да вметна Бехлюл как го бяха барнали с тия кецки с бели подметки ,направо ме застреляха  hahaha Момичето  с вечерна рокля,той с маратонки,недогледали са  малко нещата,и той трябваше да тежкарее подобаващо. Ама сигурно и това не е случайно,показват го като хлапак,а не като мъж с тежест.
Че какво му беше на кецките? Модерни са. А, бе супер си беше Бехлюл.

НА ТОВА СЕ КАЗВА -СПОРТНО ЕЛЕГАНТЕН СТИЛ И НА МЕН МИ ХАРЕСА
Пише се с малки букви във форумите, защото другото се приема за крещане. Peace
И много моля костюм с кецки на тържествен бал е недопустимо. Кежуъл да за площада, но с кецки на бал няма начин.
Мога ли да попитам къде?

# 498
Нищо перверзно няма според мен. Отгледани са заедно и са много далечни роднини. Другата връзка във филма е по-перверзната Peace
Нееее, другата връзка има стотици хиляди аналози в реалността. Но деца отгледани заедно в едно семейство от ранна детска възраст и изведнъж да погледнеш "брат" си, като обект на интимност... Shocked Фактът, че са далечни роднини е известен, но не би могъл да предизвика такъв обрат в отношенията. Пак натъртвам - иде реч за отношения на деца, отгледани, като брат и сестра. ooooh!

И аз така виждам нещата Peace

# 499

[/quo

утре ще ти я пусна на лични  bouquet

# 500
какво ли ще станее в следващата серияя ..  Thinking

# 501
Това, че е отгледан като син, не означава, че Нихал го приема като брат. Чувствата й към него са още от малка. Не случайно, нито Бюлент, нито Нихал му казват батко, а Бехлюл.

# 502
Това, че е отгледан като син, не означава, че Нихал го приема като брат. Чувствата й към него са още от малка. Не случайно, нито Бюлент, нито Нихал му казват батко, а Бехлюл.
 От колко малка-от яслата ли? А като какъв го приема преди да осъзнае,че е влюбена в него?Братовчедите ми са със седем години разлика,брат и сестра и му казва на име,така че обръщението няма нищо общо в случая.

# 503
  От колко малка-от яслата ли?
Не, от корема на майка си.

# 504
 Само да вметна Бехлюл как го бяха барнали с тия кецки с бели подметки ,направо ме застреляха  hahaha Момичето  с вечерна рокля,той с маратонки,недогледали са  малко нещата,и той трябваше да тежкарее подобаващо. Ама сигурно и това не е случайно,показват го като хлапак,а не като мъж с тежест.
Че какво му беше на кецките? Модерни са. А, бе супер си беше Бехлюл.

НА ТОВА СЕ КАЗВА -СПОРТНО ЕЛЕГАНТЕН СТИЛ И НА МЕН МИ ХАРЕСА
Пише се с малки букви във форумите, защото другото се приема за крещане. Peace
И много моля костюм с кецки на тържествен бал е недопустимо. Кежуъл да за площада, но с кецки на бал няма начин.
Мога ли да попитам къде?
Кое къде?

# 505
  • Пловдив

[/quo

утре ще ти я пусна на лични  bouquet

Добре,мерси.

# 506
  От колко малка-от яслата ли?
Не, от корема на майка си.
Това определено ми хареса......както и спортно елегантния стил съжалявам че ще го кажа но тесногръдието е манталитет на възпитание и човек сам си избира дали да го приеме или да го промени..........................

# 507
  • София
Е, как да не означава! Къде се учат децата кой какъв е, как и на кого да се доверяват - семейството е основата на цялото възпитание и възприятие. А това, дето от малка го е обичала....ако влагаш интимния смисъл на думата обича, извинявай, ама това са врели - некипели.... Laughing
Познавам много бг семейства, в които по-малките деца не наричат братята и сестрите си с "како" и "батко" - това не е никакъв аргумент! Crossing Arms

# 508
  • Пловдив
...............Пролетна вечер,млади хора,които се харесват,бални вълнения!Задявки,ухажвания!Усмивки!Фоерверки!
Това наистина е страдание!Аз останах няма пред това,което прочетох в очите и.Тя не само иска Бехлюл,тя иска младостта и свободата си обратно!Да ги изживее пълноценно,със страст!Па макар и за един ден!!!

А защо побърза да направи напук на майка си тогава? Що не помисли колко е млада и че Аднан по никакъв начин няма да кореспондира с нея, с младата й кръв, с потребностите й. Сетила се и тя, че имала любов за изживяване, когато се обърна каруцата вече.

Да, беше полезно да помисли за тези неща, дали съпругът й освен многото пари, ще може да й даде възможността за много емоции, любов, динамика, от които тя се нуждае.

Тази вечер за пръв път повярвах 99 %, че Бихтер обича Бехлюл. Единият процент може да е наистина ревност и женска злоба. Стана ми мъчно за нея. Не е единствената в момент на отчаяние- любовта и на Нихал, и на Бешир, и на Джемиле, е несподелена.

# 509
  Снежка,защо реагираш така,извинявай ако съм те засегнала,но въпросът ми е резонен.
  Момичета,може ли да отоговаряте ,без да цитирате и предишните си постове,че става ненужно дълго.  Peace Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт