Звездни компромати-94

• 58 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 135

Е, нали сега си има гадже. Чудя се това момче, дали някога ще заприлича на мъж или на голям човек поне. Като го погледна и все едно виждам дете.

# 136
 Joy
Имах едно късметче във фейсбук- "Мастурбацията е за удоволствие, сексът за престиж"Simple Smile

# 137
  • София
Joy
Имах едно късметче във фейсбук- "Мастурбацията е за удоволствие, сексът за престиж"Simple Smile
Joy  Joy  Joy

# 138
Е, нали сега си има гадже. Чудя се това момче, дали някога ще заприлича на мъж или на голям човек поне. Като го погледна и все едно виждам дете.

Да, нали със Селена Гомез са заедно. Дори в пресата там бях чела, че тя е махнала Пръстена на целомъдрието, който носеше. Тоест може би Джъстин не прави секс само със себе си Laughing
Но и самата им връзка ми е странна. Тя вече прилича на жена, а той... точно както каза ти прилича на дете.

# 139
Алисия вече ми е толкова противна. След като се изреди по всички телевизии , предавания и списания да реве за Валери,се оказа, че през цялото това време е мачкала чаршафите на Михайлов- младши.В началото си мислех , че е пиар за да дразнят двойката Божинов-Лозанова , но напоследък все повече се убеждавам , че не е.

Ето какво казва Валери Божинов за вестник Труд

"Не ме интересува какво се случва между Алисия и Николай Михайлов, не ме засяга. Мен ме интересува това, което се случва между нас с Николета. Най-важното е да сме щастливи заедно, да се чувстваме добре и да се обичаме.

Доколкото чух, Алисия си е направила алиби с мен за момента, в който е била някъде другаде в чужбина. Казала на продуцентите си, че е в Италия да взима парите за издръжка на детето. Това вече не й прави чест. Искам да не ме забъркват в интриги. Нито мен, нито Николета. Каквото имах да му кажа на Николай, съм му го казал. И на него, и на нея. С Алисия си имам отношения заради детето, с него - на терена. Когато се събрахме с Николета, отидох при Николай и му
обясних всичко. Мисля, че постъпих мъжки."

# 140
Това го пуснах преди време, от подтепето е. Не му прави чест да говори така за майката на детето си.

# 141
# 142
  • София
как не им омръзна вече, едно и също да дъвчат! А имат ли връзка в крайна сметка Алисия и Николай?

# 143

Пълни глупости!
Чудя се след като и двамата са малолетни, а непрестанно заснемани в разни интимни сцени, защо американските служби не се намесят, само защото е звезда...
Съвсем наскоро осъдиха и екстрадираха български тинейджър правил секс с 16г си приятелка, сякаш е единствения...

# 144
Ами то си пише, че е цитирано от подтепето, ето го, от 11.02 тук.

# 145
  • София
Пълни глупости!
Чудя се след като и двамата са малолетни, а непрестанно заснемани в разни интимни сцени, защо американските служби не се намесят, само защото е звезда...
Не те разбрах... В какво престъпление ги обвиняваш?

# 146
# 147
http://cdn03.cdn.socialitelife.com/wp-content/uploads/2011/01/ce … 1-19-820x1230.jpg                                                                                                                                                 Тая ми е вече толкова отблъскваща. Някак си ми е много нечистоплътна.

Абе тя никога не е била красавица според мен, но сега забелязвам колко е ушата, милата... А децата й са много хубави, особено Вайълет.

# 148

Актриса. Играе основно в комедии - Американски Пай, Ван Уайлдър.
А защо е без гащи... едва ли мога да отговоря  Laughing

# 149
  • София
Joy
мои приятели използват лафа "Сексът е фукня, чикията оформя характера"

Общи условия

Активация на акаунт