Звездни компромати-94

• 58 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Мария долната устна върви пред нея

Алисия

Те на Гагата май всички снимки са й кофти... Laughing Laughing
На Тара Рийд също Simple Smile

# 121
  • Има много детски смях.
Мария долната устна върви пред нея

Joy Joy Joy

# 122
Много клюки изтървах, записвам се да следя.

# 123
# 124
Алисия вече ми е толкова противна. След като се изреди по всички телевизии , предавания и списания да реве за Валери,се оказа, че през цялото това време е мачкала чаршафите на Михайлов- младши.В началото си мислех , че е пиар за да дразнят двойката Божинов-Лозанова , но напоследък все повече се убеждавам , че не е.

# 125
# 126
# 127
http://cdn03.cdn.socialitelife.com/wp-content/uploads/2011/01/ce … 1-19-820x1230.jpg                                                                                                                                                 Тая ми е вече толкова отблъскваща. Някак си ми е много нечистоплътна.

# 128
http://cdn03.cdn.socialitelife.com/wp-content/uploads/2011/01/ce … 1-19-820x1230.jpg                                                                                                                                                 Тая ми е вече толкова отблъскваща. Някак си ми е много нечистоплътна.

Много хубава жена е Дженито, просто покрай дечурлигата е спряла да се поддържа. Станала е, като средностатистическа майка.

# 129
На мен пък ботушите на Марчето ми харесват, просто не са за тая рокля, още по-малко подходящи са за участие в дискотека.
Още по-малко са подходящи за човек с такъв ръст.

# 130
На мен пък ботушите на Марчето ми харесват, просто не са за тая рокля, още по-малко подходящи са за участие в дискотека.
Още по-малко са подходящи за човек с такъв ръст.

Знам, знам, за мен ще са по-подходящи  Mr. Green

# 131
Аз съм висока и въпреки това такива ботуши не ми стоят. Скъсяват крака.

# 132
  • София
Джъстин Бийбър говори за секса пред Rolling Stone

Всеки знае, че тинейджърите са наясно по въпросите за секса или поне си мислят, че са наясно, но утвърдило се издание да подпитва за секса едно 16-годишно момче...

# 133
Цитат
“Тинейджърът заяви, че ще чака човека в който ще бъде влюбен, което от своя страна значи, че поне за момента Бийбър прави секс само със себе си.“

Страхотно са го написали, направо ... Laughing

# 134
  • София
Момчето на този етап правело секс само със себе си  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт