Звездни компромати-94

• 58 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
# 451
# 452
Аз мога да кажа, че тя е най-голямото ми разочарование. Толкова я харесвах в периода около и малко след "Шивачки", чудех се как ще оцелее в гилдията, особено след драмите със Сърчаджиева и Марковска...обичах да чета интервюта с нея.
 Сега ми е неприятна.

Абсолютно същото чувствам и аз. Даже вече избягвам да я гледам. По тази причина няма да гледам и новото шоу, колкото и да обичам кулинарни предавания и особено кулинарни състезания. То трябва от не знам къде да падаш, че да не се сетиш - той шеф на майонезена фабрика, тя водеща на кулинарно шоу. Ама съвсееееем случайно. Сбъднала й се била мечтата да работи за Слави, ръйш ли. Егати тъпотията!  ooooh!
И аз съм от разочаровалите се. Харесвах я, но тя много се промени, започна да се държи много надменно и да гледа с голямо превъзходство на останалите, сякаш тя е кралица, а те са жлки дворяни. Това ме отблъсна най-много.
 Иначе беше ясно, че ще използва чичко-паричко като трамплин, нищо ново под слънцето. Случвало се е и ще продължава да се случва. Confused

# 453
Аз мога да кажа, че тя е най-голямото ми разочарование. Толкова я харесвах в периода около и малко след "Шивачки", чудех се как ще оцелее в гилдията, особено след драмите със Сърчаджиева и Марковска...обичах да чета интервюта с нея.
 Сега ми е неприятна.

Абсолютно същото чувствам и аз. Даже вече избягвам да я гледам. По тази причина няма да гледам и новото шоу, колкото и да обичам кулинарни предавания и особено кулинарни състезания. То трябва от не знам къде да падаш, че да не се сетиш - той шеф на майонезена фабрика, тя водеща на кулинарно шоу. Ама съвсееееем случайно. Сбъднала й се била мечтата да работи за Слави, ръйш ли. Егати тъпотията!  ooooh!
И аз съм от разочаровалите се. Харесвах я, но тя много се промени, започна да се държи много надменно и да гледа с голямо превъзходство на останалите, сякаш тя е кралица, а те са жлки дворяни. Това ме отблъсна най-много.
 Иначе беше ясно, че ще използва чичко-паричко като трамплин, нищо ново под слънцето. Случвало се е и ще продължава да се случва. Confused
Изключително противна ми е по всичките изброени по-горе причини плюс още. Peace

# 454
Само на нас двете със Смарти ли ни е симпатична Елен?  Mr. Green
Аз нито съм гледала, нито съм чела интервюта с нея. Харесва ми чисто визуално.
Или не само. Май ми е симпатична покрай ролята си в Забранена Любов.

# 455
Май ми е симпатична покрай ролята си

от значение е дали ти харесва на екрана , да , подсъзнателно , пренася се отношението ...
на мен ми се случи обратният вариант - гледах филм с Кейти Холмс и понеже ми  доста досадно да я гледам постоянно в компроматите , ми беше досадна и в ролята си ...

# 456
Мишелин, дори и да е така, какво значение има? Wink
Сега разбирам, че в предаването ще се готви предимно с майонеза. (според нашите уважавани съфорумки).
Да я бяха наредили в Lord of Mayo поне Whistling Laughing

# 457
На мен Тузаря ми беше много антипатичен. Бях го засичала,  гледайки Сексът е града с едно око.
Скоро започнах да го гледам с две очи  Laughing и ... така ме грабна типажът му в сериала, че ...  Crazy Е, вече ми е симпатичен.

Ще видим дали ще продължавам да харесвам Елен, като почне предаването.  Laughing За мен тя е красива, пък аз обичам да гледам красиви жени.  Flutter

# 458
Глория с нов официален сайт.....има интересни снимки, доста руса е станала и тя www.gloriaofficial.com

# 459
Аз се "отказвам" временно от Елен. Надявам се никога да не видя Теодора Духовникова в жълти хроники и като водеща на кулинарно шоу.

# 460
И аз не харесвам Елен. Много е видно използваческото и поведение. То поне да беше лицеприятен, айде има мъже на 50 , които са секси и хващат око. Ама тази майонеза......бляк. Sick И да, голямо превземане днес. Не ми е естесвена. А иначе е страшно красиво момиче. Господ не и е спестил , дал и е та чак се е забравил.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 00:07 от Shttttttt

# 461
  • Русе/София
Като видях снимката на гонзовица,че се присетих.Снощи гледах едно интервю с нея.Журналистката я пита нещо от рода на :как оценява наградата си/секси блонди или нищо токова/.Тая нали е залухава казва"Много се гордея с нея,нали от една година съм в хайлайфа и тази награда ми качва позициите още по-нагоре "
Без думи най-добре.!!!!!!!!!!!!!!!!!! #Crazy Joy

# 462
  • ...край Дунава

Без думи най-добре.!!!!!!!!!!!!!!!!!! #Crazy Joy

И без нея още по-добре Sick Хайлайфа ни е мани мани, всякакви утрепки ги наричат Хайлайф ooooh!

# 463
  • Tам през Атлантическия океан

Оф и аз съм потресена от гледката  Sick А "Стъпка по стъпка" ми беше любим сериал и сега го дават пак по една ТВ и го гледам от време на време. И не мога да повярвам в какво се е превърнала Сюзън Самърс, а е била такава:

http://www.imdb.com/media/rm2943195136/tt0101205

Eee стига сте и яли месата на жената  Crazy
Как да изглежда родена е  16 октомври, 1946  Grinning

Не всички могат да са София Лорен Wink

Като остарем да се забулим в роби да не ни стърчат месата или най добре да се скрием нейде  , да бе да  Naughty 

Лиза Мари Пресли

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/02/21/article-0-0D4B39B40000 … C-633_468x693.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/02/21/article-1359184-0D4BD4 … C-994_468x656.jpg

# 464
  • Пловдив
Преди време бяха пуснати снимки на София Лорен и доста от тук пишещите не одобриха дължината на полите и  Wink

Общи условия

Активация на акаунт