Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 167

• 31 204
  • 742
  •   2
Отговори
# 645
  • Варна
И като съм почнала да си приказвам сама, сега да си пусна и едно стихче за толкова горещо дискутираната днес и не само днес тема за любовта... Peace

Любов

В сърцето влиза любовта
без предупреждение...
Без покана се настанява-
няма логика и обяснение...

Превзема го и се разполага,
обсебва съзнанието изцяло,
абсолютната си воля налага
и подчинява душа и тяло...

На чувството се отдаваш-
то напълно те завладява...
И не  се съпротивляваш-
правила нови ти налага...

Чувствата разума владеят-
вършиш нелогични неща...
Емоции и страсти беснеят-
усещаш, че твой е света!...

Опиянен от красивата магия,
усещанията са като стихия-
сякаш не стъпваш по земята,
а душата лети в небесата...

Чувството е неописуемо,
посрещни прекрасното чудо!
Любовта с цялата си хубост
е неповторима сладка лудост!

# 646
На мен лично тези подсказки много не ми се вярват .. Такава пълна промяна в Еда и то към хубаво ..  newsm78 На сценаристите явно нещо ги е ударило по главата Grinning

# 647
Има нови подсказки за следващия епизод доколко са верни не знам , но все пак  това , което разбрах.. Еда ще ходи по Харун , той ще и прави физиономии /ще се прави на сърдит,ще се дърпа/Еда ще вземе пръстена си .. Харун има рожден ден , но не си спомня , а Еда го кани на вечеря   bouquet
Розовке,благодаря за информацията.   bouquet  bouquet  bouquet
Ако е вярно сценаристите за пореден път са решили да им сменят ролите,докога ще се гонят един друг?! Иначе това с РД на Харун би било интересно. Peace

Дани newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 648
  • Русе
Има нови подсказки за следващия епизод доколко са верни не знам , но все пак  това , което разбрах.. Еда ще ходи по Харун , той ще и прави физиономии /ще се прави на сърдит,ще се дърпа/Еда ще вземе пръстена си .. Харун има рожден ден , но не си спомня , а Еда го кани на вечеря   bouquet
Ако не са мечти на фенове, дали Джемил не е "вразумявал" своенравната си любимка?! newsm12

# 649
  • Стара Загора
Здравейте, приятели!
Огромни благодарности на нашите момичета: г-жа Броненосец, Рекси и Милена! Добре, че Ви има!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Цвети, твоят "Шепот" е  newsm74 newsm74 newsm74 БРАВО!
Вечният ни спор за кокошката и яйцето продължава. За мен и двамата се обичат безумно, но тъй като и двамата са силни характери и воюват за това кой да доминира в семейството, домашната война ще е особено жестока и продължителна, докато се научат да живеят заедно. За отделните битки виновниците ще са различни, както и победителите. Но ние чакаме МИРНИЯ ДОГОВОР, закрепен с много целувки и секс!  newsm53 newsm53 newsm53
 От преводите разбрах, че Харун е наясно, че Еда знае за чувствата на Арас към нея. Той пък откъде е разбрал това? Тя ли му е казала? Не вярвам.
Мисля, че в следващия епизод ще чуем достойния отговор на Еда към Арас, че той няма право да й държи сметка за семейния й живот, защото те са само бизнес-партньори.

# 650
Ако не са мечти на фенове, дали Джемил не е "вразумявал" своенравната си любимка?! newsm12
Или Арас  #Crazy #Crazy  Joy

# 651
  • Русе
И като съм почнала да си приказвам сама, сега да си пусна и едно стихче за толкова горещо дискутираната днес и не само днес тема за любовта... Peace

Любов

В сърцето влиза любовта
без предупреждение...
Без покана се настанява-
няма логика и обяснение...

Превзема го и се разполага,
обсебва съзнанието изцяло,
абсолютната си воля налага
и подчинява душа и тяло...

На чувството се отдаваш-
то напълно те завладява...
И не  се съпротивляваш-
правила нови ти налага...

Чувствата разума владеят-
вършиш нелогични неща...
Емоции и страсти беснеят-
усещаш, че твой е света!...

Опиянен от красивата магия,
усещанията са като стихия-
сякаш не стъпваш по земята,
а душата лети в небесата...

Чувството е неописуемо,
посрещни прекрасното чудо!
Любовта с цялата си хубост
е неповторима сладка лудост!
newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Прекрасно казано,Дани!

# 652
  • Русе
Или Арас  #Crazy #Crazy  Joy
Арас да я тика към Харун? Едва ли! Би скачал до небето от радост - теренът е свободен за него!

# 653
Има нови подсказки за следващия епизод доколко са верни не знам , но все пак  това , което разбрах.. Еда ще ходи по Харун , той ще и прави физиономии /ще се прави на сърдит,ще се дърпа/Еда ще вземе пръстена си .. Харун има рожден ден , но не си спомня , а Еда го кани на вечеря   bouquet
Или Арас  #Crazy #Crazy  Joy
Арас да я тика към Харун? Едва ли! Би скачал до небето от радост - теренът е свободен за него!
Вярно!Това , че оставиха Толга чист , не значи и за Арас .. Аз по това се водех , но Арас не е приятел на Еда , а просто неин обожател и като го гледам колко е категоричен и решителен .. Няма да доведе до нищо хубаво  ooooh! Най-малко ще направи всичко на пук на Харун  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 19:49 от r0z0wka

# 654
  • Варна
     Игра

Да си играем на нерви,
негласно се договорихме...
Пуснахме всички резерви-
вратата на ада отворихме...

Разделя ни...планина...
Зад отсрещната стена,
аз чувам тъжния ти плач...
Мислиш ме за свой палач...

Но сърцето ми се къса...
Иска ми се да те утеша,
но пречи заключена врата
страданието да прекъсна...

Пред очите ми вехнеш
и не намираш утеха...
Как да пресуша сълзите
и върна радостта в очите?!...

Ти не си щастлива...
Любовта ми те убива...
По-добре аз да умря,
но мъката ти да спра!...

А те обичам безкрайно...
С ласки да те омайвам...
За теб с часове да се грижа,
щастие в очите да виждам...

Ще си тръгна сломен...
Ще остана само спомен...
За теб на всичко съм готов,
дори да живея без любов!...

# 655
  • Русе
Здравейте, приятели!
Огромни благодарности на нашите момичета: г-жа Броненосец, Рекси и Милена! Добре, че Ви има!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Цвети, твоят "Шепот" е  newsm74 newsm74 newsm74 БРАВО!
Вечният ни спор за кокошката и яйцето продължава. За мен и двамата се обичат безумно, но тъй като и двамата са силни характери и воюват за това кой да доминира в семейството, домашната война ще е особено жестока и продължителна, докато се научат да живеят заедно. За отделните битки виновниците ще са различни, както и победителите. Но ние чакаме МИРНИЯ ДОГОВОР, закрепен с много целувки и секс!  newsm53 newsm53 newsm53
 От преводите разбрах, че Харун е наясно, че Еда знае за чувствата на Арас към нея. Той пък откъде е разбрал това? Тя ли му е казала? Не вярвам.
Мисля, че в следващия епизод ще чуем достойния отговор на Еда към Арас, че той няма право да й държи сметка за семейния й живот, защото те са само бизнес-партньори.
Еда му го каза веднъж! И той пак "щял да се жени за нея"?!Хаят му го каза, Харун даже я целуна пред него. Не разбира момчето и това си е!

# 656
  • Русе
Има нови подсказки за следващия епизод доколко са верни не знам , но все пак  това , което разбрах.. Еда ще ходи по Харун , той ще и прави физиономии /ще се прави на сърдит,ще се дърпа/Еда ще вземе пръстена си .. Харун има рожден ден , но не си спомня , а Еда го кани на вечеря   bouquet
Или Арас  #Crazy #Crazy  Joy
Вярно!Това , че оставиха Толга чист , не значи и за Арас .. Аз по това се водех , но Арас не е приятел на Еда , а просто неин обожател и като го гледам колко е категоричен и решителен .. Няма да доведе до нищо хубаво  ooooh! Най-малко ще направи всичко на пук на Харун  Crossing Arms
От него по-скоро очаквам някоя интрижка, ще се увърта, ще натрапва присъствието си тихо , докато и Еда , и Яамур свикнат да го приемат.
Ако през това време Харун и Еда са разделени, може и да успее.

# 657
momi4eta  molq vi kajete kak se kazva aktiora,koito igrae Aras  bouquet

# 658
Според мен е възможно Еда да се стресне от отказа на Харун.Направи ми впечатление и начина по който гледаше Арас накрая,мисля си че ще му каже,че с Харун не са разделени,че го обича,което той си знае идеално.Напълно е възможно и да гледаме опитите на Еда да склони Харун.Това с рождения ден би било интересно,време е да гледаме и неговия рожден ден...нищо че след толкоз серии Еда само веднъж празнува своя  newsm78 И след една такава вечеря може и да последва и информацията за фрагмента-фантом,на който наште правят цуни-гуни  Blush

# 659

Общи условия

Активация на акаунт