Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 400
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
kolov4eto ето ги тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=541528.msg17247615#msg17247615  от pepen  Wink
Лично аз мисля че са големи за картички!  Peace

# 331
  • София
Джема честит рожден ден,да си жива и здрава и всички покрай теб,да те радват и по малко да те ядосват  Hug   bouquet

# 332
  • София и там където не се пуши
Имам една молба, ако някой има модел на Казанската Мадона на Вилер, не мога да си намеря новия модел, а само стария. Имам дупчица и не мога да разчета два знака, които се намират на квадрат

210

220

100       110

Та на този квадрат 5 ред, като го броя от долу нагоре - от ляво надясно знаците са

първия II , втория и третия не ги чета и четвъртия е +

Моля някой да ми каже кои са, точно тези два знака  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ако е възможно на лични, да не пропусна нещо.  Hug

# 333
Много хубави рози!
Вишенка, възглавничката е много сладка, сама ли я оформи?

# 334
Много хубави рози!
Вишенка, възглавничката е много сладка, сама ли я оформи?
Да, извадях накрай машинка - от 6 декември мен чака, оставях мъж без обяд, а възглавница свършах Peace

# 335
Браво! Много ми харесва. И майка ми има машинка, но няма кой да я използва.

# 336
kolov4eto ето ги тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=541528.msg17247615#msg17247615  от pepen  Wink
Лично аз мисля че са големи за картички!  Peace

Благодарско! За пореден път си доказах ква съм блейка  doh doh, тогава как съм ги отървала не знам. Права си че са големички за обикновени картички, мога да ги нароча като необикновени картички...   Joy за избрани хора  Peace

# 337
  • БЪЛГАРИЯ
       Добрий ютро! На всички празнували, които съм пропуснала- здраве, радост и много щастие!

Аз си зарязах любимката до тази фаза:

,

за да се занимавам с това:

Виновна е Вишенка, че ми мъти мозъка с тези мъниста! Wink

# 338
Днес - задушница -  бродира ли се  Rolling Eyes

# 339
  • София
Днес - задушница -  бродира ли се  Rolling Eyes

По принцип, ако си много вярваща, спазваш пости, ходиш на църква и т.н. - не трябва да бродираш на църковни празници. За мен лично няма значение дали е празник или не е, защото не спазвам тези неща. А и много ми хареса как някой беше написал тук преди време - "Това не е работа, а удоволствие, значи няма причина да не шия"  Wink
Само икона дори аз бих се въздържала да шия днес, макар че то пък е хубаво да се започне на църковен празник, така че въпросът пак е спорен. Направи така, както го чувстваш самата ти - ако ти се бродира - бродирай си, ако усещаш, че нещо те спира - почини си един ден  Hug

Вишенка, разкошно се е получила възглавничката   bouquet

ФинЕти, мнооого красиво!   bouquet

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 12:14 от -=Деси=-

# 340
  • Sofia
Аз също съм на гореспоменатия принцип- шия на всички празници, защото за мен е удоволствие.  Peace

# 341
  • Балчик
Благодаря за всички за пожеланията! Завърнах се от празнуване на вилата и смятам да пошия малко след обяд, нищо, че прочетох, че е задушница.
А и вчера ми казаха хубава новина- една седмица няма да работим, обявиха ни грипна ваканция, после са почивни дни. Това означава цяла седмица повече свободно време за шиене. Laughing
Дръжте се лалета, идвам. Laughing

# 342
  • София и там където не се пуши
Днес - задушница -  бродира ли се  Rolling Eyes
Еее как можа да го напишеш, аз като не зная си бродирам и си бродирам от сутринта днес. Такива неща не ги спазвам, ама от такива постове се сдухвам, ама нищо ще си боцкам, срок си имам.

Още никой не ми е откликнал на молбата за Казанската Мадона

# 343
И аз шия китайското кученце, защото утре е рождения ден, а аз доста изостанах заради картичката с розите. И без това е в памет на починалото ни животинче, не го смятам за грешно. Няма да го свърша до утре, но поне ще го занеса да покажа до къде съм стигнала и да се надяваме до края на идната седмица да е рамкирано. Ноооо, госпожицата не ми одобри никой от надписите с името. Още го мисля, но бих направила с някой от шрифтовете от онзи линк, най-много клоня към ръкописния макар, че тя и него не одобри  Simple Smile

# 344
  • София
Ангелчетата действат  Wink - доказателството е болно вкъщи и ми къса нервите Crossing Arms.

А трябва ли нещо специално да се направи за да подействат?
Да вярваш!   bouquet

Мерси! Аз наистина вярвам в такива неща и ще опитам:)
luvbed Може би трябва по-скоро това действие, отколкото гобленчето! Laughing
el_sol На мен ми е смешно, но на теб явно - не. Извинявай, ако е засегната болна тема, но въпреки че вярвам в такива неща, не очаквах такова въздействие от този гоблен. В началото на тази година се чудех дали да не го включа в бъдещите си планове, но вече сериозно ще се замисля. newsm78 Иначе е много сладко.

luvbed Ами това действие определено не липсва, ама нещо не дава резултат за момента, все още не съм влязла много във филма. Така или иначе ми харесват ангелчетата и не виждам защо да не си ги ушия с надеждата да има нещо вярно в това.

Общи условия

Активация на акаунт