Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 398
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • Поморие
Честит Рожден Ден, Джема!!! Пожелавам ти много здраве , късмет и време за любимото хоби !!!

Момичета може ли да качите схемата на тези прекрасни ангелчета - много са хубави.

# 286
  • София
Джема, Честит рожден ден! Здраве, щастие, любов, късмет и сбъдване на всички желания!

Ето ангелчетата в РМ, имам ги и сканирани. Поне в руските сайтове пише, че действа почти на 100%  Wink

http://magic-stitch.at.ua/load/angely/pochti_idealnyj/17-1-0-453

# 287
  • София
Да допълня поста на =Деси=  Peace

# 288
  • ГОре на черешата...
Ангелчетата действат  Wink - доказателството е болно вкъщи и ми къса нервите Crossing Arms.

# 289
Джемма, честит рожден ден!   bouquet Пожелавам ти много здраве, много щастие, любов, да създадеш още много красоти с игла и конец и в кулинарното изкуство да станеш още по-виртуозен спец!

# 290
  • София
Честит рожден ден и от мен на Джемма!  bouquet

Аз ви представям моя бебешки гоблен http://evela.snimka.bg/tapestries/gobleni.566882.22526145

Това са първите ми кръстчета и контур, измъчих се малко, но съм доволна от резултата. Май с надписа няма да успея,  понеже не намерих подходяща рамка, а трябва вече да го подарявам.

На снимката гобленчето е още мокро, току-що изпрано, нямах търпение да го щракна Embarassed. Обаче ми се струва, че много се намачка при прането, не знам как точно да го суша и гладя след това. Затова моля Praynig за съвет какво да го правя като изсъхне. Дали ще се изглади хубаво?

# 291
  • София
Джемма, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти щастие, любов и здраве и време за любимото хоби!   bouquet

# 292
Джемма,и от мен Да си жива и здрава,и като знам каква домакиня си -просто си мечтая да съм ти на гости  Crazy 
и да добавя завършените ми Ириси

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 10:58 от silvanapei

# 293
  • София
Стани , аз ги слагам с лицето надолу върху тензухена или друга памучна кърпа и ги гладя още влажни, докато изсъхнат. Не остава нито гънчица  Peace Довърши и надписа, става много бързо  Grinning

# 294
  • Плевен
Честит Рожден Ден Джема!Щастие ,здраве и успехи да те съпътстват винаги в твоя живот!Днес празнувай ,лудувай ,прекрасен празник направи ,напук на времето навън Heart Eyes Hug  bouquet!

Схемки за поздравителни картички! BlushВсеки сам да си определи коя цифра да си сложи на картичката ,според годините на които се чуства Grinning /аз бих си сложила 20 Crossing Arms Whistling/ Peace Hug

Един нов сватбен гоблен! Peace

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 10:58 от pepen

# 295
  • София

Довърши и надписа, става много бързо  Grinning

Благодарности за отговора Hug, така ще го изгладя, дано да се опъне.

А за надписа - много бих искала да го ушия и него, но няма къде, няма да се вижда от рамката, която купих... Мислех да го сложа надписа  отстрани, а не отдолу, защото там има място и за него, но не знам... имам още малко време за ръзмисъл, ще видя какво ще измисля накрая Simple Smile

# 296
  • София
Идвам да се похваля с новите си придобивки  smile3508

Този от ляво си го самоподарих, кленовите листа са подарък от съпруга ми за годишнината, но бях забравила да ги покажа

silvanapei, разкошни са! И много бързо ги уши!   bouquet

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 11:38 от -=Деси=-

# 297
Честит празник,Джемма!Бъди жива и здрава,много късмет и хубави мигове!

# 298
От мен две готови неща:

silvanapei, ирисите са прелест.

# 299
  • София
Ангелчетата действат  Wink - доказателството е болно вкъщи и ми къса нервите Crossing Arms.

А трябва ли нещо специално да се направи за да подействат?

Общи условия

Активация на акаунт