Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 638
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • UK/София
Моля Ви имам нужда от помоща Ви. Преди една година уших гоблена Коне на водопой от Милена Стил останаха ми много конци DMC, но съм загубила листчето с номерацията им.  SadНе мога да го намеря, а искам да ги използвам Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна. Praynig

По-късно през деня ще проверя дали ги пазя и ще ти пиша.

# 466
  • София
Гери 681 конците са ми немски,но ако искаш имам останали конци,снимам ти и моята схема и мога да ти пратя мостри на конците и да си го окомплектоваш,само това мога да намправя  Hug
Ако Биляна ти даде номерата на конците ок,но при мен номера няма.

# 467
Zdraveite momi4eta!Satvorili ste strahotni ne6ta!Vapreki 4e 6iq gobleni ot po4ti 13 god.,nqmam takiva krasoti.Vsi4ki gobleni,koito sam 6ila,sam si gi vzimala komplektovani na Milena Stil.Sega 6iq edni "Kon4eta v poleto"ot 100 godini, Rolling Eyes,no ve4e sam na privar6vane.Ako mi pozvolite,bih iskala da se prisaeinq kam va6ata grupa za se ponau4a i az na ne6ti4ko...

# 468
Биляна и didolinaa едно голямо БЛАГОДАРЯ от мен.  Wink Тези дни ще Ви се похваля с това което творя. Joy

# 469
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хвал, хвал  Heart Eyes

мартеничката на малчо е скрита в ковчежето за съкровищата и не е на снимката

Благодаря Пепен  Hug Heart Eyes Hug

# 470
Здравейте момичета! Hug
Хайде и аз в кюпа при хвалбите!
Това е гоблен шит с много мерак и
сърдечен подарък ми от Айнур,за което съм и много благодарна! Heart Eyes

# 471
  • UK/София
Ако Биляна ти даде номерата на конците ок,но при мен номера няма.

smile3555 smile3555Леле, вярно, че ги няма номерата на конците.Аз се обърках от символите.
  Имам огромна кутия с остатъци от конци без номера и се чудя кога да ги изхвърля.
 Джема, ЧРД на патерици на момчето ти.да е много здрав и щастлив!

# 472
  • sf
  Имам огромна кутия с остатъци от конци без номера и се чудя кога да ги изхвърля.
че защо да ги хвърляш? Аз ползвам такива остатъци за картички или дребни мотиви като избирам и напасвам цветово.

# 473
  • София
Биляна нищо не се хвърля.Често не ми достигат конци и си взимам от там  Peace или ги ползвам за по дребни гобленчета.А на мен не ми стигат,защото често у дома се шие по 2 гоблена да не кажа и 3 от един и същи модел  Joy Сега съм събрала и 2 ри комплект за Коне на Водопой,затова мога да помогна като пратя от мострите,ако и върши работа разбира се.

# 474
  • sf
Оле дидолинке, че защо са ти 2-3 еднакви?

# 475
  • София и там където не се пуши

И аз нямам номера, но идеята да ти се пратят малко мострички, дори е по-добра. Аз моят не мога да си го намеря, скоро имах пренареждане на част от къщата и сега   #Crazy , ама докато му дойде ред имам време.

# 476
ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!

Здравейте, накой може ли да помогне? Супер спешно ми е да намеря тази щампа, а незнам нито името й, нито фирмата производител. Ако някой знае името на щампата или фирмата, моля да сподели. 

Благодарности.

# 477
# 478
Момичета все още търся гобленчетата от тази серия
Disney© Princess collection by DMC

Tiana in the garden
Tiana and Butterflies

# 479
само този намерих

Общи условия

Активация на акаунт