Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 637
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • София
galle74, разкошни слънчогледи!   bouquet

Джемма, честит рожденик на патерички! Да ти е жив, здрав и мнооого щастлив!   bouquet За тортата нямам думи - невероятна е, имаш достоен наследник  Simple Smile

Gerova, добре дошла!  Hug Много ще се радваме да видим твоите красоти   bouquet

di-ni,   поздравления! Мнооого е красив!   bouquet

silvanapei, аз ги търсих тогава, но нищо не изникна  Sad

# 482
Момичета, някоя от вас шила ли е Yoruban Beauties? Как е да се шие на черна панама?

http://www.123stitch.com/pictures/K35254.jpg

# 483
Завършеното ми бистро Tired

# 484
  • София
Аууу, Ина, уникална красота!   bouquet Колко време ти отне?

# 485
  • Benelux / Varna
Инче, разкошен е!

# 486
Благодаря
Шия го от януари 2010 -та , но с много прекъсвания за други гоблени , съботите и неделите повечето  , иначе няма време. Не мога да засеча точно за колко ...

# 487
  • Балчик
Браво ina, бистрото е прекрасно. Heart Eyes

# 488
  • София
Ина, страхотно е!

Поздравления!

# 489
Ина прекрасно е станало бистрото, поздравления за положения труд.

Момичета да ви попитам във Варна къде могат да ми размкират гоблен с изключение на магазина на пазара където продават Дименшънс. За да не е реклама може и на лични да ми пишете. Ще съм благодарна на помощта. Hug

# 490
  • Поморие
ina, поздравления за Бистрото -това ми е един от любимите гоблени. Станал е стархотен   bouquet

# 491
Момичета страхотни красоти  newsm10 smile3501 newsm74 в близките дни и аз ще покажа нещо ново и нов албум в snimka.bg . Джема , Хабиб удобно ли ще е на 12.03.2011 да се срещнем в Балчик мястото ще изберете вие.

# 492
  • Балчик
Хабиб е в София, доколкото знам чак лятото ще идва. А с мен ако искаш можеш да се срещнеш.  Hug

# 493
Кога , къде  Hug

# 494
Ина прекрасно е станало бистрото, поздравления за положения труд.

Момичета да ви попитам във Варна къде могат да ми размкират гоблен с изключение на магазина на пазара където продават Дименшънс. За да не е реклама може и на лични да ми пишете. Ще съм благодарна на помощта. Hug
Аз поне рамкирам всичко в "Ренесанс", в една от уличките срещу "Черно море"
Момичето  /Зоя/ има изключително набито око, вкус и е много отзивчива и коректна

Общи условия

Активация на акаунт