Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 634
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Ина прекрасно е станало бистрото, поздравления за положения труд.

Момичета да ви попитам във Варна къде могат да ми размкират гоблен с изключение на магазина на пазара където продават Дименшънс. За да не е реклама може и на лични да ми пишете. Ще съм благодарна на помощта. Hug
Аз поне рамкирам всичко в "Ренесанс", в една от уличките срещу "Черно море"
Момичето  /Зоя/ има изключително набито око, вкус и е много отзивчива и коректна

Благодаря ти.   bouquet

# 496
Как е да се шие на черна панама?

Aз сега шия на черна панама, затруднявам се най-вече, когато шия с черни конци. Шия предимно вечерно време и затова се затруднявам понякога, но пък става много красиво  Simple Smile

Джема , Хабиб удобно ли ще е на 12.03.2011 да се срещнем в Балчик мястото ще изберете вие.

Мдаа, аз съм далеч от Балчик, засега , но на лятоооо  Hug

ina., много красив е станал, браво на теб  Grinning

# 497
  • Benelux / Varna
Letiziq, ето още едно ателие:
ул.“ Кюстенджа“ 3, Арт империал,
телефон- 052/634109.
 Не съм рамкирала от 2 години, но преди там рамкирах и бях доволна и  от качество  и цена, сега не мога да дам актуална информация.

# 498
Деси - благодаря за хубавите думи!
Инче - хайде и тук да те похваля - разкошен е!

# 499
поздравления за хубавите гоблени! Бистрото е страхотно!
и аз искам да представя последния гоблен, който завърших

# 500
  • UK/София

Искам съвет от вас.Кажете защо тозигоблен струва 15лири, а този 25 лири?И двата са на Риолис.
 Разликата в големината е минимална за да струва единия с 10 лири по-малко.Да не би нещо в качеството да има разлика, това ме интересува.

[bljubimka ][/b], браво, много е хубав!

# 501
  • ГОре на черешата...
Биляна, незнам честно казано - и на офиц. сайт има голяма разлика в цената - лебеда е 384 рубли, пейзажа - 580 - ето: http://www.riolis.ru/catalog/14_3.html

Ина, Любимка, прекрасни гоблени, браво  bouquet!

# 502
  • Балчик
Биляна, едното на 10-ти каунт, другото на 16 каунт панама. Което мисля,предполага повече конци и по-висока цена. Все пак повече бодове и повече конец се губи. Отделно самата Аида 16 е по-скъпа мисля от Аида 10.  Разработката на дизайна е по-сложна, нали и труда на дизайнерасе калкулира в цената по някакъв начин. Не знам, само предполагам. Peace Като размер не са фрапиращо различни, но като брой бодове ще са доста различни. !0- ти каунт, дори не съм виждала на живо.  

# 503
 HugБлагодаря на Хипатия за схемата - ето го резултата:

http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/goblen.379086.22611310

... и едно мъниче - картичка за колежка:

http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/goblen.379086.22611311

# 504
  • София и там където не се пуши

Искам съвет от вас.Кажете защо тозигоблен струва 15лири, а този 25 лири?И двата са на Риолис.
 Разликата в големината е минимална за да струва единия с 10 лири по-малко.Да не би нещо в качеството да има разлика, това ме интересува.

[bljubimka ][/b], браво, много е хубав!

Брой, цветове, трудност на модела, може и търсене, може и години на производство.

# 505
ljubimka Peace - браво - чудесен гоблен и е един от мечтаните ми гоблени!
Направо е трепач!

# 506
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета  Hug
Един ден ме нямаше и сте изписали доста.

Ина, бистрото е прелестно  Hug

ljubimka гоблена ти е разкоше. На коя фирма е?

krk_kr много е сполучлив Васил Левски. Какви са му размерите? Ще стане много стилен и идеен подарък.

Поздравления на всички и добре дошли на новодошлите
  bouquet

Забравих да ви помоля за някакви схеми на тема абитуриенти. Искам да направя подарък на една абитуриентка тази година. Благодаря ви предварително защото знам, че ще се отзовете.

# 507
  • София
Любимка, разкошен е!   bouquet

krk_kr,   поздравления за скоростта   bouquet

Аз съм готова с подаръка от Пролетната томбола  Simple Smile За тези прекрасни лалета на "Ланарте" искренно още веднъж благодаря на Дуданка . Малко ми беше търсене с броенето в началото, но после посвикнах, мнооого е приятно за шиене, винаги се възхищавам на дизайнерите на тази фирма. 

# 508
  • ГОре на черешата...
Деси, прекрасни са Peace! Обожавам лалета Wink...

# 509
 smile3521 Размерите на Васил Левски са 10.89/17.78 см

Деси поздравления за лаленцата Simple Smile

galle74 слънчогледите са станали много хубави  smile3501 Може ли да ги снимаш по-отблизо - любопитно ми е да видя къде е шито,къде е щампа?

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 23:53 от krk_kr

Общи условия

Активация на акаунт