Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 509
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Ех, друго си е хубавата рамка! Аз тогава сигурно не съм имала представа колко ще е сложен, но за много кратко време го уших, от сутрин до вечер ставах само да пия кафе. Накрая не ми стигна един от конците и смених със сходен цвят, останал от друг гоблен, сега дори не помня кой цвят беше.

# 556
Има ли начин в програмата РМ да се разбере с определен цвят колко бода има ?

# 557
Има . Отваряш си схемата с програмата и натискаш бутона с цифрите 123 (оградила съм го)

# 558
Има . Отваряш си схемата с програмата и натискаш бутона с цифрите 123 (оградила съм го)

Е друго нещо си е програмата!  newsm78 Ако знаете аз колко време броих една схема.... комплектовах едно гобленче, за приятел! Изпробвах няколко начина за преброяване и накрая увеличих схемата, нарязах я на знак по знак и почнах да сортирам - над 15 000 бодчета - 1 седмица броих  #Crazy #Crazy #Crazy Бая потене падна - ама пък толкова разтоварващо ми действаше! Само дето мъжа ми малко  #Cussing out  #2gunfire ама бързо му мина  1dating  loveuuu
Ще видим резултата накрая, като излезе ушития гоблен дали ще стигнат кончетата! newsm78

# 559
Да , но аз се оказах с РМ  view, a не cross stitsch . Сега инсталирвам уж , пък ще видим.
Благодаря!

Ами нищо не стана . Уж я инсталирах , тръгнах да отварям и ми казва , че  не може да намери такъв файл....
А в този РМ viewer не откривам нищо. Забатачих се тотално........

Станаааа.. След голяма борба...Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 18:04 от Sunrice

# 560
Здравей те дами, отдавна не съм писала, но редовно ви чета и се наслаждавам на красотите, които сътворявате, за което много  newsm20 .

Да покажа над какво се трудих на последък и аз, и двата гоблена са шити по два пъти (и подаръците са вече при притежателите си):
http://marti1mart.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.417895.22653521 ; http://marti1mart.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.417895.22653430
надявам се да са ви харесали   newsm51

# 561
  • София
Dorothy каква комплектовка ти е Мадоната аз ших тази поне ми кажи дали се доближава цветово,за да ида да търся модела,защото хич и не знам къде съм го сложила.  Embarassed

# 562
  • UK/София

marti mart , аз съм ти фенка на теб и гоблените ти!Бъркам ли, или доста от тях са на Казанлъшки гоблен?Питам, защото на интернет каталогът им изглеждат много странно, а един който уших се получи много хубав.

На мен от гоблен на Солария не ми достигат конци.А едва ли има по-икономичен човек от мен на пестенето на конци, защото все не знам дали ще ми стигнат.Имах страхова невроза да им се обадя днес, след всички грубости които ме сполетяха лятото Laughing.И попаднах на мъж, в тази фирма политиката им е да не са любезни с клиентите си никога.Е, все пак получих номера на конеца.Не ме обвиниха в незаконна продажба на гоблените им, както скоро писа една съфорумка.Но за това пък ми искаха номера и т.н.

# 563
marti mart - супер са ти новите гоблени! Hug
И едно предложение Laughing - като гледам колко красиви коне си ушила-много ще ти отива аватарче от тях Peace

# 564

marti mart , аз съм ти фенка на теб и гоблените ти!Бъркам ли, или доста от тях са на Казанлъшки гоблен?Питам, защото на интернет каталогът им изглеждат много странно, а един който уших се получи много хубав.

Много благодаря за милите думи, само три са на Казнлъшки гоблени (котето, хижа в планината и горски цар), не са лоши ама не съм много очарована от цветовата гама на елена ама стават.  

За аватара и аз съм се замислила, но до действие  smile3506    smile3525

# 565
Добро утро и Честит Празник на всички,
много здраве и щастие.
http://www.podaraci.bg/podaraci-povodi/8-mi-mart/

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 15:15 от Tatti

# 566
  • ГОре на черешата...
Честит празник, мили дами  bouquet! Бъдете обичани, ухажвани, уважавани, боготворени, бъдете просто Жени и Майки - най-добрите!

Поднасям ви по едно сладко букетче - приготвих ги с любов за учителките на децата и моите приятелки:

# 567
ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК  НА  ВСИЧКИ! Бъдете много обичани и усмихнати всеки един ден!

# 568
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА! БЪДЕТЕ ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ !
Жени, недейте остарява,
бъдете като липовия цвят-
макар че в юли прецъвтява,
години пази своя аромат.Нека в живота Ви винаги присъстват
хармонията и багрите на пролетта!
Честит 8-ми март!

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 08:45 от ba4iiska

# 569

Честит празник!
Бъдете здрави, усмихнати и обичани!
Бъдете себе си!

Общи условия