Бродирана красота - Гоблени 81

• 99 533
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
Защо така подценяваш хората , Пепен.  Ако не може , ще каже.

# 226
Бишкота, имам един линк с доста  великденски схеми, но за съжаление не мога да го дам тук.
Не ,че не искам , но не може

Виж, ако пепен може да го отвори и да помогне.. не знам newsm78

# 227
Ето го етапче и от мен

# 228
От мен - злополучната ми картичка. Ако знаех какви главоболия ще ми създава... Завърших я, колко точно съм спазила схемата на контура, не знам. По-лошото е, че като я залепях на оригиналния картон, който беше в комплекта, от толкова старание, съм я обърнала с главата надолу. Разлепих я и съответно, картонът се повреди. Тази сутрин ходих за нов картон, оформих си го, както трябва. Този път внимавах да не го обърна пак, но... лепилото ми изигра номер - прозира през картона, в четирите ъгълчета, ще видите и на снимката. Идеи как да го скрия? Мислех да купя от онези детски релефни стикерчета, сигурно ще има подходящи или да изрежа триъгълничета и да ги залепя да изглежда като в рамка. Ето я и нея:

# 229
Ina., Pepen благодаря ви момичета, хиляди целувки   bouquet Направихте денят ми толкова щастлив. Сега ще дам обороти на Добруджанските слънчогледи на Солария (него шия в момента), остана ми съвсем мъничко. Междувременно ще си комплектовам този ииии..... после се пригответе за въпроси, че това ще ми е първия Dimensions и въобще кръстчета.
Още веднъж благодаря  Flowers Bouquet baloni

# 230
  • София
Инатче, страхотно е станала!   bouquet Макар че наистина има огромно количество контур за тези размери  ooooh!

Можеш да купиш златно или сребърно въженце (виждала съм ги в магазините, където опаковат подаръци) и да го сложиш като кант, мисля, че ще стане много красиво  Hug

# 231
ИнаТ виж тук http://www.arty-mark.com/category.php?id_category=11
има много красиви нещица. Може да ти даде идея как да довършиш картичката, или с някое шнурче (панделка) или пък декорация от хартия като допълнителна рамка (паспарту).

# 232
ИнаТ, картичките най-добре стават с двойно залепващо тиксо. Аз първо облепям отвора от вътрешната страна на картичката с тиксо и лепя панамата върху него. След това облепям цялото  картонче, което ще използвам за гръб и го залепвам върху панамата

# 233
Здравейте, изтървала съм ви. Аз продължавам с Бебето на черна панама.

# 234
Ами аз си попитах тук с какво лепите, но вие си мълчите  Simple Smile Бях прочела, че някой е писал преди време за двойно залепващото тиксо, но аз реших, че няма да се залепи хубаво за панамата и не исках да рискувам да се разлепи. За друг път ще знам. Отивам да чета идеите как да си замаскирам резила  Grinning
И да ви се похваля, че другия месец ще имам и аз ангел пазител като на Сисак, поръчаха ми го, но щял да дойде през март.

# 235
Здравейте и от мен!

Много красиви гоблени показвате! Simple Smile

Аз също обичам да бродирам, но в последните месеци нямах някак си желание... От няколко дни обаче страстта ми се завърна и сега бродирам във всяка свободна минута. В момента шия ето това, с размер 36см. на 30 см.:

Ето докъде съм стигнала.

Uploaded with ImageShack.us

# 236
Здравейте, момичета!

Имам проблем с гоблена, който шия в момента. За съжаление обаче схемата ми е в PDF файл и не знам как да покажа самия ключ. Ако някоя има желание да помогне мога да й изпратя схемата и да ми каже за последните четири цвята, срещу които е отбелязано, че се шият от 1 нишка за какво става въпрос, тъй като имам само 2 знака и се чудя дали не се шият с мартеничка?  newsm78

# 237
Здравейте, момичета!

Имам проблем с гоблена, който шия в момента. За съжаление обаче схемата ми е в PDF файл и не знам как да покажа самия ключ. Ако някоя има желание да помогне мога да й изпратя схемата и да ми каже за последните четири цвята, срещу които е отбелязано, че се шият от 1 нишка за какво става въпрос, тъй като имам само 2 знака и се чудя дали не се шият с мартеничка?  newsm78

Антония можеш да отвориш схемата както си е в PDF и да натиснеш бутончето Print Screen   и след това да го копираш в Paint или Word или където искаш и дори да го запишеш като JPG и да го покажеш!

# 238
Здравейте и от мен!

Много красиви гоблени показвате! Simple Smile

Аз също обичам да бродирам, но в последните месеци нямах някак си желание... От няколко дни обаче страстта ми се завърна и сега бродирам във всяка свободна минута. В момента шия ето това, с размер 36см. на 30 см.:

Ето докъде съм стигнала.

Uploaded with ImageShack.us

Minaaa това е много красиво!
Как се казва?

# 239
  • Плевен
Защо така подценяваш хората , Пепен.  Ако не може , ще каже.

Grinning :Их и ти Hug ! Не я подценявам мила Blush!Явно не си запозната добре с обновленията в спометатия сайт  ooooh!!Не съм те пренебрегнала и тебе ,що така реагираш,нали ти се извиних newsm78Нали  пишем тук за да си помагаме взаимно Rolling Eyes

Виж, ако пепен може да го отвори и да помогне.. не знам newsm78

newsm09   newsm10 smile3501  love001 newsm62  Благодаря за доверието!  bouquetСтарата любов ръжда не хваща!!!! Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 18:04 от pepen

Общи условия

Активация на акаунт