Отговори
# 405
  • Карлово
catwalk на теб по-лека

# 406
Благодаря ви за милите думи!!!  Hug
Аз снощи спах непробудно през цялата нощ и дори станахме на обяд в 12,00часа  Shocked Ще видим днес как ще бъде...
Лека нощ на всички!!!   bouquet

# 407
Честити бебченца- да са живи и здрави!!!  bouquet  bouquet  bouquet
за възглавничките, няма да слагам в началото.
за крема за подсичане, слага се само сутрин и вечер, защото съдържа цинк.през останалото време- обикновенно кремче на водна основа за зоната на пеленките.
Кетлоук, кумувете ни ползваха кошарката без матраче и след време се усетиха, че не е добра идея за бебка.може би е най-добре-хубаво и удобно матраче да се постави- то това е най-важното на леглото. Hug
Много емоции ни владеят вече, но няма как, до срещите остава малко.Кураж и смелост на всички ни  Hug

# 408
ЧЕСТИТО МОМИЧЕНЦЕ НА МАМА ЛЪКИ! ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО!!!

Момичета, чак днес можах да се включа. От вчера не съм влизала, а вие толкова страници сте изписали Wink

При мен няма нищо интересно.....утре съм на запис на тоновете. Утре ще ми кажат и какъв е резултата от микробиологията и дано да е добър,че да не се налага някакво лечение. Все още нямам никакви индикации за настъпващо раждане - само тези подготвителни контракции. И мен като Котенце(стискам й палци всичко да е наред и с нея и с бебчето), а вероятно има и други като нея, но вече почва да ме хваща много страх Sad Sad Sad Страх ме е от самото раждане, от болките....от самите контракции, въпреки че съм със страшно болезнен цикъл и всеки път, когато ми дойдеше си мислех, че направо умирам, та можеби тези контракции ще са нещо подобно?!  newsm78

Днес сглобихме креватчето, че се притеснявах дали всичко ще е наред и няма да липсва някоя друга част  ooooh! но слава Богу, всичко си е наред...остава само да сложим матрачето, което е сгънато и трябва само да го разопаковаме Wink Много е интересно и искам скоро да се запълни с едно малко човече!  Praynig Hug

Та толкоз от мен!
Желая ви лека вечер и да можете да поспите, защото това май е всеобщ проблеми за всички ни Wink

# 409
  • където и да е,само да не съм сама
ЧЕСТИТИ НИ НОВИ БЕБЧЕТА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СМЕЛИТЕ ИМ МАМИ!.

Аз също ше раждам в ТК при д-р Ташков.Доволна съм от болницата.

И на мен нещо напоследък ми се гади.Не чак като в началото, но все пак.
Предните пъти не е било така, но този път разбрах какво е да си бременна.Поне киселини няма засега........

На болничките бързо оздравяване, че време не остана.При мен постоянно някой киха, кашля или подсмърча, но какво да се прави.

За упойките нищо незнам, но този път се интересувам и наистина ще е мн полезно, ако някоя мама с опит сподели.

Лека и спокойна нош на всички smile3542Simple Smile

# 410
Привет момичета.
Честито на всички нови мами - Лъки, Jessika и tutkata. Да са ви живи и здрави.
При мен - нищо ново, имам от време на време леки контракции, но безболезнени и не на определено време. Иначе се чувствам отлично, само дето корема наистина ми е огромен. Купих си две нови блузи и сега се чувствам по-човек. Още малко остана де.
За възглавниците - тук навсякъде в брошурите е написано - без възглавници, без обиколници, без пухени завивки първата година - чаршафи и памучни одеала, или още по-добре - чувалчета за спане. Със сина ми обаче не стана така, нали спи при нас, та сме го завивали с нашата си завивка,но той спи без възглавница. Сега забелязвам, че от време на време си слага главата на моята възглавница. Иначе за бебето имам памучни одеала - тънки, дебели, всякакви, също така и две спални чувалчета. По-дебелички, че при нас май зимата дойде. Мъжът ми се обади тази сутрин, на път за работа, че на върха на планината до нас има сняг. Ужас...
Аз съм ползвала само крем за подсичане. Не знам дали го има в България, но тук хората го ползват за всичко, направен е само от ферментирали плодове и специално на моя син много добре му действаше. Пудра никога не съм ползвала, много гадно и мизерно ми изглежда. Този бял прах като се разхвърчи навсякъде. Истината е обаче, че всичко зависи според мен от честотата на сменяне на памперса. Щом като усетя, че нещо голямо е свършено в него, веднагически го сменях и почиствах дали с кърпички, напоени с вода или такива кърпички за почистване - нямаше значение при нас. Но всичките ми продукти са без никакви аромат.
Маринелс, радвам се, че си по-добре. Но моля те, отчети се след вторник, да не те мисля.
Мен от нищо не ме е страх, ражда ми се вече, че мъжът ми да си вземе 1 месец отпуска, да сме заедно и да си гледаме децата. Контракции, монтракции, щом аз, пиклата, дето ме боли дори и най-малкото убождане родих предния път без упойки и други обезболяващи, не е толкова страшно, момичета.
И аз вторник съм на преглед, но тук нали само си говорим, няма да има нищо ново. Сигурно ще ме питат, колко време искам да чакат след датата на термина ми. Обикновенно те чакат 2 седмици и след това ако нищо не е започнало, ти слагат хапче вагинално. Ако и след 2рото хапче нищо не е станало, тогава ти слагат система. Дано да не се стигне до там.
Аз както съм казала 100 пъти - не гладя. Отпред, отзад, не ме интересува, пуснах ги в сушилнята, след това ги сгънах много внимателно и така.
Напълно съм готова, ще ви пусна снимка от детската стая утре, много приятно стана. Купих си страхотен стол, който ще го използвам за кърмене, пристигна ми модема за безжичен интернет, така, че ще мога да си го ползвам навсякъде вкъщи и съм щастлива. Сега остава и бебето да реши да се появи.
Лека нощ, момичета, и се опитвайте да поспите, че после...

# 411
katilias Hug да се опитваме, ама...Мен тръпки ме побиват само като си помисля, че трябва да си лягам  Confused Не мога да спя и това е, но здраве да е, не  еболка за умиране. Сега ще отиида да си легна и се надявам след безсънните няколко нощи да ми се приспи поне мъничко и да поспя поне няколко часа  Praynig
Лека нощ, момичета, и да спинкате повече от мен  Hug  Hug  Hug

# 412
Добро утро  Hug Hug Hug

Нося щъркелова вест stork-boy stork-boystork-boy

"Днес (20,02) в 17,10 се роди бебе Даниел - 3600гр, 50см, със спешно секцио. Валари. Поздрави на всички"

Да е жив и здрав малкия Даниел - да слушка, да папка и да расте здраво и спокойно дете! На мама бързо възстановяване!

Anduili Гледах подобни варианти за предпазители, но са ми твърде скъпи. Как може да продават парче пластмаса на цената на цяла преносима кошара #2gunfire
Catwalk За дъщеря ми не сме използвали допълнителен матрак за преносимата кошара, но я използвахме предимно за игра, а ако се наложеше да спи в нея и постилах едно по-дебело одеало отдолу. Сега обаче ще вземем от сгъваемите матрачета. Те не че са кой знае какво, като са от дунапрен и са 5-6см дебели, но все пак...Ако решите да купувате матрак внимавайте да не е твърде дебел, иначе няма да можете да го използвате за второто ниво на кошарата.

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 06:55 от jozyy

# 413
Честито на Валари. Голям младеж бе  Laughing Най-вече да е здрав, а на мама - бързо да се завърне в редиците ни.
Ех, много се вълнувам при всяка новина за ново бебче.
Всичките преносими кошарки са за временно ползване. Затова и матраците им са такива - един вид - за ден, два, нищо няма да стане. Така им казват - travel cot, т.е. - предназначението им е при пътуване или например - ако се ходи на гости с преспиване. Това не са легла за постоянно ползване. Мое мнение. Не задължавам никого с него, но аз например не спя на походно легло, не виждам защо и детето ми трябва да спи в такова. Виж - за игра или нещо такова - да.

# 414
ЕЕЕ честито на мама Валари, дано този път да е наща мама Валари  Laughing Heart Eyes Laughing Joy, да е жив и здрав Даниел ,верно е големичък и бързо да се прибират у дома. Мнго, много хубави моменти и щастливо майчинство!!!!

# 415
Добро утро

Честито на Валари
Да е жив и здрав малкия Даниел и много да радва мама

Купихме кошарката в събота и брат ми и мъжът ми я сглобиха
Ето такава е http://kasida.bg/leglotransform70165-cheresha-bertoni-261-3593.html
Даже вече съм наредила нещата в нея
Останаха две - три дреболийки да взема

Утре живот и здраве ще дойда на срещата на варненки в Мола  Grinning

# 416
Добро утро и от мен.
Честити бебчета Кристиян smile3525, Андреа newsm51, Борислава newsm51, Адриана newsm51 и Даниел smile3525 на новите мами и татковци. Да са живи и здрави много да се слушкат и да се обичат lovekiss!

# 417
ЧЕСТИТО СИНЧЕ ВАЛАРИ-МНОГО ДА Е ЗДРАВ И ПОСЛУШЕН,БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТЕБ Hug
Ние сме се запънали и това си е LaughingПостоянно ми е лошо,отпаднало,невъзможна съм,а беба си ритка и хич не и дреме Rolling EyesКонтракциите често са през 10 минути и след 30-40 мин.спират.
За кремчетата против подсичане-СУДОКРЕМ-прави чудеса,аз си взех голяма кутия.
Прави ми впечатление,че под 3 кг.бебече няма-значи добре си ги гледаме Party

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 09:11 от E STELA

# 418
Честити Валари!Голям мъж, много радост да ви носи!
За кремчетата-судокрем.Много е добър.
Да се похваля, че си купихме столче за кола за Бебка. Едно розовичко, едно сладичко...Много се разнежихме с него. Каката дори го снима с телефона, да го показва на нейните приятелки.
Усмихнат ден на всики мами!

# 419
  • Карлово
Честито бебче на мама Валари Simple Smile  bouquet
Tasha легълцето е страхотно  Simple Smile има ли люлеещ механизъм

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 09:20 от Notova

Общи условия

Активация на акаунт