Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се присъединя към началото на темата, където са изброени всички мами за март?
Какво представлява прееклампсията и какви са възможностите след нейното откриване?
Как мога да се справя с негативните емоции и стреса, свързани с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се присъединя към началото на темата, където са изброени всички мами за март?
-
Какво представлява прееклампсията и какви са възможностите след нейното откриване?
Прееклампсията е сериозно състояние, което може да възникне по време на бременност, характеризиращо се с високо кръвно налягане и наличието на протеин в урината. Симптомите включват главоболие, проблеми със зрението, горна коремна болка и подуване на лицето и крайниците. Възможностите след диагностициране включват наблюдение, лекарствена терапия, почивка в легло и понякога преждевременно раждане в тежки случаи.
-
Как мога да се справя с негативните емоции и стреса, свързани с бременността?
За да управлявате негативните емоции и стреса, свързани с бременността, е от съществено значение да обсъдите чувствата си с партньора си, приятели или специалист. Подкрепата от близките и участието в релаксиращи дейности като йога, медитация или плуване може да помогне. Важно е също така да отделите време за себе си и да се съсредоточите върху положителните аспекти на бременността.
-
Как мога да се присъединя към албум?
-
Какво е прахът за пране Theo Baby и какви са отзивите за него?
Аз обаче нали съм си инат,се срещнах с доктора,който ми прави операцията първия път и поговорих с него-все пак най-добре той знае какво е направил и той е израждащ.Моята само следи бременности.Човека си ме разпита колко време е минало,имало ли е усложнения с операцията първия път,какво е наложило операцията и т.н.Накрая ми каза-не само ще опитаме,но ще те настоявам за нормално,пък останалото си е Божа работа.Моя мъж,като разбра,че си искам нормално и доктора се е съгласил,каза,че ако стане нещо щял да ни стреля и двамата наред
А докато бях в Ямбол,ходих на преглед на частно и онази като видя операцията ме попита"ми вие защо толкова бързате,що не направи аборт,че да мине достатъчно време до второ раждане и да е нормално-сега пак секцио трябва да раждаш"
Жив и здрав да ти е и много да ви радва
всеки сам избира какво да прави и как да го прави и не мисля, че когато не сме съгласни с избора на някой трябва да го заклеймяваме, но...хора всякакви.