Отговори
# 480
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ВАЛАРИ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ    ylinfant

Искам да попитам някой използва ли ПОЛИЖИНАКС?
на мен днес ми го изписаха  Thinking

Аз го ползвам в момента,6 капсулки са,вагинално се поставят.Вече 3-ти ден си слагам и ми остават още 3... За какво ти ги изписаха???Абсолютно безвредни са!

# 481
  • София
И аз ползвам в момента Полижинакс, днес съм на 3-тото. В листовката пише, че не става за бременни, но докторът ми ги изписа, явно за да не се повтаря Клотримазола.

# 482
  • където и да е,само да не съм сама
Валари, честито!Да е здрав и мн щастлив малкия Даниел!Наближава и 8.03. и тогава ще се чустваш невероятно.Бързо възстановяване.

Иночкада
,стискам палци и кураж.

Майски, на теб също.Скоро ще те чакаме с новини.Пожелавам ти всикчо да мине мн бързо.

Марис, мн кофти за малкия.Ако имаш инхалатор-ползвай го и ще се размине без ходене по болници и т.н.При мен малката имаше пневмония на 1г. и 2м. и само като ми казаха болница се стегнах, постоянно инхалации, чайове, витамини, АБ и хомеопатия и си останахме в къщи.Самото влизане в болница ме стресира мн, а някои пък се чустват там по-добре...

Хубав ден на всички 2 в 1.
Чакахме го този март, а толкова бебеоци вее имаме февруари.Ох,как си мина времето.
Толкова съм свикнала да чета този форум/не толкова да пиша/...
Поувлякох се май:)

# 483
Ха честито за новите бебчета, брей то мартенки не останаха, всичко при февруарките се прехвърли  Hug.

И аз да ви нахокам за страховете, ма наистина ли не ви е писнало още от бременността, само аз ли съм такава. На мен тооооолкова много ми писна да съм бременна, затворена у дома, да не мога да се обърна като хората (вече ме наричат "костенурката нинджа") махам като майски бръмбар с ръце и крака докато стана. Взеха да ми оттичат краката и ръцете, гади ми се ....  Crazy. Толкова много искам да се свърши всичко това и да си гушна малкото нежно котенце, че се радвам на всяка контракция. За болката е различно и зависи от прага на болка, който понасяте, но при всички положения минава. Не забравяйте дори и да трае 10 часа (което е мноого рядко) минава, свършва и после го гушкате, едно такова мъничко, топло, нежно котенце, дето за него сте целия свят, е няма такова чувство, няма нищо по-хубаво от това, когато го вземете в ръце забравяте всичко, света спира да се върти, вселената онемява (брей каква съм поетеса). Затова никакво шашкане и страх, мислете само за този момент, предстои ни, наближава, аз едвам чакам вече. Честно да си призная ми идва наистина да му ударя една разходка от 3-5 км., ама зорко ме следят и не ми пускат. Ще почакам до началото на март (че да си остана мартенка) и после тръгвам тайно на разходка, щото моя праг на търпение явно е мноого нисък.
Лек ден ви желая и стискам палци за всички, които се нуждаят.

# 484
Относно резус фактора:инджекции с анти Д-гамаглобулин се поставят задължително след аборт и когато е +.Те не се заплащат,а минават през касата иначе при нас струват 150 лв.luba_rizova е обяснила защо.
Относно дрехите аз си нося тези ,които съм си купила през бременността.основно съм заложила на поли и рокли,оказаха се много удобни.за някои си мислех ,че няма да мога да ги нося до край,ама ето че мога.Имам и панталон за бременни.
Относно залъгалките вече не знам как да действам.В списъка с нещата за болницата я има.Обаче ходих на лекция за кърменето и там казаха,че не е необходима особенно ако се кърмим.Можело бебето да свикне с нея и да има проблем с кърменето и когато сучело можело да го прави по-вяло. newsm78За това реших да не я взимам,пък ако се наложи таткото ще я донесе,не сме далече.
Catwalk,мерси за бързия отговор. Hug

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 15:53 от Ani4ka_

# 485
Честито на всички мами! И аз не смятам да взимам залъгалка. Аничка да те питам знаеш ли дали трябва да се носят  дрешки в шуменската болница, защото ми казаха че искали дрешки да обличат бебето като се роди. Имам и друг въпрос към всички мами  в петък ходих да ми мерят тоновете на бебето и излезнаха че са ускорени, днес пак бяха ускорени и утре пак ме викат на ЖК да ми ги измерят, притеснено ми е , казаха ми че по принцип не било опасно. Знаете ли нещо по въпроса. Мерси за отговорите предварително

# 486
  • София
Да отговоря на redreny2000, че тук така се процедира оформят ти документите(листа за хоспитализация и тям подобни) и бегом към операционна Laughing
Ясно, ino4kada, може би така е по-добре. Аз си мисля, че като вляза един ден преди операцията и вечерта ще се побъркам, но няма как.

Някой има ли новини от ИВКА10 и alexa22?
Не виждам и Marinels да пише?

# 487
mai4eto28,относно дрешките и аз чух подобно нещо.Една мама пък ми каза,че  е ако искаш,не съм сигурна вече.Затова реших да не нося за сега пък ако ми поискат ще звънна на таткото да донесе.Те всички са изпрани и изгладени вече така че няма да е проблем.
Малкия юнак да се държи добре и да си чака термина. NaughtyДано утре да си влезнат в норма,че да не те плаши,но би трябвало щом лекарите твърдят да не е опасно. Hug
Пиши утре как е минал прегледа. Hug

# 488
Ехааааааа Още едно сладко бебче. Валари та ви е жив и здрав Даниел и много да ви радва. На теб бързо възстановяване.

Аз се връщам от болницата и за сега сме добре, тоновете също, е с малко контракции ама аз си ги знам  Joy В петък пак, ще си видя и бебо и трябва да се видя с интернист  Mr. Green и ако всичко е наред другата седмица и аз ще си гушкам бебо  Hug  Hug  Hug

Майски  Hug малко остана.  Hug  на мен първия път като ми падна тапата след 4 дни ми изтекоха и водите стискам палци да не чакаш много  Praynig може и да не успеем да пием кафе тази седмица  Mr. Green Ще чакаме хубавите новини, вече си на финалната права.  Hug

ino4kada Стискам палци утре всичко да мине бързо и леко и чакаме да ни известиш. Не се притеснявай ние сме с теб.  Hug За упойката бих избрала епидорална/спинална, а не пълна, защото си в съзнание и можеш да си кажеш ако нещо те притеснява  Peace Но все пак ти ще си прецениш на момента. Peace

bzepic  hahaha много се смях на костенурката нинджа   Joy И на мен много ми тежи и аз така вече нямам търпение да си гушна малкото слънчице. Снощи точно това си говорихме с таткото, че вече не ме свърта на едно място и нямам търпение да раждам, че ми писна да ме боли и да пъшкам и охкам от 5-тия месец  hahaha така че спокойно не си сама  Mr. Green

petinka_ аз ги стерилизирах през ден. Имах няколко и ги слагах в спец. кутийка  Peace може и на по дълго време, зависи колко ги ползвате  Peace когато поотрасна - на седмица, като през другото време ги миех със сапун и след това под струя вряла вода  Peace

За коликите ползвала съм саб симплекс и разни други, както и чайчета и копър ама полза никаква  ooooh! надявам се сега да мине по леко  Crazy Този път ще ми донесат от Англия, но не се сещам как се казваха, ще пиша като ми ги донесат  Peace дано са по добри.

cvetka_koketka   има още време, нали не си зараждала днес, така че вече ще са се оправили свекитата. Те искат да го видят и много се радват, но ако кихат и кашлят не се притеснявай да им кажеш да стоят на разстояние от бебето. стискам палци  Hug За памперсите ползвала съм всякакви видове и да ти кажа няма кой знае каква разлика между тях. По важното е да се избират точните размери  Hug можеш да експериментираш и ще си решиш кои най много ти допадат  Peace

За дрехите - купила съм си 1 панталон, имах още един от предната и блузите за щастие си ми стават  Peace За мен е чисто разхищение да си купувам дрехи които ще нося няколко месеца  Peace  

marys стискам палци малчо да се оправи бързо и да не се налага да влизате в болница  Praynig  Praynig  Praynig

matza83 ти имаш още време, къде си тръгнала да раждаш  Mr. Green

П.П. Днес ми се пие кола  Shocked а не съм пила от години, аз по принцип газирано не пия повече от 10г.  #Crazy Ама на като съм бременна  newsm78 стават какви ли не неща  Crazy

# 489
  • Варна
  bouquet Честито на всички майчета и на технине малки бонбончета. Пожелавам ви бързо възтановяване и послушни бебчета.

# 490
  • Бургас
Лелеееее, bzepic , толкова ме развесели постинга ти   bouquet  bouquet  bouquet Това с тайната разходка е уникално  Grinning И моя праг на търпение се върти около 8-10 март, пък да видим...
И аз съм с отрицателен резус фактор.
redreny2000  и аз се огледах за Marinels , последно снощи е влизала. Дано всичко е наред.
marys , дано бързо се оправи детенцето ти  Praynig

# 491
Момичета, влизам в темичката ви не за да отговарям на въпроси, а с блага вест.  Wink

Ивка10 днес е родила голям юнак - Християн - 4050гр и 50см.
(със секцио). Пожелавам му да расте здрав, спокоен и щастлив и да радва прекрасното си семейство! А на невероятната му майка - да се възстановява бързо и да се наслаждава на всяка минутка с него, кака, батко и татко!

# 492
АААААА, какви са тези седмици на линийката ми 32г.с  #Crazy  Joy

mai4eto28 успокой се, щом лекарите са казали че не е опасно  Praynig а и нали те наблюдават няма да оставят бебо да се мъчи  Hug Стискам палци и утре да докладваш след прегледа  Hug

Ехааааа най после Честито на мама ИВКА10 голям юнак да им е жив и здрав и много да ги радва

Да Маринелс не е писала.  newsm78  Стискам палци всичко да е наред  Hug

# 493
Честито бебче на Ивка10! Много щастие и любов на цялото семейство, а на мама бързо възстановяване.  Hug

catwalk, на теб кога ти е термина или лентичката ти е грешна?

# 494
  • Бургас
Честито на Ивка - наистина голям юнак - да е жив и здрав за радост на мама и тати   :bouquet:
Mur Laughing нещо този форум откачи. Грешна е и моята лентичка  Shocked На 17 март ми е термина.

Общи условия

Активация на акаунт