Отговори
# 495
Честито бебе на Валари, ама защо спешно секцио  newsm78 дано да е наред всичко, поне бебчо е голям и здрав

Ехооо, тук съм спокойно, въпреки че глупавата ми глава за малко да си докара раждане. В събота баща ми казва, че ще ходят до Банско и аз веднага казах, че отиваме с тях (толкова криво ми беше след миналата седмица, че исках да се махна и малко разнообразие) До там пътя е магистрала и не виждах проблем, но като тръгнахме се оказа, че няма да сме на Банско, а на Семково, което са още 50км по разбит планински път - беше кошмарно, ние отидохме защото наши приятели бяха там, но те не му обяснили къде точно (т.е. че не е на Банско). Та през цялото време контракции и тия копки по пътя -  ooooh! като стигнахме болки, ужаси,за малко реших че раждам. Но до сутринта нямаше нищо. Добре че на обратно се качих в джипа(на другото семейство), че поне висок и сигурен, не друсаше толкова. А родителите ми през цялото време повтаряха дай да се връщаме, ама аз не, нали сме стигнали до тук, къде ще се връщаме. Абе глупава 21годишна пикла....На всичкото отгоре си бях взела само 2 магнерота   #2gunfire.Та такива емоции. Затова не съм ви писала вчера като се прибрахме исках само да легна.
А днес бях на лекции цял ден и единия преподавател ми вика: ще издържи ли бебето до другата седмица, защото лекцията е много важна и на всяка цена трябва да присъствате. Аууу като го чух и ми идваше да го обеся. Та една колежка се майтапи - Отиваш, раждаш и казваш на доктора пуснете ме, защото имам важна лекция  Joy

За капките - аз се чудих между Колийф и БиоГая, но още не съм решила, помагайте...

Майски, давай, ти си  Sunglasses ние сме с теб - палчета

Марис, дано се оправи бързо малчо  Praynig Hug

За дрехите - купих си няколко рокли, една пола за бременни и панталон, които почти не съм обличала, но роклите си ги нося с клинче и ми е супер удобно. Полата мисля да я сложа на изписването. А в началото на сезона си взех палто с двойно закопчаване, т.е имаше един ред копчета по навън, които ползвах в началото и вече сме на вътрешните. Много удобно ми се получи, въпреки че го взех малко без да искам.

Хайде стига съм писала, че се забравих

п.с. Докато съм писала имаме ново бебе - леле как заваляха, щъркелите май са много тия дни  Joy Да е честит големия юнак на Ивка10

# 496
[b]ЧЕСТИТО НА МАМА ВАЛАРИ И МАМА ИВКА ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИТЕ , ДА ГИ РАДВАТ И ДА РАСТАТ ЩАСТЛИВИ ДЕЦА![/color][/b]

# 497
Честито на мама ИВКА! Жив и зрав да е Хриси и много да радва мама и тате!

Маринелс,съвета ми е да спреш пътуванията по кофти пътища докато родиш. Ние вчера си удължихме пътя с 100 км отгоре само защото по-краткия до Бургас е СТРАШНО разбит..

# 498
Veset0,Betta и на мен днес ми ги приписаха взех си ги но на листовката пишеше че не са подходящи за бременни ,а иначе  лекарката ми каза че са за пречистване на родовите пътища.
Но щом и вие ги ползвате значи няма проблем мерси за бързия отговор  Praynig Praynig Praynig
и между другото ЧЕСТИТО НА ИВКА10 ГОЛЯМО МОМЧЕ БРАВОООО

# 499
  • София
ЕХА, ЧЕСТИТО И НА ИВКА10. МНОГО Я МИСЛИХМЕ ТИЯ ДНИ ВЪВ ФОРУМА. СУПЕР, ВСИЧКО Е НАРЕД И БЕБОКА Е ГОЛЯМ. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ХРИСТИЯН!!![/size][/color]
  smile3525 smile3525 smile3525

marinels, радвам се, че си добре, но наистина внимавай с натоварванията Hug

# 500
Честито на ИВКА10 и семейството и!Да е много щастлив и здрав.
Днес ходихме на консултация-само тонове.Много добри били тоновете PeaceОтслабнала съм почти 2 кг. newsm78Вие как сте с килограмите?

# 501
  • Пловдив
ЧЕСТИТО НА МАМА ИВКА 10! ЗДРАВ И СИЛЕН ДА РАСТЕ МАЛКИЯТ ЮНАК ХРИСТИЯН!  Hug

E STELA , аз скоро не съм се мерила, но съм запомнила, че свалянето на кг е един от признаците на наближаващо раждане Simple Smile
Като гледам, и твойта лентичка нещо се е бъгнала, по-малко от 42 дни ти остават, нали  Wink

# 502
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА МАМА ВАЛАРИ И МАМА ИВКА10    bouquet
ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И КЪСМЕТЛИИ !!!
Като се сетя за смешното съвпадение на мама Валари с другата мама, пак ми става много весело - ама сега вече и двете са си с бебенца  newsm10

Маринелс, ама си една луда глава ...  #2gunfire  Какви ги вършиш неразумни работи!!! Надявам се, че продължаваш да си мериш кръвното редовно? А този преподавател може и да е много умен, ама е просто жалък - няма никаква емоционална интелигентност: как може да ти говори такива неща??? Изобщо да не мислиш за лекции повече.

Jozzy, аз бих дошла на училището за родители, но тогава съм при лекаря ми. Иначе бебешкият магазин на първия етаж в "Лабиринт" е приятничък - ние от там купихме скринчето с повивалник, което ми изглеждаше възможно най-стабилното такова от всички, които гледахме:  http://www.dibobg.com/products/_bigImg/Shakfb3.jpg

Аничка  Hug Спрях фраксито!

# 503
Ех, че хубави новини!
Честито на Валари и на Ивка10.
Да са им живи и здрави юнаците и бързо възстановяване на мамите. Hug

# 504
Честити бебчета на Валари и Ивка,да им донесът много любов и щастливи мигове. smile3525 smile3525 smile3525Аз утре съм на запис на тоновете-отново,и в петък пак и така до 7 март,ако всичко е на ред тогава ще решаваме с доки за раждането.Багажа ми е почти готов и вече ми се иска бебка да се гушка в мен,но още е  много малка и по добре да сме още 2 в 1.Тези последни седмици забелязвам,че дрехите ми поотесняват,но ще си узкарам с тях.Не съм видяла в списъка за болницата да се иска залъгалка,но ще купя една утре да добавя в багажа.И аз съм в списъка на неспящите мами и тези с болките в таза-кошмарни са наистина,но няма как още малко остана.Не ми е правена микробиология-трябва ли да си поискам при положение,че имам някакво течение,а и ако ми изпишат ще имам ли време да го пия ако се наложи да извадят бебка по рано заради тази плацента.ООООх много дълго стана. Rolling Eyes

# 505
Здравейте, момичета!Лелеле, ама какво правите, толкова мн сте изписали, а и гледам, че голям бебевалеж е настанал.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ И ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА![/color
Аз да се отчета - днес бяхме при доки.Оказа се, че и втората стерилна урина  показва наличие на бактерия, доки каза, че всичко е от задрържане на урината в бъбрека.Затова ми сложиха абокат и ми преливат венозно системи и антибиотик два пъти дневно.Дори след малко пак отиваме до болницата Sad
Да ви кажа досега не са ми слагали системи, но дано да е само във връзка с раждане, а не за нещо друго.Малко ме дразни абоката, но повече се притеснявам за този антибиотик, който ми вливат.Вярно, че доки каза, че е безвреден за мен и бебо, ама пусто, не исках никакви лекарства през бременността освен магнезия и витамините.Няма как, само се моля да се изчистим от бактерията и всичко да е ОК.Мен също взе да ме хваща страх.Днес едва абокат изтърпях да ми сложат, а как ще раждаме....при това секцио.Една от акушерките, която ни е позната каза, че като била в събота дежурна имало две ромки - едната на 15 родила първо дете, а другата на 16 - второ.Направо се  Shocked Викам си, че аз се шашнах от един абокат, а хората гледай какви ги вършат.Къде съм тръгнала аз, почти на 31 години да раждам Shocked Laughing
После дойде едно момиче, пак от ромски произход, изглеждаше мн млада.Слушаше разговора ни с акушерката и дори акушерката ми вика да я питам тя на колко е.Момичета каза, че е на 19 и е бременна с второ дете.Като разбра аз на колко съм ми вика:"Ама, како, ние на твоите години баби ставаме, при което аз  Shocked Embarassed
Почувствах се мн стара, хахахаха.пита ме защо съм чакала толкова да родя дете, а аз й викам, че учих много и после исках да се утвърдя в професията.Тя ме гледаше като извънземна, хахаха.Голям смях, поне ме разведри от притесненията за бебо и бъбреците ми Simple Smile Не знам за каква интеграция на ромите говорят, но определено аз и тя бяхме като хора от две различни планети Simple Smile
Това е засега, стискайите палци всичко и при нас да е ОК и бебо да седи на топло, че едва от вчера сме в 9 месец  Praynig
Желая лека и спокойна вечер на всички ви, а на мамите на които скоро им предстои - леко раждане, здрави бебоци и бързо възстановяване.

# 506
честито на валари и на ивка10!!!!много здраве и спокойни бебчета

утре съм на консултация ще се отчета Peace

# 507
don4o71 поискай си , за да знаеш.  Peace А като ще си секцио не е толкова притеснително, все пак бебо няма да  минава от там  Hug Така че не се притеснявай за тези неща. Важното е си спокойна и не се мислиш за глупости  Hug

hellen_law3  hahaha ммдаааа наистина като 2 различни свята. Това е заради различните ценности, ако те изобщо имат такива / не искам да обиждам никого/ А за Аб явно е наложително, защото може да се получи по сериозна инфекция и да повлияе на бебо. Така че успокой се, важното е то да е добре  Peace А и трябва да си поседи както казваш ти още вътре  Peace

Утре чакаме всички мами които са на консултация да се отчетат  Hug

http://play.novatv.bg/program/nakafe вижте какво казват за АБ, грипа и усложненията

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 19:46 от mama_vessy

# 508
Здравейте, момичета  Heart Eyes
Цял ден лежа и пъшкам от страхотно главоболие, и сега какво да видя - имаме си нови бебчета  newsm44 newsm44 newsm44

Честито на Валари и на Ивка10!!!
Да са им живи и здрави, а те да се възстановяват бързо и да идват да разказват  Hug Hug Hug

E STELA, и аз като теб - имам някоя и друга контракция, постоянно ми се гади, сама не се понасям вече, а бебо не ще да излиза  Crossing Arms Мислех си, че вече ще съм родила с тея мои признаци, обаче - не!!! А нямам търпение вече  Blush В редките моменти, когато спя, постоянно го сънувам, или бебето, или раждането...Дано скоро се появи на бял свят, че нямам търпение да го нагушкам  baby  Това с отслабването, четох някъде, че е един от признаците на настъпващо раждане. Мен пък ме е страх да се кача на кантара, та не знам колко кг съм в момента  Blush
ino4kada, късмет, дано всичко мине по най-добрия начин  Hug
Uinen, и аз се опитвам да се настройвам положително като теб, защото така е по=добре за мен. И аз мисля да отида в болницата когато си получа силни болки или изтичане на водите, че и на мен ми действа доста подтискащо болничната обстановка. Но както дойде, така, само да сме живи и здрави и да родим здраи дечица  Praynig Praynig Praynig
marys, дано детенцето ти се оправи бързо  Hug
maiski3, аз моята тапа, ако е била тя, вече забравих кога падна, мисля, че беше около 12.02. Дано си останеш спокойна и занапред, че аз точно тогава се бях шашнала яко  Blush
mama_vessy, браво за хубавите новини  Hug
hellen_law3, petq_alishevafingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Това е от мен за сега, по-късно може пак да се включа. Дано само ми мине тази глава, че ми идва направо да си я сваля от раменете  Crazy

# 509
  • София
Честити бебчета на Валари и Ивка10,да са живи и здрави и само да ги радват, а на мамите бързо възстановяване.Ох като чета и направо много се вълнувам и осъзнавам че няма никакво време до появата на бебо.

Общи условия

Активация на акаунт