Отговори
# 360
  • София
Здравейте сладурки   bouquet
Един ден не съм влизала и вече имаме две малки госпожици Hug

Да са живи и здрави принцесите на Джесика и Лъки.Бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи. Hug

sirence, Честит рожден ден на патерица    bouquetПожелавам ти всичко най-добро и съвсем скоро едно сладко здраво бебче Hug

Валари, аз гладя дрешките само от лицевата страна, не ги обръщам наопаки.
Ще слагам само кремче.Избери си едно от двете, мисля че едно от двете е напълно достатъчно, ако например избереш пудрата, но не ти допада как действа на бебето, след това може да смениш със кремче.

За стрийте, аз и преди си имах,сега не виждам да са се увеличили, но те също могат да се появят освен по време на бременност така и от рязко отслабване или напълняване.Всичко зависи от еластичноста на кожата.

За възглавниците-Мама Веси моите момчета отдавна спят на нормални възглавици като за големи(нормални, не от високите), може да пробваш малката, а тя ще си каже дали и е удобно. Peace

И да не забравя, добре дошли на навите мами.   bouquet

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 11:53 от maiski3

# 361
Добро утро на всички мами и от мен!

На мам Лъки честито  и да и е жима и здрава малката принцеса Адриана!

catwalk за матрачето - в магазините където продават тези преносими кошари , продават и допълнителни матрачета за тях - сгъваеми, събират се в чанта и са около 10 см дебели и доста удобни, защото този, който е към кошарата служи по- скоро за подматрачна рамка и цената им изобщо не е висока, около 30 - 35 лв.  Simple Smile

# 362
  • София
Честита Адриана на Лъки!Да е здрава и много да радва мама и тати.

Стискаме палци и двете да са здрави ,бързо възстановяване и скорошно прибиране вкъщи.

# 363
Здравейте на всички!
отдавна не съм влизала и не съм ви чела! Първо честити бебчета на всички!!!Вие направо ме разбихте... за колко малко време колко сте напреднали  LaughingАз малко време прекарах в болницата  Sad В сряда бях на преглед и се установи, че съм с 4 см разкритие  Shocked и веднага ме вкараха в болницата, и до вчера чакахме нещо да се случи, ама нямам промяна и ме изписаха и началото на седмицата влизам отново и ще ме пускат на системи  Praynig Стискайте палци всичко да мине безпроблемно, защото три дни в болницата бях на етажа с родилните зали и се наслушах и нагледах на раждания...  #Crazy Честно да ви кажа вече умирам от страх, но по-добре всичко да минава... Надявам се скоро да пиша на вестителките и възможно най-скоро да мога да ви изчета   bouquet

# 364
Здравейте сладурки   bouquet

Пак една чудесна новина.  Hug Честита сладурана на мама Лъки. Много да ги радва. Hug И моята сестричка се казва така  Peace

Catwalk ние също ще сме с преносима кошара и сме си взели матраче, иначе е много твърдо, това което си е към кошарата, ако въобще може да се нарече матрак. И няма проблем достатъчно е здраво 2-рото ниво.

Пипиллота аз точно такава търся която да е тънка, но не намирам  newsm78 вие от къде я взехте. Да за бебетата, наистина не е необходима. Според мен калъфката може би е за да се сложи под главичката, и ако нещо повърне да не цапа чаршафа  newsm78

Валари аз ползвам само кремче  Peace За гладенето само от външната страна, не мисля че е чак толкова голям проблема все пак не ги държиш в обора.  Peace

За целулита  явно не съм само аз Crazy оххх и аз нямам отоци ама въпреки всичко се задържат течности в организма пак поради хормонални пичини  Mr. Green ще си ходим като вафлички  по плажа  Joy

А имала ли е някоя от мамите с 2-ра бременност, които с 1-вата да е имала по силни болки в тазовите кости  колко време след раждането минават  newsm78 на мен снощи ми се разказа играта толкова силни болки не съм имала  #Crazy не мога да се обърна едвам ставам до ВЦ-то  Shocked  и почти не съм спала  Tired А както се очаква да съм секцио и ако болките не минат то ще съм я втасала  #Crazy

iliqna_ стискам палци всичко да е наред. Знам колко е гадно да лежиш в болница и да слушаш всякакви неща. Успокой се и чакаме хубави новини.  Praynig  Hug

# 365
Лъки, да ви е жива и здрава малката кукличка Адриана, страхотно именце Hug

mama_vessy, малкия спи на стандартна възглавница, че много се върти. Аз съм му я правила като от нормалните съм извадила от пуха вътре, да не е висока Peace Целулит и на мен ми се появи и е ужасно гадно, преди това нямах. Надявам се с лосиони и спорт да изчезне Praynig
ена4, миличките Confused Бързо да се оправяте и двамата. Стискам палци да му подейства този АБ на детенце и да се оправи много бързо Praynig
Валари, аз ги гладя само от външната страна. А за мазане съм взела крема за подсичане на Бюбхен, пудра не съм слагала и сега няма да слагам.
iliqna, стискаме палци Hug Желая ти много леко раждане и сладко бебче Hug

# 366
  • София
iliqna_ , с теб сме и стискаме палчета всичко да мине бързо и безпроблемно. Praynig Peace
Не се плаши от раждането, нали знаеш,че раждане едно с едно еднакви няма. Wink
При теб всичко може да мине бързо и безпроблемно Peace
Кураж и да се похвалиш с добри новини  bouquet

П.П-Мама Веси, извинявай ама не съм разбрала за възглавничките, мислех, че питаш за каката Laughing
Ех, бременен мозък.......... hahaha

# 367
Честито новородени бебета на всички мами, да са здравички и силни, мамите да се възстановяват бързо.
Лъки миличка пожелавам ти да нямаш повече такива тревоги, всичко да ти е наред, утре ще ходя в църквата за да ми четата молитва за леко раждане, ще запали свещичка за здравето на твоята принцеска.
Валари аз гладя само за естетика, защото имам сушилня и тя върши останалата работа, имам предвид предпазването от акари и др.
За крем за подсичане трябва да споменем че има два вида такива, единия са води "крем за памперс зоната" той е за предпазване от подсичане, другия вече за подсечено дупе. За съжаление няма най добрия крем за подсечено дупе защото причините за подсечено дупе при всяко дете могат да се различни, кожата е различна и затова това което помага на едното може въобще да не свърши работа при другите деца. Емил ми се е подсичал само веднъж и ако ви кажа че съм купила и изпробвала всякви мазила за сумати пари и накрая му помогна ванички със Перманганат калия и след това го мазах с едно кремче с някакви йероглифи за без пари беше.
Голям противник съм на пудрата, само запушва порите друга работа не върши.
Извода е такъв че ако вземеш добър крем за памперс зоната, използваш по малко мокри кърпички, по честичко му миеш дупето, стараеш се особено през лятото да не е навлечен да не се изпотява, по малка е вероятността да се запарва.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 12:43 от г-жа Стихийно бедствие

# 368
Здравейте, момичета  Heart Eyes

Лъки, честита дъщеричка!!! Да ви е жива и здрава!!! Бързо възстановяване на теб!!!

iliqna_ , дано всичко да бъде наред  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover.   а как се чувстваш, имаш ли контракции с това разкритие?
ena4, дано се оправите скоро с детенцето  Praynig Много неприятна история  spoko
Благодаря на всички мами за отговорите, относно кърменето  Hug
Като ви слушам как повръщате  ooooh! И аз съм с много силно гадене, но до повръщане още не съм стигнала. Дори в момента се чудя какво изобщо да ям, че нищо, ама нищо не ми се яде  Sick  Това е един от симптомите на приближаващо раждане...
Аз да ви кажа, през деня се чувствам горе-долу добре, но като си легна, и като ме започне една болка в гърба  ooooh! Думи нямам. Снощи тъкмо ви написах, че контракциите ги усещам (ако това са контракции) само в кръста и гърба, и взех, че получих няколко пробождания в корема  Crazy И си мислех, как може да ми се наложи да тръгвам към болницата, но спряха. Аз обаче не спах цяла нощ  smile3515  По гръб не мога да лежа, защото ми става лошо, а когато легна на някоя страна, бебчето започва да ме рита точно там, сякаш ми казва : не се ли усещаш, че ме притискаш....И така не мога място да си намеря...Да не говоримза болките в гръдния кош и в костите изобщо  smile3511  Вече искам да раждам, защото така се чувствам като паразит - нито мога да лежа, нито мога да направя нещо, защото всичко ме изморява  smile3515
Оф, пооплаках ви се, сигурно повечето сме така, ама като сподели човек и му олеква  Blush
Дрешките аз ги гладих от вътрешната страна, някои и от двете.
И аз мисля, че възглавничката в началото е напълно излишна, дори го прочетох някъде. Ще си слагам обаче само калъфката, за да може ако бебо повърне, да изпера само нея, не целия чаршаф.
За мазане ми препоръчаха едно кремче на Бочко, което се използва при смяна на пелени. Ще пробвам с него, пък да видим. Иначе съм купила лусион за тяло и зехтин, и мисля да редувам.
За целулита - и аз имам, и то доста вече  Crazy Стрии още не са ми се появили, но очаквам и тях, когато кожата започне да се събира. Но мисля, че тръгнем ли по разходки, всички ще влезнем във форма  Peace
Това е от мен за сега. Ще чакаме следващото бебче да ни зарадва  newsm32 newsm32 newsm32

# 369
maiski3  hahaha съвсем точно си ме разбрала  Mr. Green за каката питах  Mr. Green но ми се иска да бъде по ниска възглавницата, стандартните са много дебели  newsm78

matza83 може и аз така да направя  Peace ако не си намеря. Да и моята кукла много се върти и тази малката детската ..... не ни върши никаква работа  Crazy

ena4 няма да е зле да му направите някакво изследване на малчо, че само се трови горкото с тези АБ а полза никаква  Peace стискам палци бързо да се оправите.  Praynig

samanta_ups Още малко остана  Praynig кураж  Hug

# 370
Привет от мен ! bouquet

Влизам специално да поздравя мама Лъки !
Да е жива и здрава малката Принцеса Адриана !
Много радост и щастие да им донесе !

Ние сме лепнали някакъв вирус и малкия е с Т и повръщане , затова не влизам ... Sick

Котенце1 видях , че нещо се чудеше за видеозон , ако искаш пиши на ЛС да ти дам координати на гинеколожката , която аз ползвам . Изключителен специалист е !
Това за масажа ... едва ли са го направили от непрофесионализъм , защото навсякъде се отнасят с повишено внимание към заченалите ин витро Мами , но въпреки всичко , съвета ми е да си насочиш вниманието към АГ специалист , а не към акушерки .  Peace
Отварям и една скоба , защото от многобройните ми лежанета по болници съм се убедила , че всъщност по-големи "шефове "от санитарките и сестрите няма ... ooooh! ooooh! ooooh! ...това си е неписано правило !
Но това не означава , че мненията им са меродавни , затова не позволявайте да развалят хубавите и незабравими моменти около раждането ВИ ! Naughty Hug

Валари , мисля че първия път гладих само едностранно , но сега повечето дрешки са ми от баткото и въпреки , че бяха съхранени добре , и че ги пусках по два пъти в пералнята , гладих всичко и от вътре   smile3555 .

Не знам дали ще мога да вляза скоро , но исках да благодаря на всички мами за подкрепата   bouquet - бяхте прави , нашия батко вчера на обяд си спа сам в кревата ... пу-пу-пу  fingerscrossed Laughing Laughing Laughing

# 371
  • гр.София
 newsm51

ЧЕСТИТО НОВО БЕБЕ! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!
НА МАМА - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 372
  • Русе
iliqna_ ,
ти в Русе ли ще раждаш? Аз останах с впечатление, че ще е в Тутракан?

# 373
Здравейте и от мен  Hug
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА ЛЪКИ!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА!!!
iliana стискаме ти палчета, всичко ще бъде наред  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
ena4, и за теб и малчо палчета  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed , да се оправяте бързо
Да ви се похваля, тази нощ съм спала цеееееели 4 часа  Laughing Е, след двучасово будуване си доспах до към 10. И да ви се пооплача, снощи си прещипах нерв на кръста. Както си ставах от дивана, за да се преместя на спалнята застинах в едно положение и сега ме боли адски много. Наместила съм се в едно положение и не мога да мръдна. Майка ми си мисли, че може да са контракции, да звъня на докито, ама аз мисля утре първо да отида на масаж, после така или иначе съм на запис на тонове. А днес мислех да гладя на бебо дрехите  Cry , но явно ще съм цял ден с лаптопа в леглото.
На всички вас ви пожелавам хубав ден

# 374
честито на мама ЛЪКИ!!!!!!!само хубави емоции
днес влязох в 9-тия!!!!!!!!!! newsm44 newsm44 newsm44сутринта бяхме на църква че било хубаво като се влезе в 9-ти да се чете молитва към света богородица.дано поне още 1 седмица да стискам Praynigпочнах вече да стягам чантата за родилното да ми е по- спокойно.

момичета кажете някакъв сайт от който да си поръчам пампа и шишета и козметика няква за бебето ??

Общи условия

Активация на акаунт