Отговори
# 420
То правопис, то чудо, ама нали бързам....

# 421
  • София
Честито Валари! Този път наистина Mr. Green Да ти е жив и здрав бебока и много да те радва!

# 422
               Честито Валари Simple Smile   да Вие  жив и здрав бебчо Дани ,много да ви радва и да бъде кротко бебче.  И бързо възстановяване мила   bouquet

# 423
  • Плевен
Честит да са всички бебета,които са се появили на света.Благословени да са мамите дали им живот.
За мазане предния път използвах преварен на водна баня зехтин,крем"Бочко"и цинкова паста.

# 424
  • Бургас
Благодаря за инфото за матрачетата на всички мацки, които се включиха. Днес ще поръчвам  Whistling
Валари, честита рожба   bouquet Бързо възстановяване и само хубави емоции около грижите за бебчо.
Аз искам да усетя болезнена контракция вече - някак си ми е прекалено голямо неведение като не знам какво е. Не мога да кажа, че изпитвам страх - като се започне няма връщане назад, а без  кураж няма слава, както казваше Брус Уилис в "Умирай трудно".

Хайде, ще следя за още хубави вести, вестителки  Grinning

# 425
ЧЕСТИТО НА МАМА ВАЛАРИ! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ЗА НЕЯ И ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЧЕТО!!!

# 426
ЧЕСТИТО НА ВАЛАРИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА НА ДАНИЕЛ.

И аз смятам да дойда утре на срещата на варненските мами в Мола.

# 427
Честити бебчета Кристиян smile3525 , Андреа newsm51 , Борислава newsm51 , Адриана newsm51  и Даниел  smile3525

# 428
  • Стара Загора
Добро утро  Hug

Ех,броят на коремчетата намалява,а на бебчетата се увеличва  newsm44
Да е жив и здрав малкият голям Даниел,да радва мама и тати!А на Валари бързо възстановяване  bouquet

# 429
Аз пак да попитам има ли други желаещи за тази лекция:

Нормално раждане, или цезарово сечение - Сряда, 23.02.2011 от 11:00 часа http://www.ma-mabg.com/

# 430
Jozyy, аз за съжаление няма да мога да присъствам на тази среща.

# 431
Ех, че хубава новина Grinning
Валари, да ти е жив и здрав малкия мъж и много радост да ви носи Hug Бързо възстановяване на теб  bouquet

Относно упойката, много съм доволна. Като ми я биха на 5см разкритие направо се родих Simple Smile Преди това си мислех, че спинална се бие при секцио, а епидурална при нормално раждане. На мен ми биха спинална упойка, а родих нормално. Този път мисля да съм смела и да съм без упойка, че уж по-бързо става при второто, но... ако много ме боли ще си искам. Лекарката ми каза, че ще си подсигури същия анестезиолог, който ми я сложи преди три години, така че да съм спокойна Simple Smile
Все още не ме е хванало страх, спокойна съм и нямам търпение да дойде Деня и да си го гушна малкото човече Heart Eyes Но ми се иска да изчака 1-ви март да мине, че батко му има тържество тогава в яслата и не искам да го пропускам Heart Eyes, но когато реши - добре дошло Hug

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 10:35 от matza83

# 432
Честит бебок на мама Валари. Да е жив и здрав Даниел, а на мама бързо възстановяване.newsm51
Кураж момичета малко остана...

# 433
ЧЕСТИТО НА МАМА ВАЛАРИ!!!  smile3525 smile3525 smile3525 ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ДАНИ!!!Да ви кажа момичета вчера си го помислих за Валари като не влезе цял ден във форума. А трябваше да раждаме заедно, бяхме избрали една и съща дата за секциото (без да се познаваме още официално).
Тази седмица добре започва, явно ще имаме много бебета. Дано всичко е наред с нас и малките човечета  Praynig
На вас желая хубав ден

# 434
Момичета, към какви капки за колики сте се насочили?
Аз досега четох за Colief и мисля от тях да взема, има доста добри отзиви.  
http://www.colief-bg.com/
Или пък Infacol Thinking

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 10:52 от matza83

Общи условия

Активация на акаунт