Отговори
# 435
Здр. момичета! Писала съм няколко пъти само когато съм имала проблеми!Сега пиша,за да подкряпя всички и да ви пожелая леко раждане! Моят термин е 31.03,нямам търпение да видя и гушна моята принцеса!!! Grinning
Искам да ви попитам,какви дрехи носите,аз не съм мн голяма,но това вече ми е голям проблем! Simple Smile

# 436
Честито бебче на мама Валари. Да е жив и здрав малкия Даниел, а на мама бързо възстановяване  Hug

# 437
 newsm44 newsm44 newsm44 eee супер,Чесртито бебе Даниел на мама Валари,да е жив и здрав! smile3525

# 438
Ах, кооолко бебчета.Да са живи и здрави Кристиян smile3525,Андреа newsm51, Борислава  newsm51, Адриана newsm51 и Даниел smile3525

Аз, момичета утре в 7и30 трябва да съм с багажа пред родилното.Доки ми е насрочил секцио и сега като пиша ми препуска сърцето и ми се схващат кракатаи съм в една чуденка за тези упойки,че нз какво да избера newsm78,спинална ли, обща ли newsm78.Ох Rolling Eyes ще го измисля ли до утре newsm78,дайте мнение Hug
Лелеее #Crazy #Crazy #Crazy утре ще си  видя беба, чак ми се струва нереално, колко бързо си минаха 9 мес
А за залъгалките ,аз за родилно не съм взела, въпреки че ме посъветва една приятелка на нея са и  искали -"за да не реве детето и да събуди др"- #Crazy.Синът ми беше изключително спокойно дете и си мисля ,че и беба ще е  така.

# 439
Честито син на Валари, прекрасно име сте му избрали.
Даниел, име с много силна енергия и много нежна душа.

Някой беше писал, затова само ще повторя, като изакажа своя позиция относно имената, не бих искала някой да ми честити Коко ако кръстя сина си Калоян, не мисля че майка която нарекла детето си Анелия е във възторг от Ани, така че нека Даниел да си остане Даниел, поне до момента до като майка му реши как ще се казва на галено.
Момичета, към какви капки за колики сте се насочили?
Аз досега четох за Colief и мисля от тях да взема, има доста добри отзиви.  
http://www.colief-bg.com/
Или пък Infacol Thinking
Аз не съм купила още, но съм се насочила към Колиф.

Цитат
Искам да ви попитам,какви дрехи носите,аз не съм мн голяма,но това вече ми е голям проблем!
Нося дрехи от индийски магазин, не ми се дават много пари за хубави дрехи които се надявам да не нося дълго.
Само за изписването още  не съм измислила нещо по така че да съм хубава на снимките.

# 440
ino4kada, стискам ти палци!  Peace
Аз също съм в чудене за упойките, но с тази разлика, че аз мисля да съм с нормално раждане и ми се ще да не ползвам никаква упойка, но пък от друга страна.....малко ме съмнява, че ще мога да издържа на тези болки?! newsm78

# 441
ino4kada, стискам ти палци!  Peace
Аз също съм в чудене за упойките, но с тази разлика, че аз мисля да съм с нормално раждане и ми се ще да не ползвам никаква упойка, но пък от друга страна.....малко ме съмнява, че ще мога да издържа на тези болки?! newsm78

Ами и аз си мислех, че ще раждам нормално, защото от първото секцио е минало доста време,но беба е голяма и док каза, че първия път съам се разминалас несериозни усложнения ,но сега не дава гаранции , че матката ще издържи и затова под ножа  33uu

# 442
  • София
Честити рожби на Nat_ly, Tutkata, Jessica, Лъки и Валари (дано не изпускам някого)! Да са здрави и много да радват родителите си! bouquet  bouquet  bouquet

Като гледам, дотук май никоя не устиска до определената дата за секцио. Дали и при мен няма да се получи така.Crazy
Валари не беше споменавала да има някакиви индикации за скорошно раждане. Явно нещата са се развили бързо.

И ние купихме сгъваем матрак за преносимата кошара, която ще използваме първоначално. Аз също в началото си мислех, че този към нея ще е достатъчен, но като го видях, се разубедих. Peace

ino4kada, успех утре! fingerscrossed
За упойките - аз най-вероятно ще съм със спинална, както първия път.

# 443
  • София
Честито на Валари
Да е жив и здрав малкия Даниел и много да радва мама smile3525

# 444
Честито бебе Даниел на мама Валари!  bouquet  ylinfantНека юнака е здравичък и по-скоро да се прибират у дома.
А да попитам относно вестителките,как се процедира? newsm78

# 445
  • Бургас
Ani4ka_ , пише ги на първа страница - прати на някоя от тях лично съобщение и те ще ти дадат тел,  на който да пратиш sms с хубави новини  Grinning
Относно дрехите - нося си спортен панталон или клинче, широки блузи от тези с по-голяма еластичност. Якето взе да ми отеснява, но ще изкарам, няма как.

ino4kada , успех утре  Hug

# 446
Ino4kada успех утре, стискам палци.
За дрехите, аз си бях купила едни дънки с ластик на корема (още ми стават), нося и клинчета с туники.

# 447
  • София
Валари, честито, мила ! smile3525 Да ти е жив и здрав Даниел и много много да ви радва! newsm30 Наздраве на тати! cheers Drunk

ino4kada, успех и на теб утре! Кураж, мила, всичко ще мине добре Hug
Мама Веси, да, в списъка за родилното пише и залъгалка да имам, пък колко ще я ползвам, ще видим. Peace
Само че аз в крайна сметка не разбрах колко често трябва да се стерилизират залъгалките? Rolling Eyes

# 448
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЕ ДАНИЕЛ НА МАМА ВАЛАРИ!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ИМА МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!
НА ВАЛАРИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!
  [smilie=smile3525.gif] [smilie=smile3525.gif] [smilie=smile3525.gif]

Вярно, че станаха вече няколко случаите, в които бебетата не изчакват датата за секцио. Дали нашият бебчо ще си изчака датата newsm12

ino4kada, ще стискаме палци за утре. Но как такак утре влизаш и утре ти е секциото? Не се ли влиза един ден предварително в болницата?

jozyy, относно лекцията и срещата на мен ми се искаше сякаш да дойда, ако ще сме повече хора, защото все не мога да присъствам на срещите. Иначе мястото ми е малко далече и едва ли ще дайда само за лекцията.

# 449
ЧЕСТИТО БЕБЕ ДАНИЕЛ НА МАМА ВАЛАРИ!!!!! Бързо възтановяване на мамата  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт