Отговори
# 630
Честито на мамите с бебчета, да са ви живи и здрави, много късмет и любов !

Имам въпрос, мисля че преди време г-жа Стихийно бедствие беше писала за суха лигавица по време на бременност, ако може малко повече инфо.

Аз почти от 2 месеца ту имам, ту нямам проблеми - усещам сухота в гърлото, а понякога и болки при преглъщане и много често усещам се като храчка в гърлото, която нито напред, нито назад - и не може да излезе.
И като заспя, понякога се събуждам стресната, че едвам дишам Cry Cry Cry

Моля за помощ, ако някой имал подобни проблеми.

# 631

Весет0 А защо обикаляш из различните болници  newsm78 няма ли такива специалисти там където ще раждаш  newsm78

Защото болницата в която ще раждам ми е много далече,не съм ходила в нея изобщо...чак за секциото ще ходя.Пък и на алерголог ще отида с направление,а там ще трябва доста да платя защото е на частно...За анестезиолога- те едни и същи доктори работят в тези болници и няма смисъл да ходя толкова далече....оххх чак аз се обърках Mr. Green Общо взето ми е по-близо тук....

Маринелс,радвам се,че си попаднала на лекар,защото онази предната за мен неможе да се нарече лекар....

# 632
  • София
Маринелс,радвам се,че си попаднала на лекар,защото онази предната за мен неможе да се нарече лекар....
newsm10

# 633
Здравейте, мами! Ето, че успях да се включа.
Чудесни новини заварвам пак-наистина много февруарски бебета.
Честити бебчета на Валари, Ивка10, стефи 791, Майски3, Иночката и Били!!! Да ви растат здрави и силни за радост на вас и всички роднини!
Сисито87, аз имах 2 гащеризона от първата бременност и с тях изкарвам и сега. Единият вече не ми става, а другият е доста избледнял и увехтял, та чак ме е срам да го нося, но реших, че ще избутам още малко с тези дрехи.
Маца, за капките -ползвала съм Саб симрлекс и изобщо не ни помагаха на нас-по-зле ставаше положението.
Марис, много неприятно с детенцето се е получило. И аз ходя по мъките 2 дни вече. Cry
Лъки, развам се, че сте добре. Мислих да ти звънна, но не исках да те притеснявам. Чудесна е Ади!
Маринелс, радвам се, че си спокойна-само така, всичко ще се нареди! Hug
Аз съм още болна-не мога да си поема дъх от носа, кашлям ужасно и с хомеопатия засега не минава. Получавам контракции от кашлицата. Както исках да раждам , сега се уплаших да не вземе да излиза беба, че се чувствам много зле-как ще раждам в това състояние???
Синът ми пък след АБ получи обрив по цялото тяло-уж е неговият си дерматит, но ужасно обострен. И аман от некадърници-детски дерматолог не знаеше това дерматит ли е , или Молбили. #Crazy #2gunfireПратиха ни в инфекциозното и добре, че няма никаква шарка, че се панирах съвсем.Ужасни дни са ми тези, дано се оправяме вече! Praynig Praynig Praynig
Лека вечер на всички! Стискам палци да има само хубави новини.! Hug

# 634
Момичетаааааа....още едно бебе :  Crazy Crazy Crazy

От iliqna_ : Magica_de_Spell имам си момче. Роди се в 13:55, нормално раждане. 3000гр. 49см. , казва се Димитър. Роди се в АГ Русе.

# 635
Да са живи и здрави новите бебоченца, а на майките им бързо възстановяване!    bouquet

# 636
  • София
Честито но всички нови мами,да са им живи и здрави бебоците smile3525
Маринелс браво много се радвам за новата лекарка

# 637
Лъки , страхотна е малката сладурана   remybussi Наистина сте с много коса - като за прически 4470  Laughing ! Да ви е Жива и Здрава , а на теб бързо да се възстановяваш ! Hug

Magica_de_Spell , дано не е  нещо сериозно , стискам палци  Hug !

... - усещам сухота в гърлото, а понякога и болки при преглъщане и много често усещам се като храчка в гърлото, която нито напред, нито назад - и не може да излезе.
И като заспя, понякога се събуждам стресната, че едвам дишам

Моля за помощ, ако някой имал подобни проблеми.

vioila , мисля че си е един от често срещаните проблеми при бременни .
Тук доста момичета се оплакваха от изсушаване на носната лигавица .
Не знам дали ще ти помогне , но сложи нещо , което да овлажни въздуха в помещението - съд с вода , мокра хавлия или нещо друго . Аз имам повече проблем с носа и през нощта  си слагам или Стеримар или физиологичен разтвор . А  вода по сто пъти на нощ понякога ... Confused
ena4 , бързо оздравяване и на вас !  Hug Добре , че не е морбили ! fingerscrossed
Ние също сме с някакъв вирус от няколко дни и майка ми специално звъня да ми каже , че има бум на морбили и в първите два дни симптомите се припокривали с настинка или вирус  Sick

Аз също бях на тръни два-три дни , защото нашето педи ни изписа АБ , но  на своя глава реших да не давам Naughty ... Може би много майки няма да се съгласят с мен , но  пък не съм съгласна с това поголовно изписване на какво ли не !  Stop
На всичко отгоре ме хвана шубето да не лепна нещо и аз , защото последния вирус го карах седмица на хомеопатични , а сега нямам толкова време да се лекувам и хич не ми се ражда болна  baby_neutral!

Днес да се отчета - бях на тонове , всичко е ок при нас .
Опитах да се свържа с Майски 3 , за да й честитя и да я питам дали има нужда да й кача нещо или да дам да й занесат ... че така или иначе висях един час из Шейново. Обаче явно звънях в неподходящт момент и не успяхме да се чуем .

Докато пишех и видях новината ...

Да е жив и здрав Димитър на мама iliqna   bouquet !

Хубава вечер от мен !

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 21:53 от Saura

# 638
  • Карлово
Честити бебчета на мама Били, на мама Иночка,на мама Илияна а на мама Цвете и стискам палци и и желая успех
Много хубаво бебече има мама Лъки Simple Smile каква е любопитка Simple Smile имам чуството че се е родила и вече вижда всичко така гледа към обектива Simple Smile

# 639
Честити бебоци на Били и iliqna_!!! Да са им живи, здрави и много послушни!     bouquet

Лелеееее, голям бебевалеж днес  Grinning
На всички мами бързо възстановяване и адаптиране в къщи,
а на тези които им предстои раждане - леко и безпроблемно  Hug

# 640
  • Кукуландия
Еее, мами, прекалявате с тия раждания  Joy Joy Joy

iliqna_
, честит малък юнак!!!  smile3525

# 641
Наистина както сме я подкарали няма да останат бебчета за март  Joy  Но това да е проблема, да са живи и здрави!!!

Честит син на Илияна!!! Много да ги радва и да им е жив и здрав!!!

Маринелс, радвам се, че си се успокоила, дано всичко бъде наред и с теб, и с бебчето, в което не се и съмнявам  Hug
Браво и на останалите мами с добри резултати  smile3501
Спокойна вечер и сладки сънища, дами  Hug Hug Hug

# 642
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЕ ДИМИТЪР НА МАМА ИЛИЯНА!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И БЪРЗО БЪРЗО ДА ГИ ИЗПИСВАТ ДА СЕ ГУШКАТ ВКЪЩИ!!!
  smile3525 smile3525 smile3525

# 643
ЕХАААА ДНЕС Е ЕДИН ИСТИНСКИ БЕЙБИ ДЕН  Hug
Страхотно  Hug Честито на мама iliqna_  бебе Димитър. Да ви е жив и здрав и скоро да се гушкате в къщи.

Saura надявам се всичко да се размине и бързо да се оправи малкия сладур а ти се пази  Hug и браво на бебока  Hug

ena4 много неприятна случка с малчо  ooooh! дано бързо да се оправи и дано най после му уцелят лекарството  ooooh! Оправяй се и ти и се дръж, няма да е добре болна да раждаш  Praynig

Лека и спокойна вечер. И умната,  hahaha да не се окаже утре още някоя мама родила посреднощите, оставете малко бебета и за МАРТ. Дано да устискам  и аз.  Praynig  Днес приятелката ми само ми повтаряше да не вземеш да родиш, след получаване на поредната контракция  hahaha

# 644
Ехааа, честити бебенца на Ино4када, Били и Илияна  bouquet  bouquet  bouquet
Да са много здрави, усмихнати и лакоми бебенца Hug

ена4, миличките вие, стискам палци бързо да се оправяте и двамата Praynig Praynig Praynig
Saura, и вие бързо да се оправяте Praynig Praynig Praynig

Лъки, страхотни сте с малката кукличка Heart Eyes Hug

marinels, радвам се за добрите новини и най-вече че си се успокоила Hug
Моите лентички сами се оправиха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт