Отговори
# 615
Дано да не пропусна някой, че последните два дни много бебета е донесъл щъркела  Grinning

Честито на Стефи791, Ивка10, Майски, Ino4kada и Били
Да са им живи и здрави бебчетата
Много да ги радват
А на мамите бързо възстановяване

# 616
Е много бебета бееее  Joy супер!!!

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАЙСКИ, НА СТЕФИ И НА ИНОЧКАДА.....А И НА БИЛИ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НА МАМИТЕ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ!!!

Magica_de_Spell, стискам палци всико да е наред с вас! Малко ни остава вече Wink

Лъки, големи сладури сте!!!! Само поводи за радост с малкото съкровище!   bouquet

# 617
Лъки,голяма сладурана е твойта!Ама колко  коса имате.Ако е вярно за косата и киселините,теб са те побъркали.
Опа,още едно бебче.Честито на мама Били да им е жив и здрав малкия Мартин.!  bouquetМного хубаво име сте избрали.
Magica_de_Spell,бързо да се оправяш.Малко ни остана. Hug

# 618
  • Кукуландия
Олеле, още едно бебче  Shocked Честито на Били!  smile3525

Magica_de_Spell Hug

Не ги разбирам тези киселини... вчера вечерях същото като преди малко... вчера киселини имах, днес нямам  Mr. Green Може би е защото след като се нахраних умишлено не се проснах в кревата, а си стоя примерно на стола.  Rolling Eyes Оф!

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 18:22 от Uinen

# 619
Честити синчета на Стефи791, Ивка10 и Били! Честити девойки на Майски3 и Иночкада! Да са им живи и здрави и много радост да има носят!  Hug

Момичета, дали някоя може да ми даде парола за албумчето?  Rolling Eyes

# 620
  • Пловдив
Оле, пълна лудница настана  Mr. Green
Цял ден ми е пуснат форумът и колкото пъти го рифрешна, толкова пъти имаме ново бебче  Crazy

ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА ДАРА НА МАМА INO4KADA!

ЧЕСТИТ МАЛКИЯТ ЮНАК МАРТИН НА МАМА БИЛИ!

Сега погледнах, че Били вчера по обед е била във форума без признаци за раждане. Колко бързо са се развили нещата  Rolling Eyes Май всички вече трябва да сме подготвени за изненади  Crazy

Лъки, радвам се, че сте добре с Адриана  Hug Голяма сладурка е Simple Smile

# 621
  • София
Много щъркелови вести!   bouquet

На всички мами, ЧЕСТИТО! Много да папкат и да ги слушкат рожбите  Hug

За кръвните групи - и аз съм с отрицателен резус фактор

И аз. Правиха ми изследване на антитела и т.к. всичко беше нормално не са ми казали, че има нужда от инжекция!

... Не мога и надясно, защото имам една много неприятна болка в горната част на корема към ребрата и спя само на лявата страна.

И мен точно там ме боли. На лявата страна е най-добре да се спи, така най-малко се товари майчиният организъм.  Peace Вярно, че омръзва, но ...няма как. Аз вече спя полуседнала заради въпросната болка и киселините, които стават все по-упорити. Добре, че са само вечер и като хапна ябълка и залче хляб се успокояват.

За градския транспорт няма да коментирам ... Хората "не ме виждат" че съм с корем (какво пък, може да съм малко попреяла на закуска  Laughing) Не ме виждат и в банката, и в аптеката, на опашката за плащане на мобилен тел. дори ми направиха забележка да си чакам реда (без да съм предредила НИКОГО), само попитах на кое гише е за плащане  а една дама го възприе като намек ....  Shocked Все пак трябва да сме справедливи - има и такива, които отстъпват, браво на тях!

Anduli Ти в Лабиринт ли ходи на лекцията Нормално раждане или секцио? Знаеш ли къде точно се провежда лекцията, в самия магазин ли?

Ходих на лекцията през м. декември, когато училището се провеждаше в Бейби Мол-а. От януари е в самия магазин Лабиринт, но там не съм била. Имаше много интересни теми през януари, но тогава се разболях, а сега вече ми дотежа. С метрото е лесно - Слиза се на Западен парк и за двата магазина. Звънни на Елена Василева да ти каже, но съм сигурна, че когато отидеш ще видиш другите коремчета  Peace

# 622
Здравейте и от мен PartyЧестито на всички нови мамчета Hug
Аз май че си чакам термина,днес чистих с прахосмукачка цялата къща,готвих,местих разни неща-а беба се е хванала и не пуска WinkКака ми се подиграва с мен,че ще ми плиснат водите по пътя с моето обикаляне Stopама отивам сега за Алмагел,че съм загубена ако замръкна без него NaughtyА милото е на работа
А ако някой ми каже как да си оправя лентичката бих била много благодарна Hug

# 623
Лъки,много добре изглеждате!!! Heart Eyes
Бързо възстановяване пожелавам!

Искам да ти кажа,че аз съм очарована от д-р Минев,водеше ни една лекция на курса за бременни,на който ходех,вярвам че и като специалист се е справил чудесно,а и там в Селена знам поне,че отношението е прекрасно! Grinning

# 624
  • София
Честити синчета на Стефи791, Ивка10 и Били! Честити девойки на Майски3 и Иночкада! Да са им живи и здрави и много радост да има носят!  Hug

Честито и от мен!

# 625
Връщам се от РД на една моя приятелка и какво виждам още бебета страаахооотно   Hug
Честита Сладурана Дара на мама Иночкада!
Честит Сладур Мартин на мама Били!
Да  са им живи и здрави и много да ги радват   bouquet Бързо да се възстановяват мамите  Hug  

Честито на всички с добри резултати от ЖК   bouquet

Весет0 А защо обикаляш из различните болници  newsm78 няма ли такива специалисти там където ще раждаш  newsm78

За отстъпване на място  Shocked в тоалетната не ми дават път  ooooh! жени..... да кажеш мъже и да не знаят за какво става дума да ама...... нямам думи.  #Crazy

Magica_de_Spell стискам палци, какъвто и да е проблема бързо да се оправи  Hug

Бързо оздравяване на болничките, както и на тези с болнички малки сладури  Hug  Hug  Hug

Лъки страхотни сте .... ама много коса имате  Mr. Green плитки скоро ще и плетеш   Laughing

Маринелс, не се е отчела днес дано и при нея всичко е наред  Hug Имаше ли още някоя мама днес дето трябваше да се отчете  Thinking Толкова много изписваме че вече забравям  Embarassed

# 626
Ейййй колко бебчетаааа Честито на всички, да не пропусна някои, Майски ти си герой

Аз днес се видях с новата лекарка, направи ми впечатление, че е загрижена по няколко изказвания и тя е единствената която ме успокой за бъбрека - всички досега ми казваха има проблем и той може да е сериозен, но може и леко да се размине, а тя днес ми каза: Увеличен е още повече (14мм - 2мм за една седмица  Shocked), но ти трябва да го забравиш, да се успокойш, защото така ти се качва кръвното. Сега няма какво да направиш, така че забрави за него, докато не я извадим, после ще го мислим. И по този повод да ви кажа, че си имам датааа... Госпожичка е 2,600 и каза, че няма проблем с това тегло да я извадим тогава, само се моля да устискаме до датата, че хич не ми се иска да има изненади. Гадното кръвно пак беше 135-100 въпреки че съм си пила хапчетата, но тя ми смени лекарствата, защото кардиоложката каза да спра да ги пия 10дни преди секцио, а тя не посмя да ме остави 10 дни без лекарства, че не се знае колко ще скочи. Утре съм на изследвания заради отоците и освен стандартните неща в урината ще гледат и друго, но така и не можах да разбера какво. Хубавото е че пожела в четвъртък да ме види освен за запис на тонове, а и да ми премерят кръвното там и да види резултата от изследванията - а не както до сега - пусни изследвания, ама на следващия преглед след месец ще ги гледам.
Определено съм доста по-спокойна сега. Благодаря искрено на мама Веси , наистина ми помогна в труден момент с избора  Hug
За градския - аз го ползвам всеки ден,защото ходя до университета с него и днес сутринта в 8 имаше 100човека на спирката, влизам една от първите в автобуса и няколко жени ме погледнаха, но не станаха, накрая един мъж стана  #Crazy Е това не го разбирам... И като тръгнах да слизам, за да не си загубят мястото трябваше да се бутам с корема, за да сляза че автобуса за малко да тръгне, аз по принцип си мълча, но сега се развиках: Че съм бременна и не може да се разминем #2gunfire

# 627
  • Стара Загора
Честит Мартин на мама Били!Здрав,щастлив и да е гордост на мама и тате!  bouquet
Брей,момичета,то с тези темпове мартенски бебета почти няма да има.Много си го харесаха бебоците този февруари Laughing
Лъки,прекрасна е малката-пу-пу  Heart Eyes Hug

# 628
  • Бургас
Честито на мама Били - да е жив и здрав малкия Мартин !!!

marinels , радвам се, че ни носиш хубави новини и си по-спокойна. Права е лекарката - всяка емоция вдига кръвното още и е най-добре да си по-спокойна, до колкото това е възможно. И ти си герой с тези лекции  Grinning

Magica_de_Spell

Hug Hug Hug

E STELA , аз си оправих лентичката като си направих напълно нова  newsm78 Ако някой знае друг начин, да пише.
И два въпроса от мен :

Каква хавлийка за бебето ще носите в болницата - халатче, голяма хавлийка, която да обвива цялото бебе или някаква мъничка.
Как перете протектора за матрака ?

# 629
marinels  Big Ups много се радвам, че ти е харесала и че ти е обърнала внимание. И най вече те е накарала да се чувстваш спокойна, сега това е най важното. Стискам палци всичко да бъде наред и да устискаш до датата   Praynig  Praynig  Praynig Браво на госпожицата и още да порасне  Hug

catwalk хавлийка не ми трябва в болницата  newsm78 те ли ти казаха да си носиш  newsm78
а за протектора на матрака в пералнята  Peace

Общи условия

Активация на акаунт