Отговори
# 510
Честито на Ивка10,да и е живо и здраво момченцето!  smile3525 smile3525 smile3525
mai4eto28 миналата седмица и при мен тоновете бяха ускорени 177у/мин,но доктора каза ,че не е тревожно,днес тоновете ми бяха ок.Така че не се притеснявай те са ти казали
Bub555кажи как мина прегледа  Hug
marys бързо да се оправя детенцето ти  Hug
Jozzy аз ще пропусна срещата в Лабиринт,в последно време само ми се спи и Люлин ми е тооолкова далече,ходеше ми се на 28.02 на отворените врати в Шейново,но нали ти каза,че не записват вече и не съм им звъняла  Hug
marinels  Hug

# 511
Не помня коя мама  Embarassed /сори не помня коя/ питаше за пробиотичните капки БиоГая . Аз съм си ги взела да ги пия заради секциото, че се вливат превантивно АБ, може и на бебо също да му влеят / на каката и вляха/ Shocked и сега като се зачетох / тъй като пия пробиотичните какпки за деца/ ето какво пише:
Lactobacillicus reuteri Protectis  спомага за изграждане на микрофлора при децата  и в клиничните проучвания е доказано, че капките БиоГая значително намаляват дневното неразположение и плач при децата с колики  newsm78 интересно е да се пробва, може да има ефект  Peace

# 512
Честито бебче на Ивка10!!! Да бъде едно щастливо и усмихнато детенце!!! На Ивка й желая да се възстановява бързо! Simple Smile  Hug

Днес бях на запис на тоновете - слава Богу, всичко е наред. Микробилогията също е ОК!  Peace Така че за момента няма причина да не е нормално раждането! Тези две седмици не са ме гледали на ултразвук и не вярвам да се е обърнало седалищно.......  Thinking
Следващия понеделник съм пак на запис на тоновете и вече на преглед, за да видим плацентата и околоплодните води в какво състояние са, ако дотогава не дойде МОМЕНТА!  Wink

migeio78, за малко се засякохме с теб в кабинета  Wink радвам се, че този път всичко е било наред!

Maiski 3, стискам ти палци всичко да е наред и скоро да гушнеш малката принцеса!  Peace

# 513
Здравейте и от мен!  Hug
Честити бебчета на Валари и Ивка, да са ви живи и здрави!!!

Аз утре влизам в болница за запис на тонове, следене и определяне на датата!!! Ще пиша като излезна, че няма да нося лаптоп...  Peace
Нали ви се похвалих, че спах... Е снощи като се подпряха очите, та чак в 5 сутринта, та до 9 някъде. Пъшкам, охкам, не мога да лежа по гръб, защото ме задушава. Не мога и надясно, защото имам една много неприятна болка в горната част на корема към ребрата и спя само на лявата страна. Е да, ама и така омръзва и става неудобно по някое време... Май и аз нямам търпение да се роди малкия принц и да си го гушкаме с таткото...  Flutter
Успех на всички!!!
И моята лентичка се е бъгнала...  #Crazy

# 514
Котенце 1, с теб сме! Успех!  Peace

# 515
Честито бебенце на мама ИВКА10  bouquet  bouquet  bouquet
Да им е жив и здрав големия юнак и много да радва мама, тати, кака и бате Hug

котенце1, успех, всичко ще е наред Hug
marys, бързо да се оправя Ники и ти се пази Praynig
За спането на мен ми е най-удобно по гръб, но ме е страх заради тая вена Cava, дето я обсъждахме и избягвам. Настрани хич не ми е добре и като се обръщам от едната на другата страна и ме боли ужасно корема.

Ау, май на всички ни лентичките са откачили Laughing

# 516
Здравейте,

Да са живи и здрави бвбчетата на ВАЛАРИ И ИВКА, много късмет и щастие.

Искам да споделя и аз нещо  много интерсно, което ми се случи.
Пътувам в автобус 305, който е супер препълнен и ЕСТЕСТВЕНО, че няма кой да ми направи място да седна #2gunfire
И аз докато се чудя дали да си пазя корема, някой да не ме бутне, да се държа ли да дупча ли билет....
И един ром от тези, който са по чистотата стана и ми направи място - бях много впечатлена.
За сметка на това след това един дядо ми даде да му дупча билета и не го продупчих много добре, той взе да ми мърмори, че вместо 4 дупки, имало 2 ще има проблем, а аз вече трябва да слизам, извинявам му се и искам да мръдне, той си мърмори. И така си изпуснах спирката и трябваш да слеза на следващата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Имах интересно пътуване Simple Smile

# 517
  • Варна
Честито на всички мами , нека бебчетата им са живи и здрави и бързо да се прибират вкъщи с тях  newsm51 smile3525

Да се отчета от днешния преглед. Моята хамава лекарка ми направи такъв хубав вагинален преглед, че може и до раждане да ме докара. Искала да види дали всичко е ок. Обаче бебчо е добре, расте. Води има достатъчно, но плацентата започала да остарява.

Иначе малко съм отслабнала и аз, около 1-2 килца.
Дрехи нося 1 джинси и 1 дънки за бременни и пуловерите от преди.
За капките за колики - свеки ми е купила от Англия и не ги мисля.
Леко раждане на всички   bouquet

# 518
  • Ямбол
Помните ли първите ни трепети бе момичета. Днес с кръщелницата ми си говорихме на тази тема, защото милата от две години прави опити и все не става, но има съмнения за сега. Сънувала, че е момиче, че го кърми, името сънувала, а до сега не е било и се вълнува много и си спомних за моите вълнвния и трепети. Много мило ми стана. И сега като се сетя какви притеснения имах тогава...сега ми е забавно Simple Smile))). Та и по същият начин и след два три месеца така с носталгия ще се сещаме за тези ни стархове сега

# 519
  • София
ходеше ми се на 28.02 на отворените врати в Шейново,но нали ти каза,че не записват вече и не съм им звъняла  Hug

migeio, аз съм се записала за дните на отворените врати за 09.03.

# 520
  • гр.София
ГОЛЯМ ЮНАК СЕ Е РОДИЛ НА ИВКА, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ГИ РАДВА!!!  smile3501

# 521
Привет на всички!Извинявам се 4е нахлувам в темата ви,но да се похваля stefi791 си има бебче!Момченце,казва се Жорко и се е родил 3,450 и 49 см,секцио.Аз съм и приятелка и мнооооооого се радвам за нея.Да са честити бебчетата на всички,да са ви живи и здрави!Доколкото прочетох не сте разбрали още,а не се стърпях да не кажа  Grinning

# 522
Честито на Ивка10 и на stefi791! Да са им живи и здрави малките мъже Християн и Жорко и много да радват мама и тати. smile3501

# 523
Ехаааа, още едно бебче!!! Много се радвам!!!
stefi791, честито момченце!!! Да ви е живо и здраво и много да ви радва!!!

# 524
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА ВАЛАРИ,ИВКА10 И СТЕФИ791!!!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО РАДОСТ!!!  bouquet  bouquet  bouquet
катенце1,ино4ката, много успех! Praynig
за капките, ще взема инфакол.

Много успех и хубава вечер,мамчета.

Общи условия

Активация на акаунт