Отговори
# 525
  • София
Привет на всички!Извинявам се 4е нахлувам в темата ви,но да се похваля stefi791 си има бебче!Момченце,казва се Жорко и се е родил 3,450 и 49 см,секцио.Аз съм и приятелка и мнооооооого се радвам за нея.Да са честити бебчетата на всички,да са ви живи и здрави!Доколкото прочетох не сте разбрали още,а не се стърпях да не кажа  Grinning

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА stefi791!!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!!!
smile3525 smile3525 smile3525

Само не разбрахме кога се е родил малкия.

# 526
  • Кукуландия
Честито момченце на stefi791!!!

Лека нощ, мами и дано спите дълбоко и непробудно!  Hug

# 527
  • Карлово
честито на мама ивка и мама стефи Simple Smile  bouquet
Mur нормално е да се вълнуваш тези моменти са си безценни
какво става с този форум нещо линийките не са ми както трябва  Rolling Eyes само аз ли ги виждам така

# 528
Страхотно още едно бебче.  Hug Честито на stefi791 да им е жив и здрав малкия сладур и много да ги радва  

Миш за трепетите не знам, но за болките със сигурност няма да си спомням с носталгия  Joy

тони бонбони чудесни новини  Peace

vioila Аз за това избягвам да се возя в градски транспорт  Crazy много се радвам че съм мобилизирана  Mr. Green

Ох тези болки в ставите   #Crazy много се надявам да ми минат след раждането... ама веднага  Praynig та евентуално да се наспя... по някое време  Crazy  

Notova не само ти   hahaha всички  и аз затова сия смених  Peace

Лека нощ мами и дано да успеем да поспим тази вечер  Mr. Green

# 529
Честито на мама stefi791 да е жив и здрав малкия сладур   bouquet

Май и тази вечер няма да се спи  Thinking

# 530
какво става с този форум нещо линийките не са ми както трябва  Rolling Eyes само аз ли ги виждам така
моите и двете са ОК, но на някои мами им излиза 31-32 седмица  newsm78

# 531

Моята си е добре, но май и други мами се оплакаха.  newsm78

# 532
  • до моите любими хора
ЧЕСТИТИ НИ МОМЧЕНЦА ДНЕС ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  ДАНИЕЛ, ХРИСТИЯН И ЖОРКО Hug
НА МАМИТЕ ВАЛАРИ,  ИВКА 10 И СТЕФИ 791 БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И БЪРЗО ПРИБИРАНЕ В КЪЩИ С МАЛКИТЕ ЮНАЦИ   bouquet

Иночкада,стискам палци силно за утре и ще чакаме благата вест  Hug.

Майски, на теб също стискам силно палчета .Скоро може и ти да ни изненадаш с твоята госпожица. Всичко да минава леко и живи и здрави, това е най-важното пък когато реши тогава  Peace.
Марис, много лошо се е разболял малкия дано се оправите бързо  Praynig
Момичета гледам, че обсъждате че линииките не са верни, ами моите ги няма въобще къде ли изчезнаха  newsm78

# 533
  • София
Супер,супер още едно бебче,честито на СТЕФИ 791 и да и е живо и здраво  smile3525

# 534
  • Sofia
Здравейте мами,

Първо искам да честитя на всички сладурки бебчетата и да им пожелая да са им живи, здрави и много да ги радват   bouquet  bouquet  bouquet

От доста време не съм писала, но това е понеже дядо ми е в болница и състоянието му не е много добро и просто нямах желание да пиша, но пък не съм пропуснала и ред от написаното.

Ние ще видим малечка в петък Simple Smile Иначе за сега нямам никакви симптоми за предстоящо раждане, но и не бързам, искам да стигнем Март  Praynig

Марис, стискам палци Ники да се оправи бързо.

Прегръщам всички, които скоро ще се срещнат със своите бебчета Hug

# 535
Да са живи и здрави бебоците на Ивка10 и на stefi791!!! Бързо възстановяване на майчетата      bouquet

# 536
Привет момичета!  bouquet
Нямам време да ви погледна с тези пусти ремонти.Минавам само да честитя на всички с нова радост-Ивка10,stefi791,ВАЛАРИ,bouquet Бързо възстановяване и много послушни дечица!   

# 537
  • Пловдив
STEFI791, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ! МНОГО ДА ВИ РАДВА С ТАТКОТО, А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!   bouquet

# 538
Добро утро мами   bouquet ето да се събудите  Mr. Green и аз също  Tired

Днес е отново снежно, аз не можах да спя и цяла вечер следих как трупа  Tired

Чакаме новини от всички мами, на които им предстои ЖК

Иночкада стискаме палци  Peace

Бързо оздравяване на болничките  Praynig

Леки ремонти на мамите ентусиастки и дано бързо свършат  Hug

# 539
 Добро утро -Честито бебче на мама Стефи  smile3525  umbrella тук в Търново вали сняг и отново съм затворена за мой ужас желая Ви един много усмихнат ден на пук на лощото време.

Общи условия

Активация на акаунт