Отговори
# 540
Добро утро и от мен! Момичета сериозен бебевалеж. Честито ново бебче на мама стефи да е жив и здрав юнака. Аз да се оплача снощи вдигнах крувното на 170/100 пих доп хапче допегит , обадих се на доки и тя ме  успокои. Днес е малко по-добре 145/90 ама се надявам да спадне още. Незнам дали ще устискамдо 1.03,за когато планирахме райдането утре сум на консултация. Стискайте палци, че то неостанаха мами за март Wink

# 541
Честито на мама Стефи!Жив и здрав да е малкият мъж!

Аз днес съм на Алерголог да си направя изследване за поносимост към упойки и ако има свободен час ще отида и на Анестезиолог и приключвам с изследванията...

# 542
Добро утро  Hug

Честити бебоци на Мама Ивка и Мама Стефи! Да са им живи и здрави, много да ги радват, а на мамите бързо възстановяване!

mama_vessy Благодаря за закуската! Hug

Аз тази нощ спах като къпана и сега се чувствам много добре Flutter Преди малко се върнах от доки, ходих да ми слуша тоновете - всичко е наред. Успокоих се, че бебето си е с главата надолу, че в последно време така се върти, че се притеснявах да не се е завъртяло седалищно Crazy

Anduli Ти в Лабиринт ли ходи на лекцията Нормално раждане или секцио? Знаеш ли къде точно се провежда лекцията, в самия магазин ли?

# 543
  • Плевен
Честит,Християн на Ивка10!-леле представям си го какъв е пухчо с големи бузички newsm51
Честит,Жорко на Стефи791-здрав и късметлия да е
Маринелс,ти си невероятна .Чакаме те с добри резултати днес.
Иночкада,всичко ще бъде наред хайде чакаме щъркелова вест от теб.
И моята линийка я няма Weary

# 544
Добро утро,след безсънна нощ днес май пак ще спя цял ден Thinking
rumilota стискаме палци да устискаш до 1.03  Hands Thumbsup
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА stefi791!!!
линийките ми са ок newsm44

# 545
Честито бебче на мама stefi791! Да расте здрав и послушен малкият Жорко !!!    bouquet

# 546
Честити бебчета на мама Ивка и  Стефи!Само мъжкари напоследък, хайде дайте път и на дамите Grinning
Сериозно се зае темата да ражда, чак  се плаша.Успокоявах се , че има време....

# 547
  • Бургас
Честита синя радост на мама Стефи - да е жив и здрав сина й!!!
Vioila, ужасно пътуване в автобуса  #Crazy До 7ми месец ми се налагаше често да ползвам градски транспорт, сега съвсем умишлено избягвам, а и не знам дали ще мога да се кача  Joy шегувам се, разбира се.
Миш, аз също си мислех, че след два - три месеца всичко от бремеността ще ми е като сън.
Казвате, че се отслабва преди раждането, а корема расте ли ви още? Моя сякаш си стои един и същ - само се е смъкнал малко.

# 548
Мами много се радвам, че аз ще ви съобщя за още една беба, която днес се е родила. Майски3 днес е станала мама за 3-ти път на малката сладурана Андрея 2.200кг. 47см. в 8:05 днес сутринта. Да им е жива и здрава и много да ги радва. И бързо да се приберат у дома.    newsm07

# 549
  • Бургас
Честито на Майски !!!!  newsm44 smile3501

mama_vessy , чудесна новина   bouquet

# 550
Честито бебче на Стефи791  bouquet Да е жив и здрав Жорко и мама и тати много да го слушкат Hug

За отслабване преди раждането не мога да говоря, че с тоя апетит дето ме е налегнал едва ли отслабвам, понякога имам чувството че ще ми пръсне корема и пак не се спирам Rolling Eyes

Ехааа, честита Андрея на Майски3  bouquet Да им е жива и здрава малката принцеса Hug[/b]

# 551
Честита принцеса на maiski3 !!! Да носи много радост на мама и татко малката Андрея!!!
На мама бързо възстановяване и прибиране в къщи.   
bouquet

# 552
Честити  бебчета на мама Ивка , мама Стефи, мама Валари и мама Майски3.
UINEN на мен Допегита ми подейства на третия ден.Аз го пия по едно на ден,но тъй като вече кръвното ми е 120 на 80 разделих приема на два пъти по полови хапче. Незнам при условие,че кръвното ми се е нормализирало трчбва ли да продължавам с хаповете.Страх ме е да не ми се вдигне пак,но пък след хапчето ми пада до 100 на 70.Оф и аз незнам вече - луда работа. Вчера на жк ми казаха,че трябва да стискам до 1. март ама трудна работа.От два дни съм с контракции придружени с болки в кръста.Чак вечер се събуждам от силната болка.Страх ме е,че ми е трето раждане и нещата ще станат много бързо,така,че се ослушвам за всеки един сигнал.
За кръвните групи - и аз съм с отрицателен резус фактор,а децата ми са положителен. След първото раждане ми казаха чак на 72-я час,че трябва да си купя ваксина,но нямах времв да отреагирам и не ми сложиха,а след второто раждане ми сложиха насила.Аз не исках и се опитах да ги убедя,че не ми трябва,защото няма повече да раждам.Но Бог си знае работата.Сега е на път третото ми детенце и нямам нкакви антитела,но може и бебо вече да е с моя резус фактор.

# 553
  • Пловдив
Ехаа, истински бебевалеж настана  Mr. Green

ДА Й Е ЧЕСТИТА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА АНДРЕЯ НА МАЙСКИ  Hug  bouquet

# 554
Честито на мама maiski3! Да и е жива и здрава кукличката, много да радва мама и тате!

Колко е хубаво - всеки ден има нови бебенца!  Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт