Отговори
# 600
  • София
ЧЕСТИТА ДА Е МАЛКАТА ДАРА НА МАМА ИВА(Ino4kada) И ТАТИ!!! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ИМ ЖЕЛАЯ!!!
  newsm51 newsm51 newsm51

Ех, колко са хубави тези щъркелови новинки newsm47 Дано да продължаваме така само с хубави новини. На всички, на които все още ни предстои, пожелавам леко и безпроблемно раждане!!!

Радвам се за всички, кои са ходили на прегледи или на изследвания и всичко е ОК! Само така.

Сега май чакаме само marinels да се отчете.

Скорошно оздравяване на всички болни мами и деца.

Аз все още не мога да се оттърва от моята кашлица. Сега ходих да се консултирам с пулмолог (реших вече да тръгна по специалисти) и сега минавам само на инхалации. Ако и това не помогне, отивам на УНГ, че както е тръгнало ще взема да си раждам с кашлица  smile3518

# 601
  • където и да е,само да не съм сама
ЧЕСТИТО НА СМЕЛИТЕ МАМИ!
НАЗДРАВЕ НА ЩАСТЛИВИТЕ ТАТКОВЦИ!
ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ПОСЛУШНИ БЕБЧЕТА!

Вече се притеснявам да честитя поименно, за да не би да пропусна някоя мама с бебо....
Толкова мн щъркелчета долетяха stork-boy stork-girl

Аз искам само да устискам възможно най-близо до термина.Още от 6 мес. пия Магнерот, но си има постоянно контракции.Иска ми се да родя като Майски за 20 мин Praynig Praynig Praynig
Може би и този път няма да има време за упойка, но както дойде.

Стискам палци на всички вече чакащи с нетърпение мами.
на всички болнички бързо оздравяване.
И по-полека с емоциите-и хубави и оши накрая предизвиквт контракции.
При мен и 2-та пъти след ходене на кръчма, хоп и след това в болницата Laughing Laughing Laughing

# 602
  • до моите любими хора
Еха колко много хубави новини си имаме пак днес!
Честита Андрея на Майски3  newsm51  Да им е жива и здрава малката принцеса  Hug. Знаех си, че няма да устиска още дълго. Дай Боже всички ни такова раждане за 20 минути  newsm17
Честита Дара на Иночкада. Да е жива и здрава и много да ги радва   bouquet

ena4 и marys бързо оздравяване на вашите дечица  Praynig

# 603
Честито и на мама Ино4када! Жива и здрава да е малката Дара!
Аз да ви се оплача...Днес ходих до окръжна тук в Бургас,за да си направя изследване за поносимост към упойки и познайте - нямало свободен час при алерголога...та си запазих единствения свободен час за утре сутрин....Само се моля утре след алерголога като отида да си запазя час за надвечер за Анестезиолог да има свободен,че са в различни болници и ми писна само да се разкарвам в това време....Пък и до петък трябва да съм приключила с иследваниятя,защото трябва да ги занеса на моя доктор като отида на прегледа.... Изобщо късмет нямам Cry Sad

# 604
Честити бебчета на майките да са им живи и здрави и много много да ги радват.

Да се отчета и аз, днес бях на ЖК тоновете са добре,но май се ще се разминем с нормалното раждане  ooooh! Лекарката каза че таза бил много тесен и хич нямало да бъде лесно на бебо да излезе. Та сега в четвъртък сме пак на преглед и май май ще си остана там за секцио. Така че момичета стискайте ми палци  Praynig  Praynig  Praynig

# 605
  • Бургас
Честита принцеса на  мама Ino4kada   bouquet  bouquet  bouquet
cvetka_koketka fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 606
Samanta ups,Мама Веси,прави сте явно на хората не им пука.Айде за бабетата ясно ,ама имаше  и млади момичета. ooooh!
Честито бебче на мама Ino4kada,нека и носи само радост и да е здравичко.Ама явно е голяма лакомница и си е похапвала. LaughingБраво на мамчето.  bouquet
Скорошно оздравяване на всички болни. Hug
veset0,горе главата ще успееш.Нали знаеш,че при нас системата така е устроена,че да му е трудно на човек.
[bcvetka_koketka][/b], fingerscrossedВажното е ти и бебето да сте добре. Hug

# 607
Момичета, благодаря ви на всички за хубавите пожелания Simple Smile Раждането ми въобще не мина както очаквах. Бяхме планирали дата за секцио за 23.02, но се оказа, че Адриана си има свое мнение по въпроса Simple Smile На 19 още от рано сутринта започнаха контракции, но на рядко, без голяма продължителност, без еднакви интервали и така чак до следобеда. Надявах се през цялото време, че като са т.нар "фалшиви" контракции, че ще отшумят и ще си продължим да сме 2 в 1 до 23-ти. Но надвечер изведнъж ми станаха на 7-8 мин, болезнени и продължителни и стана ясно, че няма закъде да чакаме. Докторът пък ми се оказа, че е извън града и няма как да се прибере за толкова кратко време и по спешност ми направи секцио дежурния екип в Селена - в случая д-р Минев   bouquet Когато пристигнах в болницата бях вече с 3 см разкритие и даже ми казаха, че ако още малко съм се била забавила и секцио нямало да може да ми направят...добре че не се е случило така, защото се оказа, че Ади се беше извъртяла по диагонал и щеше да е много трудно естествено раждане в тази позиция...Сега се възстановяваме и двете от преживяното, по-добре сме и се надяваме скоро да се прибираме вкъщи.
Качих снимки във фейсбука, но ето линк и за тези, които не го ползват  Peace
Честито на всички други мами, които са родили, успех на тези, на които им предстои  Hug

# 608
  • Бургас
Лъкиииииииии, прекрасни сте!!!  Hug

# 609
Честито бебче Дара на мама Ino4kada!!! Бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома!    bouquet

Лъки, страхотна прическа имате  Heart Eyes

# 610

veset0,горе главата ще успееш.Нали знаеш,че при нас системата така е устроена,че да му е трудно на човек.

А най-глупавото нещо беше,когато се обадих в другата клиника,за да си запазя час за Анестезиолог за утре...Е оказа се НЕВЪЗМОЖНО по телефона...Трябвало да отида на регистратурата във въпросната клиника да платя и тогава ще ми запазят час Shocked Shocked Shocked Значи веднъж да отида сутринта да запазя час и да платя,да се прибера и след това следобяд /ако имам късмет да е същия ден/ да се върна отново.... Crossing Arms

# 611
Здравейте, коремчета и бивши коремчета  hahaha
На мен нещо накрая нещата ми не са много наред, но ще се оправим (надявам се). Чета ви редовно, но не ми се пише.
Влизам, защото нося щъркелова вест :

Снощи (21.02) в 23:33 се роди моя син Мартин, 3450 гр. 50 см. Спешно секцио в Дупница. Мама Bili.

От мен:
Честит Даниел на мама Валари.
Честит Жорко на мама Стефи791.
Честит Християн на мама Ивка10.

Честита Андрея на мама Майски3.
Честита Дара на мама Ino4kada.

# 612
Честито на мама Били!Много щастие да им носи малкият мъж!

# 613
  • София
Лъки, страхотни сте Hug Hug Hug

# 614
  • София
ЧЕСТИТ ДА Е МАЛКИЯ МАРТИН НА МАМА BILI И ТАТИ!!! ДА Е МНОГО ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!!!
  smile3525 smile3525 smile3525

Бързо възстановяване на Били. Чакаме я да разказва и да показва снимки.

На мен нещо накрая нещата ми не са много наред, но ще се оправим (надявам се). Чета ви редовно, но не ми се пише.

Какво става, Magica_de_Spell, какво не е наред? Сподели, ако мислиш, че ще ти олекна Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт