Вашият мъж

• 25 513
  • 397
  •   1
Отговори
# 105
Чудно само как свързвате оценката на качествата на мъжа с плочки, готвене и чистене  Joy
Баси критериите за любов!

?? newsm78
Любовта е чувство, както вече уточнихме, нали?
При различните хора се провокира от различни фактори. Ако мъж ми се полее с парфюм, издокара с намкви си дрехи и направи плочки на корема, едва ли ще успее да предизвика вълна от чувства у мен.
Обаче като ме посрещне с изчистен дом и сготвена храна, ме залива такова топло чувство, че не мога да го опиша с думи.
Разбирам. Любовта ви се провокира от това с какво ще ви помагат мъжете.
Радвам се, че при мен други неща имат значение. Нежност, отговорност, отношение, чувство за хумор, подкрепа...ей такива...

# 106
Радвам се за теб, Вили, че си в състояние да изпитваш топли чувства към мъжа си дори ако не е пипнал нищо в къщи, но пък нежно те гали или пуска по някоя шега докато бъхташ в кухнята или банята. Laughing

# 107
Значи едната половина от мъжкото съсловие е с теракот на корема, а другата - чичковци-шкембльовци! А къде изпуснахте златната среда, къде?!  Mr. Green Моят мъж нито е мускулест, нито е чичка, нито е с шкембе... За мен е идеален! (Оф, забравих да го похваля и че е умен, и че чисти вкъщи).

Виж сега, след 30 напълняването е такъв проблем, че ако го избегнеш, може направо да се броиш при плочкаджиите  Mr. Green Mr. Green
Аз преди някакви 6 г. бях - 20 кг спрямо сега

# 108
Restitutor Orbis Romani, това да ти е кусура.
ПП. Преведи ми ника си на български да знам как да ти викам, моля.

# 109
Restitutor Orbis Romani, това да ти е кусура.
ПП. Преведи ми ника си на български да знам как да ти викам, моля.

Възстановител на римския свят. Може Боби за по-кратко  Grinning

# 110
Радвам се за теб, Вили, че си в състояние да изпитваш топли чувства към мъжа си дори ако не е пипнал нищо в къщи, но пък нежно те гали или пуска по някоя шега докато бъхташ в кухнята или банята. Laughing

hahaha Това ми хареса. Между другото и моят мъж имаше един такъв период. Много ми се радваше като грейне цялата къща, а той само да ръкопляска Crossing Arms, е да ама не, все пак задълженията по осигуряване на доходи в семейството са ни по-равно разпределени Naughty

И сега пак следва да намеся свеки Blush, защото тя цял живот само вкъщи си е седяла и се е грижела за къщата и за тримата мъже вкъщи Crazy

# 111
  • София
... но пък нежно те гали или пуска по някоя шега докато бъхташ в кухнята или банята. Laughing
Joy
А аз се чудя защо се събужда страстта ми докато гледам мъжа ми как се вихри с прахосмукачката  Mr. Green То било еднакво и при двата пола!

# 112
Може да ви е смешно, но аз никога не съм се замисляла и не съм роптала да вършим всичко по равно и много пъти съм го казвала. Да, често вечер си гледа мач, докато аз сготвя, често аз простирам - докато той си чете книга. И кво? Да спра да го обичам ли? Или да го викна да ми придържа щипката?

# 113
Тонка, ама твоята страст се разгаря докато той чисти, нали? Laughing
Въпроса е можеш ли да се острастиш докато ти чистиш, пък той нежно те насърчава и пуска шегички. Joy Joy Joy

# 114
Като се нагъзя да мия с парцала под спалнята - винаги го острастявам и той мен - също. Факт.
Но ако той го прави - грам няма да ми стане любовно  Thinking

# 115
... но пък нежно те гали или пуска по някоя шега докато бъхташ в кухнята или банята. Laughing
Joy
А аз се чудя защо се събужда страстта ми докато гледам мъжа ми как се вихри с прахосмукачката  Mr. Green То било еднакво и при двата пола!
Е,на някои им стига  потупване по задника и повик:
"Айде,свършвай с прахосмукачката/манджата /прането...и идвай в спалнята!"    Mr. Green
То отношение,нежност,чувство за хумор,подкрепа...бликат ли, бликат от тези думи...    Laughing

# 116
Разбира се, какво лошо има да ме викне в спалнята? Или първо трябва да е поизмил малко чинии, да е помел и простнал прането - за да ми възбуди желанието? Баси тръпката  Crazy Искрено съжалявам жени, които имат желание единствено ако мъжа прави точно същото като тях...
Да не говорим пък за  жени, които не ходят на работа, мъжът ги издържа - ама пак роптаят той да върши наравно домакинската работа...

# 117
  • София
Тонка, ама твоята страст се разгаря докато той чисти, нали? Laughing
Въпроса е можеш ли да се острастиш докато ти чистиш, пък той нежно те насърчава и пуска шегички. Joy Joy Joy
temida, много ясно, че докато той чисти. Обратното само в старите турски филми. Именно в един такъв филм, един баш турчин - шкембест, мургав, мустакест, изненада изотзад жена си, докато тя простираше пране на двора. Вдигна й полата, "налюби" я набързо, а жената после продължи да си простира ни лук яла, ни лук мерисала.

Разбира се, какво лошо има да ме викне в спалнята? Или първо трябва да е поизмил малко чинии, да е помел и простнал прането - за да ми възбуди желанието? Баси тръпката  Crazy
Стига де, вили - къде ти е чувството за хумор!

# 118
Тони - аз много обичам подобни изпълнения, ей така - спонтанни  Embarassed

# 119
Вили, няма да разбереш. Става въпрос за грижовност, старание от негова страна да прекараш времето си с него на масата, понеже вече е сготвил, вместо да въртиш тенджерата докато той лежи на дивана.
Но е хубаво, че хората сме различни. Така за всеки влак си има пътници.

Общи условия

Активация на акаунт