Вашият мъж

• 25 462
  • 397
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Майтапа настрана, с някои разлики почти се познах в описанието  Thinking
Значи няма да е лошо да си вземеж бележка!  Wink Щото финалът може да е неприятен. 

# 136
Еми моят е от тези, които дремят на дивана докато аз простирам или върша нещо друго. Дори с детето го мързи да се занимава, но затова пък компютърът винаги е интересен. Не знам дали за мен "помагането" в къщната работа е критерий да го обичам или не, но определено липсата на съпричастност и включеност в тази работа по дома ме разочарова, а оттам - и чувствата охлаждат. Кой би се зарадвал да завари след дълъг работен ден бъркотията вкъщи и неоправените легла, а половнката му да лежи на дивана след като сутрин е спала до обяд?! И постепенно мога да кажа, че след тези "малки" разочарования, които се прибавят към други негативи любовта бавно и неусетно си отива. Понякога не е достатъчно с една-две мили думи да провокираш топли чувства, нужни са и дела, старание.
Добре де - как мъжът на Краса я издържа тогава? У тях - излезе същото.  Thinking

# 137
Майтапа настрана, с някои разлики почти се познах в описанието  Thinking
Значи няма да е лошо да си вземеж бележка!  Wink Щото финалът може да е неприятен. 

Финалът би бил неприятен за всички ни и затова всеки си наляга парцалите Wink

# 138

Добре де - как мъжът на Краса я издържа тогава? У тях - излезе същото.  Thinking
Краси е жена, друго е. Wink И моят мъж като се прибере намира пълен хаос, но и той ме издържа Simple Smile Все пак аз не съм прислужница и не за това ме е взел нито пък очаква от мене перфектно подреден дом. От самото начало е наясно че аз съм доста разпиляна ,а и изобщо не можех да готвя. Последствие се научих и то заради детето най-вече.

# 139
Ааааа, друго е. Да, мъжът трябва да работи, да издържа и да домакинства, а жената не. Иначе трябва да се дели  Joy Joy Joy

# 140
Ааааа, друго е. Да, мъжът трябва да работи, да издържа и да домакинства, а жената не. Иначе трябва да се дели  Joy Joy Joy
Ако във всичко останало е перфектна и покрива изцяло емоционалните, сексуалните и още другите му нужди (не мога сега да се сетя какви точно Laughing ooooh! ) тогава защо пък да не си затвори очите за едно ядене и чистене.

# 141
Ми няма други - затва не се сещаш  Joy

# 142
Абе не зная как извъртате все нещата. Естествено, че като не съм на правила ядене - ще си направи сам филия или ще сготви, като е неоправена стаята - ще поприбере и тн. Никой от нас не прави проблем обаче в такива ситуации, а те са си ежедневие. Просто ми е чудно как цените мъжете единствено въз основа на помощта. Сякаш си търсите дом.помощница в негов облик. Е, и той във вас - е другата страна. Аз - когато си го харесах - грам не ми пукаше дали е домакин и домошар. Нагодихме се някак с времето. Но в момента - да ме попитат какво ценя в него - никога няма да се сетя да кажа - ми че два дена като не е на работа - върши всичко домакинско вкъщи...

Какво извъртане те преследва пък теб?! Laughing Това, че тук списващите дами са изтъкнали факта, че битовизмът и умората им от нормалните семейни и домакински задължения убиват частица от желанието им, едва ли е извътране . Не прочетох някого да разглежда мъжът си като домашна помощница... Crazy
  vilikoLaughing явно много се вживяваш в тук битуващият образ на ССф и се "чувстваш задължена" да им опонираш. Laughing Ок нищо по-добро, но в случая не виждам нужда от т.нар. "всички на пенджуек, а аз пък на кестерме". Whistling Laughing Joy Joy Joy

# 143
Последното не го разбрах, ама ми звучи смешно  Joy
Както е и смешно, че тук всички са с помагащи мъже, а реално - жените си вършат основното. Аз просто си  признавам. И вече дори не очаквам друго, освен фифти-фифти да прочета де  Peace

# 144
Ако във всичко останало е перфектна и покрива изцяло емоционалните, сексуалните и още другите му нужди (не мога сега да се сетя какви точно Laughing ooooh! ) тогава защо пък да не си затвори очите за едно ядене и чистене.

Склонен съм да се съглася. След доза добър секс не ме вълнува особено дали има сгответно или ако има, що е пресолено  Mr. Green най-много да измия чиниите  Mr. Green

# 145
Винаги ще се чу дя тия мъже защо така ниски критерии имат? не се ли сещат - че могат да имат  прекрасен секс + подредена къща и топла манджа...

# 146
Еее Вили, малко са тея като теб Mr. Green

# 147
Винаги ще се чу дя тия мъже защо така ниски критерии имат? не се ли сещат - че могат да имат  прекрасен секс + подредена къща и топла манджа...

И това се е случвало, но обикновено първият компонент липсва повече от другите два Mr. Green

# 148
До тук се припознах в образа на Шанталчето, а милУто в - Римския откривател..))
Явно сме се намерили..

# 149

Еее Вили, малко са тея като теб Mr. Green

Joy Laughing малко, малко са...  Laughing Joy

Общи условия

Активация на акаунт