Вашият мъж

• 25 447
  • 397
  •   1
Отговори
# 195
Права си - и на мен ми минава времето така  Peace

Laughing С тази подробност мацка , че аз съм Peace като "волна пеперуда..." и времето за  мен си е направо безвремие.

newsm78
За какво точно говориш....

# 196
Добре де, а защо трябва мъжът като се прибере и легне на дивана, непременно да "чака", "да изисква"  Wink
Моя мъж си знае, че за мен важи девизът: "Очаквай неочакваното"
Случвало се е да си прибере и да се опъне на диванчето. Но никога не се е случвало да очаква да му направя вечеря. Ако ми е кеф готвя, ако не - не готвя. Най - много на детето нещо да забъркам. Мъжът не е малко дете, може да си спретне нещо, без особени усилия.
Същото се отнася и за пране, чистене, или друго.
Той не помага особено в домакинската работа, но и не очаква аз да го обслужвам.

# 197
Права си - и на мен ми минава времето така  Peace

Laughing С тази подробност мацка , че аз съм Peace като "волна пеперуда..." и времето за  мен си е направо безвремие.

newsm78
За какво точно говориш....

Бая си ...да ми мине шубето! Mr. Green

Добре де, а защо трябва мъжът като се прибере и легне на дивана, непременно да "чака", "да изисква"  Wink
Така е може пък дивана да е вече зает и друг да изисква и чака. Laughing

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 12:15 от Fortune

# 198
Явно мъжа ти все пак върши това-онова в къщи...
Щото...ако години наред се прибира ,качва краката на дивана и те гледа очакващо да му сготвиш ,да му сервираш,да му прибереш,да го изпереш,да му отгледаш децата ,да работиш наравно с него,и т.н. , а той само дебелее пред тв-то ,каквито и смехотворни бисери да ръси,едва ли ще ти е до смях...

Най-малкото ,защото няма да са ти останали сили дори да се засмееш.  Laughing

Естел още вятър я вее на бял кон, с гажде, без деца, нормално е да мисли така Simple Smile

# 199
Вярно, няма начин да обичаш мъж - ако той да не вършее с метлата.

# 200
Нещата въобще не са такива.
Просто от малка си представях, че мъжът до мен ще ме обича, закриля, глези и ще се държи като възрастен вкъщи. Мъжът-дете просто не е мой тип, нито аз съм жената-майка. Ако някой очаква от мен да го гледам като дете, това би убило всичката любов, която изпитвам. Нямам конкретни изисквания, просто каквото има - да се върши, а не да чака мен, докато приключа с друго, което съм подхванала. Нищо крайно не виждам в това.

# 201
Крайното е - че няма начин да примете, че може пък да има жени - които обичат мъжа - заради самия него, не заради домакинските му способности. Когато се влюбих в него и реших, че го искам за цял живот - въобще не съм се и сещала за такива неща. Сега го обичам такъв - какъвто е. Но няма да спра да го обичам - до ри да поиска от мен да му готвя всеки ден. Дори да си хвърля чо рапите под леглото.

# 202
Цитат
Но няма да спра да го обичам - до ри да поиска от мен да му готвя всеки ден. Дори да си хвърля чо рапите под леглото.
Ааа,не се заричай!    Laughing
Ако почне всеки ден да иска първо,второ,трето,и всяка сутрин чака на вратата на спалнята с въпроса "Къде са ми чистите чорапи?!!!"  гаранция,че още на третия месец ще ти е писнало и от готвенето ,и от миризливите му чорапи...   Mr. Green
Но напълно е възможно и да си от жените-тиранки,които искат мъжете им да са вечно зависими от тях...така че,кой знае...    newsm78   може би би изтърпяла всичко от него,само и само да си стои на дивана ,за да знаеш ,че си е твой...

# 203
А може би единствените ми приоритети не са тортите и това мъжът да ми е слугиня, знае ли човек  Peace

# 204
А може би единствените ми приоритети не са тортите и това мъжът да ми е слугиня, знае ли човек  Peace
Ей,колко добре съм те опознала....закачи се веднага.
Ама просто няма как да знаеш кои са ми приоритетите...    Peace   

# 205
Не съм го обикнала заради домакинските му способности, нито той мен, нито някога сме се заричали, аз ще правя това, ти онова. Прсто като ме види, че простирам например, а масата седи с чиниите - ще я вдигне, ще почисти, няма да ме чака в мизерия. Не е ли човешко? И как въобще може да се приема това за страшно изискване и едва ли не условие за съществуването на връзката?
Има жени, на които им харесва, ок, това си е тяхното усещане  Peace но аз не се чувствам добре в тази роля, искам да живея с възрастен човек, явно не съм дорасла за домакиня.
За чорапите, и двамата си ги хвърляме, където намерим, после който пуска пералня просто ги обира, не е драма за нас.

# 206
  • Бургас
Лелее, почвате да се обиждате вече! Радвайте се на идеалните си мъже вместо да се хапете, момичета - всички сте прави за себе си и от своята гледна точка, а и според мен говорите почти едни и същи неща само че по различни начини.  Hug

# 207
Ей,колко добре съм те опознала....закачи се веднага.
Ама просто няма как да знаеш кои са ми приоритетите...    Peace   

Знам. Сама си писала по темите. Аз чета.

Човече - нали това и аз казвах - как може да се споменава в почти всеки пост домакинските му наклонности - като единствено мерило за свестен съпруг, не случайно попитах няколко пъти - а нещо друго, а някакво различно качество   Wink

# 208
...
Човече - нали това и аз казвах - как може да се споменава в почти всеки пост домакинските му наклонности - като единствено мерило за свестен съпруг, не случайно попитах няколко пъти - а нещо друго, а някакво различно качество   Wink

Може би, защото доста жени са се напатили от мъже, които като се оженят и виждат в жена си мама. Затова и всякакви елементарни неща от ежедневието, с които всеки възрастен се сблъсква им се струват супер качества...

# 209
Цитат
как може да се споменава в почти всеки пост домакинските му наклонности - като единствено мерило за свестен съпруг.........
Аз не видях никоя да е написала ,че това е единственото ,заради което обича мъжа си.
А че е важно мъжът да не се възприема като едно от децата на жена си...

Общи условия

Активация на акаунт