Вашият мъж

• 25 485
  • 397
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
Влюбеният не виждa кусурите нa любимият си.
Номерът е ,като видиш кусурите му ,пак да си останеш влюбена в него!    Mr. Green
Ей това малко хора го умеят...   

# 61
Чак идеален не е,но си е моя мъж и аз си го обичам точно такъв!То и аз не съм идеална разбира се и някак си си препокриваме и негативите и позитивите Heart EyesВече четири години си се обичаме както в началото и това е важното!С две думи един за друг сме си идеални Peace

# 62
Цитат
Номерът е ,като видиш кусурите му ,пак да си останеш влюбена в него!    Mr. Green

Стига да не стигне до самозаблуда.

# 63
Цитат
Хич не съм съгласна, че е въпрос на умение. За чувства говориш - "влюбена", пък намесваш умения някакви... newsm78

# 64
Не всеки може да направи такъв компромис със себе си и дори при минуси - да е с розови очила.
И, разбира се - че не е умение. Ако е умение - това значи преструване. Ако е чувство - си е чувство.

# 65
Мда...Чувствата не се командват. Установих, че един изненадващо изпран килим предизвиква вълна от топли чувства у мен. Flutter

# 66
Мда...Чувствата не се командват. Установих, че един изненадващо изпран килим предизвиква вълна от топли чувства у мен. Flutter

Ми не се командват, само се подклаждат...но трябва да идва ей така, отвътре, не нарочно, поне на мен така ми се иска.

# 67
Имаме сходни недостатъци, затова не ни "бъркат в очите", което ни прави идеални един за друг. Поотделно, малко мъже биха ме изтърпели, както и не знам дали ще се намери жена, която да търпи него  Mr. Green

# 68
А аз се радвам, че сме различни. Някак не си представям да живея с огледален образ  Thinking
При всички положения обаче - той има повече недостатъци  Crossing Arms

# 69
А аз се радвам, че сме различни. Някак не си представям да живея с огледален образ  Thinking
При всички положения обаче - той има повече недостатъци  Crossing Arms

ха-ха, нали, и аз така мисля за нас Crazy

# 70
Ние сме доста различни, особено като темперамент, но недостатъците ни са близки. При нас обаче май аз имам повече Blush

# 71
Нито аз, нито той сме идеални сами по себе си. Но в комбина се допълваме перфектно. Peace

# 72
Той е просто моята версия за идеален. Има плюсове, там където аз търпя сериозни минуси. Харесва ми да "чувам" мислите му дори без да си отвяря устата (това е сигурно от дългите години прекарани заедно).Тотално различни сме, а сме от една зодия (това между другото). Peace

# 73
Харесва ми да "чувам" мислите му дори без да си отвяря устата (това е сигурно от дългите години прекарани заедно).
Наистина ли можеш? И как си сигурна? 
Не се заяждам, просто ми е важно. Peace

# 74
Харесва ми да "чувам" мислите му дори без да си отвяря устата (това е сигурно от дългите години прекарани заедно).
Наистина ли можеш? И как си сигурна? 
Не се заяждам, просто ми е важно. Peace
Имам впредвид простите неща - какво да измислим за вечеря, къде да отидем през уикенда, би ли се съгласил с нещо .....
Надявам се, че не се заяждаш, а просто си очаквала да напиша как "чувам" къде е бил, какво е правил и какви емоции е изпитвал в дадени ситуации. Peace

Общи условия

Активация на акаунт