Вашият мъж

• 25 515
  • 397
  •   1
Отговори
# 75
Ти познаваш какво му се яде за вечеря  Shocked
Според мен имаш особени способности, не е само до любов...

# 76
Аз никога не чувам мислите на моя любим. За жалост е точно обратното.
За онагледяване - ако той каже "високо", аз разбирам, че става въпрос за местоположение на даден предмет, а той имал предвид примерно силен шум. Или обратно. Никога не мислим по един и същи начин. И все се налага да се изясняваме.

# 77
И в секса ли е така Thinking

# 78
Не знам, Вили. Wink При теб как е? Thinking

# 79
Лелеее как ми е кеф да 4уя жена дето е хипер трипер доволна от идеалният си мъж,нооо видиш ли в един момент пръднал пред родителите и,или се напил като прасе на годишнина с приятели,или ударил също толкова перфектното им дете....
Лелеее това са хора-също като нас.Стига с този двоен стандарт...
Красив,умен,забавен,послушен,да готви,4исти,пере,парите и колите и къщите на макс,с пло4ки на корема-но не ги е правил У фитнесО,4е требе си е дома ,не псува,не гледа футбол,прибира се навреме,не изневерява.....е те такъв робокоП ако се произведе ми се струва,4е броят на разведените ще нарастне неимоверно ooooh!
Их забравих бееее и да е надарен с 20 санта пушка.И да "клати" сЕка ве4ер докато не задоволи жена си...

# 80
Не знам, Вили. Wink При теб как е? Thinking
Едно от нещата, които ме дразнят по време на секс - е именно това - да си говорим за кое как. Обичам просто да правим нещата. Но може би защото вече се познаваме добре и съответно си знаем предпочитанията...

# 81
Отървах нишката Mr. Green
Секса какво общо има с идеалният newsm78
лелеее в ДиС само за шунти и 4урки си говорим Laughing

# 82
*Мира*,ти да не си снощна?    Laughing

красив-моя мъж не е
умен-за мен е ,щом може да се справи със всяка ситуация в живота
забавен-забавен е,прякора му е Хихо...
послушен-послушен е,изпълнява всичко,което поискам    Grinning
да готви-не готви,щото не му давам... Mr. Green
чисти-чисти,и децата чистят
пере-пуска пералнята...
парите и колите да са на макс-за мен са,другите не ме вълнуват
плочки на корема -няма,ама и аз не ги харесвам...прекалено гейско е...
не псува-не псува...не и пред мен
не гледа футбол-не гледа,предпочита Формула 1 /сега е бесен,че ония там по Бахрейн се стрелят и отлагат откриването й/
прибира се навреме-прибира се
не изневерява-доколкото знам,не изневерява
Е,те такъв робокоп ако се произведе,броят на разведените и оплакващите се тук дами ще намалее драстично!   Peace

# 83

плочки на корема -няма,ама и аз не ги харесвам...прекалено гейско е...

Айде, айде ,чак пък гейско... кисело ти е май, за това ти е гейско Wink

# 84
  • Бургас
И аз го искам робокопааа!  Party
Иначе, че идеални няма, е ясно. Разковничето е да си намериш идеялния за теб. И мисля, че от тази гледна точка всяка жена (а и мъж) има право да търси и намери своя идеал. Аз имам позната, чийто мъж си пийва (казвам пийва, не е алкохолик). Е, за мен е странно, но тя ми е споделяла, че е имала много връзки с различни мъже и е разбрала, че за нея той е идеалният, а "кусурът" му не я притеснява. И да - наистина са хармонична двойка, в чиято компания човек се чувства уютно. Идеалното за нас може да не е такова за другите.
Ако недостатъците на човека до теб те правят нещастна/ен, значи той просто не е за теб.  Peace

# 85
Абе, че не се класирам, не се... и то с много  Mr. Green
Но се изкушавам да запитам - ако даден мъж отговори на около 3/4 от тези критерии, какво ви кара да вярвате, че ще е само Ваш "докато смъртта ни раздели"  Thinking Mr. Green

# 86
  • Бургас
Ами, Restitutor Orbis Romani, ще се постараем да го задържим, откъде пък знаеш какво предлагаме ние!  Wink  Flutter И зависи къде се позиционират трите четвърти. Аз бих направила компромис само с красотата и плочките на корема - изобщо не са ми важни за разлика от другите качества.

# 87
Хихи..ми то гаранция никога няма..Wink
Аз пък милУто си  го обичам, точно защото е различен.. Laughing

# 88
Отървах нишката Mr. Green
Секса какво общо има с идеалният newsm78
лелеее в ДиС само за шунти и 4урки си говорим Laughing
Мира, кой за кво си мисли... това си пише. Mr. Green
Едни ги сърби, та ги боли и щЪт не щЪт все натам ги избива. Други се чудят как и къде да се направят на интересни и пак секса им на клавиатурите...дам все такива ми ти весели неща... Joy Mr. Green Joy
Краси.Мира, а космат бирен корем по ли те кефи? Laughing

# 89
Ами, Restitutor Orbis Romani, ще се постараем да го задържим, откъде пък знаеш какво предлагаме ние!  Wink  Flutter И зависи къде се позиционират трите четвърти. Аз бих направила компромис само с красотата и плочките на корема - изобщо не са ми важни за разлика от другите качества.

Е, те задължително се включват в тия 3/4... даже с тях може и на 2/3 да сляза и пак да задам същия въпрос  Mr. Green Такива мъже са търсени и ухажвани, а това разглезва... доста  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт