Вашият мъж

• 25 419
  • 397
  •   1
Отговори
# 345
Или някои не подлежат на дресиране, или аз не съм добър дресьор hahaha

# 346
  • Страната на чудесата
Не е идеален, в началото обаче беше по-неидеален Mr. Green Обаче се оказа, че подлежи на дресировка Wink
Това дресировката, много добре работа върши, ама пусто късно се усетих. Отървах му края, дето се вика.  Mr. Green
Затова съветвам наляво и надясно младите жени- както го свикнеш в началото, тъй ще е до края.         

Хаха, имаше една шега, че мъжа е като теракотата-добре поставен в началото, цял живот можеш да стъпваш по него Joy

# 347
  • Варна
Абсолютна истина! И за терaкота, и за мъжа.  Joy

# 348
хахаха как се гаврите не е истина...ама ми харесва. Laughing Twisted Evil Laughing

Инак това с дресировката хич не го разбрах до ден днешен... явно съм тъпа, защото много ми казват- не си го дресирала, имаш още време давай....кво да давам бе... да напада при команда - дръж - кво ли?!? Ако някой ме осветли ще съм благодарна, явно имам повреда в тая насока...пък нали съм жена , не трябва да изоставам... от тенденциите във всяко едно отношение. Mr. Green

# 349
  • София
Продавам/подарявам/заменям един брой. Желаещи?

Crazy

# 350
  • Страната на чудесата
хахаха как се гаврите не е истина...ама ми харесва. Laughing Twisted Evil Laughing

...

А, това изобщо не е вярно, отричам Mr. Green С течение на съвместния живот си научавате слабостите и навиците и спирате да се дразните за глупости, или, както каза моя мъж на щерката:"Правило №1:Мама винаги е права Laughing" family

# 351

Инак това с дресировката хич не го разбрах до ден днешен... явно съм тъпа, защото много ми казват- не си го дресирала, имаш още време давай....кво да давам бе... да напада при команда - дръж - кво ли?!? Ако някой ме осветли ще съм благодарна, явно имам повреда в тая насока...пък нали съм жена , не трябва да изоставам... от тенденциите във всяко едно отношение. Mr. Green

Може и да става не-целенасочено, просто той се променя според част от твоите възгледи най-малкото  Wink

# 352
Еее Вилико, но това е взаимосвързан процес. Той по моите, аз по неговите, за да намерим златната среда на общото ни съжителство - не ми прилича на дресировка или казваш баш си е така?!? Laughing

# 353
Еее Вилико, но това е взаимосвързан процес. Той по моите, аз по неговите, за да намерим златната среда на общото ни съжителство - не ми прилича на дресировка или казваш баш си е така?!? Laughing

Ем, баш, баш  Laughing
Замисли се -а ко го нямаше - нито ти, нито той - щяхте да претърпите такива промени. Значи - са си баш свързани с брака, с компромиси, с промени, с преосмисляне и тн...

# 354
Да де, но това повече ми мяза на взаимна сговорчивост , отколкото на вид дресировка. Затова питах така разпалено за въпросната дресировка. Laughing Mr. Green

# 355
Да де, но това повече ми мяза на взаимна сговорчивост , отколкото на вид дресировка. Затова питах така разпалено за въпросната дресировка. Laughing Mr. Green
Е, аз имам опит с моя в тази насока - да г опроменя доста. НО не мисля, че това е само моя дресировка, май той също е положил усилия и има заслуга. При нас ставаше въпрос за кардинални промени, вярно - тръшках се, карах се - в началото - ама ето - имало резултат, така че - вярвам - че жените са способни на това чудо  Sunglasses

# 356
Мъжът трябва да го поиска - промяната имам предвид, иначе не става.
А жената не толкова да мърмори, колкото като адвокат да обясни позицията си, да пледира, да доказва и т.н. за да го убеди, че има защо да се променя.
Естествено за моя мъж е това, прави нещо си само ако му посоча разумна причина да го направи, разумна за него, разбира се.
Сега мърморя за пердето: "Като го дръпнеш, за да погледнеш през прозореца и като затвориш прозореца, върни пердето в разпънато положение", той: "Защо", аз: "Защото така е по - естетично, повече ми харесва" Crazy Това не го отразява.
Ще опитам с тезата, че пердето пази от слънцето, но отсега знам, че ще ми каже да сложим щори тогава  Mr. Green

# 357
Еее, това вече е издребняване, аз говоря за съвсем други дресировки, като това да мисли първо дали има хляб - а не бира  Laughing

# 358
Еее, това вече е издребняване, аз говоря за съвсем други дресировки, като това да мисли първо дали има хляб - а не бира  Laughing
То ако трябва и това да му обяснявам ,за къде сме изобщо?
да не съм се събрала с дете ,4е да го превъзпитавам или насо4вам към моите възгледи?
Леле,ако той пък се опита да ме превъзпита каква буря би се задала,а камо ли аз да опитвам.
Мисля,4е 4овек е такъв какъвто е ,и минал една възраст трудно се отказва от навиците си ,приви4ки те и на4ина си на разсъждения.
И ми е доста обидно да трябва да се правя на нещо си ,за да полу4а еди какво си.

# 359
И двете са важни, понякога точно малките камъчета обръщат колата Peace

Но най-добре се получава, ако някакси с магическа пръчка и на жената спрат да й правят впечатление дребните детайли. Ама пуста природа Flutter

Общи условия

Активация на акаунт