РУСЕ

• 41 573
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
   Ммм, веднага си представих картинката, аз съм за сладкиша! Simple Smile
   Честита половин годинка на Оги! От здравите по-здрав да бъде!
   Отивам да чета статията на Палмирка, да видя дали се вписвам в стандарта за майка Mr. Green

# 166
Привет и от мен в днешния зимен ден,ай дано това да са му последните напъни  Whistling
После ще прочета статията на Палмирка,
а сега изчезвам да чукам орехи  Crazy,че ще се пробвам да правя домашна торта "Гараш",
утре си имам рожденничка  Heart Eyes

# 167

Отивам да чета статията на Палмирка, да видя дали се вписвам в стандарта за майка Mr. Green
rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao smile3532
Честит празник на малкия голям  ОГи

# 168
  • Русе
Мерси за честитките, желая здраве и щастие и на вашите деца!

polin4eto, весел празник и да споделиш как е станала тортата, че се точа да се пробвам на сладичко и аз скоро..  Thinking

palmirka, хич да не е, за разлика от една друга статия, която предизвика полемики в августовския форум, в тая се поразпознах и ме досмеша. Чуденка ми е как ли ще виждам нещата след 3-4 години, например..  newsm78

# 169
радвам се ,че ви харесва статията копнах я от другата ми отчетна темичка и аз достая се посмях   bouquet

# 170
здравейте мами,

ако ме приемете, ще се радвам да се включа към вашите редици.
Нашето малко мишленце е вече на 11 месеца. Роди се на 17 март 2010, след супер тежка бременност /в 8-ия месец след спешно секцио/, с постоянно лежане, в къщи, в АГ-то, в къщи, в АГ-то, като последното ми влизане беше на 15-ти януари и излязохме направо с бебчо на 24.03.2010. като през това време бях нонстоп на системи, шепа с хапчета и какво ли още не. но бързо, бързо забравих всичко, щом малчо се роди. Той е целия ни живот. с тати много си го обичкаме. и така за нас. малкия се казва Гален и е едно малко сладко мишленце.

желая на всички ви леки дни и дано студът бързо да си заминава и да стане време за разходки с количките...

# 171
Moli_B, добре дошла!   bouquet

Много добре те помня от "Проблемно забременяване", но ето че вече и двете сме осъществили една мечта!  Hug

Марче, честита половин годинка на Батман!  Wink И да го слушате, ей!  Naughty

Палмирка, чудесна статия!  Peace По едно време и аз се чувствах така, но успях да изляза от тази матрица. Смятам, че е въпрос на желание!  Peace

# 172
Moli_B, добре дошла и от мен!

marrah, честита ви половин годинка!

Статията наистина е готина, ама аз някак като в мъгла си спомням това време ... даже не знам дали съм се чувствала така. И сега ми е кеф в къщи с малкия. Ако можех да си позволя да си го гледам още ... ама уви - безгрижното ми време като майка свърши  Confused

# 173
Благодаря ви за посрещането милички.

Да, Галенцето се появи много, много трудно и доста поизмъчи мама и тати, но сега това е в миналото и гледам да не се сещам за месеците борба за да се роди това мишленце.

лека вечер за сега от нас, че тати се прибира и трябва да му обърна мнимание и на него. стига галито да позволи де

# 174
Добър вечер, мацки!
Добре дошла на новата мама!
На Marrah честита половин годинка на слънчицето й!
Аз се интересувам от мнения за д-р Г.Черногорова - стоматолог. Много ще се радвам, ако някой има впечатления от нея и от работата й и ги сподели! За което ви благодаря от сега!

# 175
е чак пък 40 градуса неща Wink Joy

# 176
Добро утро мами.

нашето магаре не ме остави да мигна цяла нощ. такова въртене, мрънкане, удряне по креватчето....уфффф тези зъбиии, днес ще съм като зомби. вече си пия второто кафе, а е едвам 9 ч

и аз искаааам да е топло. да излизаме навън, че много ми се е стегнала душичката все в къщи. тати като си е в нас през поч.дни сме постоянно навън, по барчета,клубчета, из бабите...но много бързо минават двата дни.
малчо си иска вече неговото. закарва ме в коридора, където е количката и си плаче за нея. блъска по входната врата и иска да я отвори горкото, ама в този студ къде да изляза, пък и ме е страх да не го разболея и така с нас....като в затвор съм и едвам издържам.

ама пък малко остана и като се стопли сме по цял ден отново навън.

Ние живеем около Сони център по Николаевка. Дано има наблизо мами, с които да кръстосваме улиците. то центъра така са го разбили, че ме е яд да го гледам. жалко, така хубаво щяхме да се крием от жегите под дърветата, ама нищо. ще се ходи в парка...там мн.обичаме да се разхождаме, е идва ми малко далече ама пък е спокойно за бебчо, няма коли и прахоляци. в градинката на Хр. Ботев също мн.често се подвизаваме, по Борисова срещу Пацони също става за разходки....е-хеее ама направо се размечтах за навън.

мами ,да ви питам вие вие бързо ли отслабнахте след раждането.
това ми е болната тема. много гадно се чувствам. забременях като бях 52-3кг. и качих 20 кг, ама нали само лежах и нямах никакво движение...после заради многото води бях с ужасно голям корем и много се разтегли мускулатурата и кожата, заради секциото ми казаха чак след 4-5-ти месец да започвам с коремните и гимнастиката /е аз почнах по-рано/ но все не ми оставаше време. сега съм на 90-дневната диета и за 23 дни съм -5 кг и сега съм 58 кг. малко остава, но коремчето си ми стои. знам, че трябва постоянство от моя страна, но не мога да се споразумея с дребчо, че мама има нужда от време за себе си... надявам се като се стопли и пришпоря с количката малко от малко да се поприбере и от тичането след вече прохождащия бръмбър.

ама много се разписах. използвам момента, че мишчо спинка след като ни разстана в 6,3, после мрънка до 7,3, въртя се въртя и в 8,3 заспа върху олекотената си завивка, която беше станала на една огромна купчинка. та го загъвах с одеало после....но го чакам вс.момент да се събуди и отивам да му правя попарката.

лек ден на всички от нас с галенцето

# 177
иначе във фейса съм: Маргарита Братоева, ако иска някой да ме потърси . на снимката съм с розово и държа малката мишка

# 178
  • Русе/София
иначе във фейса съм: Маргарита Братоева, ако иска някой да ме потърси . на снимката съм с розово и държа малката мишка

Пиши на лични на Палмирка,и тя ще те приеме в наща група във фейса.

# 179
Аз ти пратих покана за приятелство
Ако Палмирка е заета и аз мога да ти пратя покана за групата и да те добавя в нея  Peace

Общи условия

Активация на акаунт