РУСЕ

• 41 591
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
иначе във фейса съм: Маргарита Братоева, ако иска някой да ме потърси . на снимката съм с розово и държа малката мишка

Пиши на лични на Палмирка,и тя ще те приеме в наща група във фейса.
поканих я за приятел чакам да ме приеме...,за да пратя покана за групата   bouquet

# 181
Moli_B, добре дошли с Гален.   bouquet 
Ние виртуално сякаш се познаваме.  Wink Wink
Аз не живея, но работя наблизо до вас.  Wink

# 182
Moli_B , Добре дошла  Hug

# 183
Чиби здравей.
разбира се, че се познаваме виртуално. ще се радвам да се видим и наживо. както и с всички от тук

и ви благодаря за топлото посрещане

# 184
какво ще кажете за днешния обяд в детската кухня 4 група ,аз само като го погледна ми се повдига ,а трябва да го дам на детето си

# 185
направих снимки ,но незнам как да ги публикувам

# 186
silvana14, какво те притеснява в обяда? Разкажи.

Аз преди малко дадох супата и не забелязах нищо особено. Сега ще ме накараш да стана и да проверя и второто  Simple Smile

# 187
какво ще кажете за днешния обяд в детската кухня 4 група ,аз само като го погледна ми се повдига ,а трябва да го дам на детето си
Амиии, Дани си изяде супата, второто е риба, а десерта е грис....Аз не виждам нщо притеснително  Thinking

# 188
Само където на второто отгоре се е образувал един пръст мазнина,която всеки път трябва да излея в мивката.

# 189
Да, права си. Нашето е в хладилника и тази мазнина е замръзнала по стените на съда.

# 190
Нищо не изхвърлям аз-мойто малко свинче всичко яде  Wink

# 191
  • Русе/София
направих снимки ,но незнам как да ги публикувам

www.radikal.ru 
избираш опция избери,избираш с нея снимката,след това уменьшить-намалява снимката,добре е да зададеш 300 до 400.След това натискаш загрузить.Изчакваш няколко секунди  и маркираш целия адрес на картинка в текстье/това е второто/.С десен бутон на мишката копираш и поставяш там където искаш.Много,много лесно.
Извинете за отклонението.

# 192
момичета,почерпете се,макар и виртуално за здравето на порасналото ми момиченце Heart Eyes

# 193
polin4eto честита ти пораснала дъщеря   bouquet много да те слуша и радва и много да е здрава!

# 194
  • Русе/София
polin4eto честита ти пораснала дъщеря   bouquet много да те слуша и радва и много да е здрава!

bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт